μείγματα βοτάνων

Διαβήτης


Διαβήτης

6,00 €

Διαβήτης

6,00 €

6,00 € ανά 100 gr

Το μίγμα αυτό αφορά άτομα που πάσχουν από διαβήτη τύπου ΙΙ και είναι μια ήπια μέθοδος αντιμετώπισης 

Κωδικός

Περιγραφή προϊόντος

Ο διαβήτης εμφανίζεται είτε οταν το πάγκρεας σταματά να παράγει ινσουλίνη(διαβήτης τύπου Ι)είτε όταν το σώμα αδυνατεί να χρησιμοποιήσει την ινσουλίνη που παράγει(διαβήτης τύπου ΙΙ). Χωρίς την ινσουλίνη η γλυκόζη δε μπορεί να μπει στα κύτταρά μας και συσσωρεύεται στο αίμα. Έτσι εκτός του ότι η γλυκόζη- το σημαντικότερο καύσιμο- δεν είναι διαθέσιμο στα κύτταρα, η συσσώρευση της στο αίμα προκαλεί περιορισμό των μικρών αιμοφόρων αγγείων σ' όλο το σώμα, με περαιτέρω προβλήματα όπως η κακή κυκλοφορία, πληγές που δεν επουλώνονατι εύκολα, παθήσεις στα μάτια και τα πόδια ή παχυσαρκία.

Το μίγμα αυτό αφορά άτομα που πάσχουν από διαβήτη τύπου ΙΙ και είναι μια ήπια μέθοδος αντιμετώπισης σε συνδυασμό με ήπια άσκηση και βελτιωση των διατροφικών συνηθειών. Τα μπαχαρικά που έχουν προστεθεί δείχνουν να μειώνουν την ποσότητα της γλυκόζης στο αίμα. Τα βότανα που περιέχονται χάρη στην πηκτίνη που περιέχουν βοηθούν στη διατήρηση του σακχάρου σε χαμηλά επίπεδα, ενισχύουν το κυκλοφορικό σύστημα και τη λειτουργία του ήπατος.

Tips: 1)Αν δεν έχετε προβλήματα αυπνίας συνδιάστε το μίγμα αυτό με μαύρο τσάι που βοηθά στη μείωση του σακχάρου στο αίμα.

2) Καταναλώνετε στέβια. έχει γλυκιά γεύση, δεν έχει θερμίδες και σύμφωνα με νέες έρευνες βοηθά στην καταπολέμηση του διαβήτη.

Κριτικές

Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

Γράψτε μια κριτική

Διαβήτης

Διαβήτης

Το μίγμα αυτό αφορά άτομα που πάσχουν από διαβήτη τύπου ΙΙ και είναι μια ήπια μέθοδος αντιμετώπισης 

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης: