Bio
μορίνγκα βιολογική σκόνη
μορίνγκα βιολογική σκόνη

μορίνγκα βιολογική σκόνη

011-121
7,00 €

(7,00 € 100 gr)

με ΦΠΑ Χρόνος παράδοσης προϊόντων χωρίς στοκ που επιτρέπονται οι προ-παραγγελίες

Τα φύλλα του φυτού είναι πλούσια σε πρωτεΐνες, βιταμίνη Α, βιταμίνη Β, βιταμίνη C, μέταλλα και αντιοξειδωτικά. Παρέχει στον οργανισμό όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται, ενώ ταυτόχρονα το βοηθάει να απαλλαγεί από τις περιττές τοξίνες. Έχει βρεθεί ότι εξισορροπεί τα επίπεδα της χοληστερόλης στον οργανισμό και τα επίπεδα του σακχάρου, διεγείρει το ανοσοποιητικό σύστημα, τονώνει τον μεταβολισμό, υποστηρίζει την πέψη, βοηθά στην απώλεια βάρους.

Περιγραφή

Σκόνη από τα φύλλα του δέντρου Moringa oleifera, που φύεται στους πρόποδες των Ιμαλάϊων, τη βορειοδυτική Ινδία και καλλιεργείται στους τροπικούς.

Τα φύλλα του φυτού είναι πλούσια σε πρωτεΐνες, βιταμίνη Α, βιταμίνη Β, βιταμίνη C, μέταλλα και αντιοξειδωτικά. Παρέχει στον οργανισμό όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται, ενώ ταυτόχρονα το βοηθάει να απαλλαγεί από τις περιττές τοξίνες. Έχει βρεθεί ότι εξισορροπεί τα επίπεδα της χοληστερόλης στον οργανισμό και τα επίπεδα του σακχάρου, διεγείρει το ανοσοποιητικό σύστημα, τονώνει τον μεταβολισμό, υποστηρίζει την πέψη, βοηθά στην απώλεια βάρους, αυξάνει την ποσότητα του μητρικού γάλακτος, προστατεύει το ήπαρ και τα νεφρά, έχει αντιβακτηριακές ιδιότητες και είναι καλό τονωτικό του δέρματος. Χρησιμοποιείται από άτομα που θέλουν να ανεβάσουν τα επίπεδα της ενέργειάς τους, από όσους έχουν ανάγκη από αυτοσυγκέντρωση και από τους αθλητές κατά τη διάρκεια της προπόνησης για την αύξηση της αντοχής τους.

Πως μπορείτε να την εντάξετε στην καθημερινότητά σας;

Προσθέστε την πράσινη σκόνη σε σούπες και ζωμούς, πασπαλίστε τη πάνω από σαλάτες ή ανακατέψτε την με το αγαπημένο σας ντρέσινγκ. Μπορεί επίσης να παίξει ρόλο στις συνταγές ψησίματος, αρκεί να μην το παρακάνετε. Η σκόνη των φύλλων Moringa μπορεί να έχει μια έντονη φυτική γεύση που δεν αρέσει σε όλους. Αν υπάρχει κάτι που αρέσει σε όλους, αυτό είναι ένα θρεπτικό πράσινο smoothie, όπου η γεύση της καλύπτεται με τη γεύση των φρούτων και των λαχανικών. Συνδυάστε με χυμό πορτοκαλιού, με πρασινάδες γενικά, αβοκάντο, μπανάνες ή οτιδήποτε έχετε εύκολο και προσθέστε μια κουταλιά μορίνγκα στο μπλέντερ. 

Υπάρχουν επίσης κάψουλες Moringa, τις οποίες μπορείτε να πιείτε με μια γουλιά νερό...

Πραγματικά μπορεί να μπει από τις ομελέτες μέχρι την πέστο και από λάτε μέχρι σούπες. Και για τους πιο τολμηρούς ας το κάνουν αφέψημα. 

Σημ: Να μην λαμβάνεται από εγκύους και όσους ακολουθούν θεραπεία με αντιπηκτικά φάρμακα.

Τρόπος χρήσης: Λαμβάνετε 1 κουτ. του γλυκού καθημερινά.

Κριτικές
Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

Σχετικά προϊόντα

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Το προϊόν προστέθηκε στα αγαπημένα
Το προϊόν προστέθηκε

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σας στο site μας.