Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν...
Φορέσαμε τα γιορτινά μας και φέτος! Αν και τα Χριστούγεννα αυτά θα είναι σίγουρα διαφορετικά για όλους μας δεν παύουν να σημαίνουν χαρά και ευγνωμοσύνη που δίνουμε και παίρνουμε, αγάπη, αγαλλίαση ψυχής, προσφορά είτε στους άλλους είτε στον εαυτό μας. Ίσως είναι η στιγμή να κάνουμε ένα βήμα πίσω από τα άγχη της καθημερινότητας αλλά και από τους τυπικούς εορτασμούς των Χριστουγέννων και να αναρωτηθούμε πως θέλουμε και μπορούμε να γιορτάσουμε αυτές τις άγιες αυτές ημέρες, τι μας αντιπροσωπεύει, τι μας προσφέρει ηρεμία και τελικά τι σημαίνει Χριστούγεννα...
Ετοιμάσαμε κάποια πραγματάκια να σας παρουσιάσουμε τις ημέρες που έρχονται, που τουλάχιστον εμάς μας έβαλαν σε Χριστουγεννιάτικη διάθεση και μεταμόρφωσαν το χώρο μας σε εργαστήρι του "Άγιου Βασίλη".
Για όσους μπορούμε και θέλουμε ίσως η φετινή χρονιά να μην είναι γεμάτη ακριβά και φανταχτερά δώρα αλλά μικρά, γεμάτα, ζεστά, μυρωδάτα και φτιαγμένα με πολύ πολύ αγάπη και μεράκι, τόσο από εμάς αλλά και από εσάς που μας εμπνέετε καθημερινά με τις ιδέες σας, τα σχόλιά σας και τις επιθυμίες σας! Μικρά μαγικά στολισμένα χριστουγεννιάτικα κουτάκια με κάθε λογής καλούδια. Από αρωματικά τσαγάκια, βότανα κάθε λογής, μπαχαρικά για μυρωδάτες κουζίνες και καλλυντικά που σέβονται το δέρμα μας και τις ιδιαιτερότητες του κάθε ενός μας. Ίσως το δώρο που επιλέξουμε φέτος να κάνουμε στους αγαπημένους μας να μην είναι κάτι αγοραστό αλλά κάτι που θα φτιάξουμε μόνοι μας, ή μια βοήθεια σε ανθρώπους που είναι πραγματικά δύσκολα. Και σε τελική ανάλυση ας μην είναι από τους αγαπημένους μας, αλλά άγνωστοι έως σήμερα για εμάς.
Σχετικά με το φυσικό μας κατάστημα θα είμαστε ανοιχτά όπως και καθόλη την διάρκεια της καραντίνας.
Σαν άκρως τουριστικός προορισμός η Πορταριά Πηλίου, εάν δεν ανοίξει η μετακίνηση δεν θα τα πούμε από κοντά φέτος, ουδείς γνωρίζει... Ελπίζουμε τα δώρα μας να σας θυμίσουν Πήλιο και Myrro για όσους μας έχετε επισκεφθεί!
Περιμένουμε φωτογραφίες σας που να θυμίζουν Χριστούγεννα και το νόημα τους για εσάς σαν μια προσπάθεια να γιορτάσουμε και φέτος μαζί.
Τυπικά να ενημερώσουμε πως λόγω της υπερφόρτωσης του δικτύου της Acs όπως οι περισσότεροι θα γνωρίζουμε ήδη, έχουμε ξεκινήσει συνεργασία και με την Speedex που μπορεί να λάβετε κάποιο δέμα σας. Οι παραγγελίες σας εκτελούνται την ίδια μέρα από εμάς αλλά υπάρχουν πιθανές μεγάλες καθυστερήσεις (περίπου 1 εβδομάδα) στις παραδόσεις. Και είναι απόλυτα λογικό. Ας δείξουμε κατανόηση τουλάχιστον σε αυτό που δεν είναι μεγάλης σημασίας...
Καλές Γιορτές
Let your heart be light...
Το προϊόν προστέθηκε στα αγαπημένα
Το προϊόν προστέθηκε

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σας στο site μας.