Bio
γαϊδουράγκαθο σπόροι BIO

γαϊδουράγκαθο σπόροι σκόνη

030-575
4,50 €

(4,50 € 100 gr)

με ΦΠΑ Χρόνος παράδοσης προϊόντων χωρίς στοκ που επιτρέπονται οι προ-παραγγελίες

Γνωστό για τις εξαιρετικές ιδιότητες προστασίας του ήπατος, έχει αποδειχθεί αποτελεσματικό σε επιστημονικές μελέτες για την ηπατίτιδα, την κίρρωση και τον ίκτερο. Αυτό το βότανο χρησιμοποιείται για την προστασία του ήπατος από τοξίνες και φάρμακα, όπως ...

Μέγεθος

Περιγραφή

Λατινική ονομασία Silybum marianum

Άλλα ονόματα κουφάγκαθο, κάρδος, σίλυβο

Μέρος που χρησιμοποιείται Σπόροι

Επηρεάζει το πεπτικό σύστημα, το ήπαρ

Περιγραφή Γνωστό για τις εξαιρετικές ιδιότητες προστασίας του ήπατος, έχει αποδειχθεί αποτελεσματικό σε επιστημονικές μελέτες για την ηπατίτιδα, την κίρρωση και τον ίκτερο. Αυτό το βότανο χρησιμοποιείται για την προστασία του ήπατος από τοξίνες και φάρμακα, όπως αλκοόλ, ασπιρίνη, ακετοϊνοφαίνη και φάρμακα. Ενισχύει την αναγέννηση του ήπατος μετά από έκθεση σε βαρέα μέταλλα, ακτινοβολία ή τοξικές χημικές ουσίες. Διεγείρει την ανάπτυξη νέων ηπατικών κυττάρων, χτίζει την υγεία του ήπατος και είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό.

Οι σπόροι γίνονται σαν αφέψημα 2-3 φορές την ημέρα ανάλογα τις ανάγκες του οργανισμού. Εκτός από τις ενώσεις που περιέχει για την προστασία του ήπατος (που ονομάζονται σιλυμαρίνη), περιέχει επίσης μια σημαντική ποσότητα βασικών λιπαρών οξέων, αμύλου και πρωτεΐνης. Σε μορφή σκόνης μπορούν να προστεθούν στο φαγητό μας, στο πρωινό, σε γιαούρτι κτλπ.

Κριτικές
Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Το προϊόν προστέθηκε στα αγαπημένα
Το προϊόν προστέθηκε

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σας στο site μας.