Λίγα λόγια για εμάς

Η φιλοσοφία μας

Το μύρρο προέκυψε σαν ιδέα που γρήγορα έγινε πραγματικότητα. Ετυμολογικά το μυρρο προέρχεται από τις λέξεις μύω και ρέω, δηλαδή ρέω εκ των έσω. Το ρήμα μύω χρησιμοποιείται για να δηλώσει το α-όρατο, το ά-ρητο και γενικότερα το απόκρυφο και μυστικό. Το ρήμα ρέω από την άλλη σημαίνει κυλώ, αναβλύζω. Βασική μας γραμμή, λοιπόν, η γνώση που υπάρχει και δημιουργήθηκε μετά από χρόνια μελέτης, πειραματισμού και προσωπικής αναζήτησης, να βγει προς τα έξω να διαδοθεί και να εμπλουτιστεί.

Χρησιμοποιώντας ως επιστημονική βάση αυτή της ιδιότητας του βιολόγου (Bsc Biology) με μεταπτυχιακή ειδίκευση στη χρήση φαρμακευτικών φυτών (Msc Plantas Medicinales) και αυτή του φαρμακοποιού (Bsc Pharmacy) και με συμμετοχή στο δυναμικό μας έμπειρων και δημιουργικών ανθρώπων, πορευόμαστε τα τελευταία χρόνια με αγάπη για τη φύση και τον άνθρωπο.

Μέλημα μας να δημιουργούμε προϊόντα υψηλής ποιότητας, σε λογικό κόστος που καλύπτουν τις σύγχρονες ανάγκες του ανθρώπου. Του ανθρώπου που επιθυμεί να γνωρίζει τι ακριβώς είναι αυτό που χρησιμοποιεί, από τι αποτελείται και σε τι συνθήκες έχει παρασκευαστεί. 

Φροντίζουμε, όσο το επιτρέπει η εγχώρια παραγωγή και η ποιότητα της, να στηρίζουμε μικρούς έλληνες παραγωγούς που παράγουν πρώτες ύλες ανωτέρας ποιότητας ή επιλέγουμε μικρές επιχειρήσεις του εξωτερικού, για πιστοποιημένες βιολογικά πρώτες ύλες που δεν διατίθενται σε ικανοποιητική ποιότητα στην ελλάδα. Για βιολογικές πρώτες ύλες που προέρχονται εκτός ευρώπης φροντίζουμε πάντοτε να είναι από εταιρίες που εφαρμόζουν τους νόμους του δίκαιου εμπορίου.