φαρμακευτικά φυτά

Αλόη σκόνη


Αλόη σκόνη

6,00 €

Αλόη σκόνη

6,00 €

6,00 € ανά 100 gr

Υγρό αλόης σε μορφή σκόνης. Μπορεί να χρρησιμοποιηθεί σε καλλυντικά, φαρμακευτικά προϊόντα, τρόφιμα και ποτά.

Κωδικός 080-304

Περιγραφή προϊόντος

Υγρό αλόης σε μορφή σκόνης. Μπορεί να χρρησιμοποιηθεί σε καλλυντικά, φαρμακευτικά προϊόντα, τρόφιμα και ποτά. Έχει ιδιότητες αντιφλεγμονώδεις, αντιγηραντικές, μαλακτικές, αντισηπτικές και αντιβακτηριδιακές και ανακουφίζει από εγκαύματα. Μπορεί να προστεθεί σε κρέμες για δερματικά προβλήματα όπως δερματίτιδες, ψωρίαση, έκζεμα, ακμή, για καψίματα ή σε σαμπουάν κατά της πυτιρίδας. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν στοματικό διάλυμα ή σε οδοντόπαστες. Η αντιμικροβιακή της δράση την καθιστά ιδανική και για κολπικές πλύσεις ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε κομπρέσες για τοπικούς ερεθισμούς του δέρματος. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και εσωτερικά και να φτιάξετε χυμό αλόης.

Δοσολογία: 0,5 γρ/100ml κρέμας κλπ ή 5 γρ /1 λίτρο νερού πηγής για να κάνετε χυμό αλόης

Κριτικές

Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

Γράψτε μια κριτική

Αλόη σκόνη

Αλόη σκόνη

Υγρό αλόης σε μορφή σκόνης. Μπορεί να χρρησιμοποιηθεί σε καλλυντικά, φαρμακευτικά προϊόντα, τρόφιμα και ποτά.

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης: