1.Αντικαταβολή

Για παραδώσεις μόνο εντός Ελλάδας, το κόστος της αποστολής προσαυξάνετε κατά 2,5€

2.Πιστωτική Κάρτα

Κάντε την παραγγελία σας και πληρώστε με την πιστωτική σας κάρτα (Mastercard, VISA) μέσω της ασφαλούς σύνδεσης της PayPal. Η εταιρία PayPal παρέχει υπηρεσίες πληρωμών μέσω τρίτων, ανήκει στην eBay, διέπεται και ελέγχεται από την Αρχη Χρηματοοικονομικων Υπηρεσιων της Μεγάλης Βρετανίας - FSA (όπως άλλωστε και όλες οι Βρετανικές τράπεζες και οι χρηματοοικονομικοί οργανισμοί της Μεγάλης Βρετάνιας) και διευκολύνει με ασφάλεια την διεκπεραίωση μια συναλλαγής γνωστοποιώντας στα αντισυμβαλλόμενα μέρη μόνο τα απαραίτητα στοιχεία για την ολοκλήρωση της "πληρωμής".

3.PAYPAL

Το να αποκτήσετε λογαριασμό στο PayPal είναι δωρεάν, όπως και η μεταφορά των χρημάτων από τον λογαριασμό σας του PayPal προς τον τραπεζικό σας λογαριασμό. Επίσης μπορείτε να στέλνετε και να λαμβάνετε χρήματα σε/από οποιονδήποτε δωρεάν αλλά και να αγοράζετε από καταστήματα συμβαλλόμενα με την PayPal με ασφάλεια. Αν δεν έχετε λογαριασμό στην PayPal, μπορείτε να ανοίξετε δωρεάν πηγαίνοντας στην κεντρική σελίδα www.paypal.com. Πρόσθετες χρεώσεις 3.4% επί του συνολικού ποσού παραγγελίας.

4. Με κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την πληρωμή με μεταφορά χρημάτων στον τραπεζικό μας λογαριασμό στην Τράπεζα Πειραιώς:

Μετά την παραγγελία σας θα σας αποσταλεί ένα email με τις ακριβείς πληροφορίες του λογαριασμού μας.

Συμπληρώστε ως αιτιολογία κατάθεσης το ονοματεπώνυμο σας. Στην συνέχεια στείλτε το αποδεικτικό κατάθεσης στο info@myrro.gr

Στην περίπτωση μεταφοράς των χρημάτων στην τράπεζα η παραγγελία θα γίνει μετά την επιβεβαίωση της κατάθεσής σας. Σε περίπτωση μεταφοράς χρημάτων εκτός Πειραιώς θα πρέπει τα τραπεζικά έξοδα να επιβαρύνουν τον αποστολέα.

5. Πληρωμή στο κατάστημα

Σε περίπτωση που έχετε επιλέξει παραλαβή από το κατάστημά μας, μπορείτε να πληρώσετε κατά την παραλαβή της παραγγελίας.