βάμματα κάψουλες

Βάμμα γυναικείο


Βάμμα γυναικείο

12,50 €

Βάμμα γυναικείο

12,50 €

Λυγαριά - αχίλλεια

Κωδικός 080-202

Περιγραφή προϊόντος

Συνδυασμός λυγαριάς και αχίλλειας, κατάλληλος για την εξισορρόπηση των ορμονών του γυναικείου γεννητικού συστήματος σε περιπτώσεις προεμμηνορυσιακού συνδρόμου, υπογονιμότητας και εμμηνόπαυσης.

Οι καρποί λυγαριάς ενεργοποιούν την υπόφυση η οποία πέρα των υπολοίπων δράσεων, ρυθμίζει και ομαλοποιεί την ισορροπία οιστρογόνων-προγεστερόνης. Αυτή η δράση καθιστά τη λυγαριά ιδανική για τη θεραπεία των πόνων περιόδου και τη σταθεροποίηση του κύκλου, της υπογονιμότητας, του προεμμηνορυσιακού συνδρόμου, τα προβλήματα κατά την εμμηνόπαυση και άλλα ορμονικά προβλήματα. Είναι επίσης εξαιρετική στην επαναφορά του ορμονικού κύκλου μετά τη διακοπή στη χρήση αντισυλληπτικών. Εξαιτίας της δράσης της στην αύξηση της παραγωγής προλακτίνης, λαμβάνεται συχνά από θηλάζουσες μητέρες ώστε να σταθεροποιησει την παραγωγή γάλακτος. Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να λαμβάνεται για 1 εβδομάδα πριν τον τοκετό και για 1 εβδομάδα μετά. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για οξείες καταστάσεις αλλά καθόσον εμπλέκεται στον κύκλο έκκρισης ορμονών είναι πιο αποτελεσματική μετά από μακροχρόνια χρήση, συνήθως για 1 χρόνο ή και περισσότερο, ενώ παρενέργειες από τη χρήση της δεν έχουν βρεθεί.

Η αχίλλεια από την άλλη χάρη στη αιμοστατική της δράση μπορεί να μειώσει την υπερβολική αιμμοραγία κατά την περίοδο ή κατά τον τοκετό. Χάρη στη διττή της δράση διεγείρει και χαλαρώνει τους μύες της μήτρας και μπορεί έτσι να μειώσει τις κράμπες της περιόδου. Τέλος η εφιδρωτική της δράση την καθιστά ιδανική για την καταπολέμηση των εξάψεων κατα την εμμηνόπαυση.

Διαλύστε 20 σταγόνες σε νερό και πιείτε 3 φορές την ημέρα.

Κριτικές

Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

Γράψτε μια κριτική

Βάμμα γυναικείο

Βάμμα γυναικείο

Λυγαριά - αχίλλεια

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης: