1.Αντικαταβολή

Για παραδώσεις μόνο εντός Ελλάδας, το κόστος της αποστολής προσαυξάνετε κατά 2,5€

2.Πιστωτική Κάρτα

Μπορούν να χρησιμοποιήσουν χρεωστική, πιστωτική ή προπληρωμένη κάρτα Visa, MasterCard και Maestro οποιασδήποτε ελληνικής ή ξένης τράπεζας αλλά και κάρτες Diners και Discover. Η διεκπεραίωση της πληρωμής γίνεται με απόλυτη ασφάλεια από το ePOS Paycenter της Τράπεζας Πειραιώς. Η επιχείρησή μας δεν κρατάει κανένα στοιχείο της κάρτας που χρησιμοποιήθηκε κατά την πληρωμή.

sc_62x34.gif

3.PAYPAL

Το να αποκτήσετε λογαριασμό στο PayPal είναι δωρεάν, όπως και η μεταφορά των χρημάτων από τον λογαριασμό σας του PayPal προς τον τραπεζικό σας λογαριασμό. Επίσης μπορείτε να στέλνετε και να λαμβάνετε χρήματα σε/από οποιονδήποτε δωρεάν αλλά και να αγοράζετε από καταστήματα συμβαλλόμενα με την PayPal με ασφάλεια. Αν δεν έχετε λογαριασμό στην PayPal, μπορείτε να ανοίξετε δωρεάν πηγαίνοντας στην κεντρική σελίδα www.paypal.com. Πρόσθετες χρεώσεις 3.4% επί του συνολικού ποσού παραγγελίας.

4. Με κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την πληρωμή με μεταφορά χρημάτων στον τραπεζικό μας λογαριασμό στην Τράπεζα Πειραιώς:

Μετά την παραγγελία σας θα σας αποσταλεί ένα email με τις ακριβείς πληροφορίες του λογαριασμού μας.

Συμπληρώστε ως αιτιολογία κατάθεσης το ονοματεπώνυμο σας. Στην συνέχεια στείλτε το αποδεικτικό κατάθεσης στο info@myrro.gr

Στην περίπτωση μεταφοράς των χρημάτων στην τράπεζα η παραγγελία θα γίνει μετά την επιβεβαίωση της κατάθεσής σας. Σε περίπτωση μεταφοράς χρημάτων εκτός Πειραιώς θα πρέπει τα τραπεζικά έξοδα να επιβαρύνουν τον αποστολέα.

5. Πληρωμή στο κατάστημα

Σε περίπτωση που έχετε επιλέξει παραλαβή από το κατάστημά μας, μπορείτε να πληρώσετε κατά την παραλαβή της παραγγελίας.