τριαντάφυλλο πούδρα

τριαντάφυλλο πούδρα

030-607
13,00 €

(13,00 € 50 gr)

με ΦΠΑ Χρόνος παράδοσης προϊόντων χωρίς στοκ που επιτρέπονται οι προ-παραγγελίες

Πούδρα από άνθη τριανταφυλλιάς. Κατάλληλη για καλλυντική χρήση αλλά και βρώσιμη.

Περιγραφή

Πούδρα από άνθη τριανταφυλλιάς. Κατάλληλη για καλλυντική χρήση αλλά και βρώσιμη.

Στην Αγιουρβέδα συναντούμε εκτενώς τα τριαντάφυλλα κυρίως για για τις αντιοξειδωτικές, χαλαρωτικές, ενυδατικές και αντιβακτηριακές ιδιότητές τους. 

Σας παρουσιάζουμε μόνο κάποια από τα οφέλη τους για ένα λαμπερό δέρμα και για υγιή μαλλιά.

1) Αντιγήρανση: Τα τριαντάφυλλα είναι γνωστά για την παρουσία ισχυρών αντιοξειδωτικών, που βοηθούν στην επιβράδυνση της γήρανσης. Επιπλέον, μελέτες δείχνουν ότι η τακτική εφαρμογή μάσκας προσώπου σε σκόνη τριαντάφυλλου σφίγγει το δέρμα του προσώπου και βοηθά στην καθυστέρηση της έναρξης των ρυτίδων.

2) Καταπραϋντικό για το δέρμα: Σύμφωνα με την Αγιουρβέδα, τα τριαντάφυλλα βοηθούν στην ψύξη του σώματος, ειδικά κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. 

3) Βοηθά στην ανακούφιση των κηλίδων: Εκτός από τη χρήση σκόνης ροδοπέταλα για λεύκανση του δέρματος, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για να ελαφρύνει τις κηλίδες του δέρματος. Η παρούσα βιταμίνη C, βοηθά στην παραγωγή κολλαγόνου, η οποία με τη σειρά της βοηθά στην επούλωση και αποχρωματίζει τις κηλίδες του δέρματος.

4) Ευεργετικά και για λιπαρό δέρμα: Η σκόνη τριαντάφυλλου έχει φυσικές στυπτικές ιδιότητες που βοηθούν στην απομάκρυνση της λιπαρότητας, χωρίς να στεγνώσει το δέρμα.

5) Βοηθά στην ενίσχυση & θρέψη των τριχοθυλακίων: Θέλετε ισχυρά, λαμπερά και υγιή μαλλιά; Δοκιμάστε να συμπεριλάβετε σκόνη τριαντάφυλλου σε μάσκες μαλλιών ή ψεκάστε οργανικό τριαντάφυλλο στα μαλλιά σας μετά το ντους. Επιπλέον, τα αντιοξειδωτικά που υπάρχουν στα τριαντάφυλλα, βοηθούν στη θρέψη των τριχοθυλακίων και στην προώθηση της ανάπτυξης των μαλλιών.

Μερικά άλλα οφέλη περιλαμβάνουν:

- Το εξωτικό άρωμα βοηθά στην εξισορρόπηση των συναισθημάτων

- Βοηθά στον καθαρισμό του σώματος από τοξίνες

- Καταπραΰνει κοψίματα, μώλωπες και φλεγμονές του δέρματος

- Βοηθά στον βαθύ και ξεκούραστο ύπνο

- Οι ιδιότητες απολέπισης βοηθούν να απαλλαγούμε από τα νεκρά κύτταρα, προωθώντας την ανάπτυξη νέων κυττάρων. 

Πέρα από την ομορφιά και το άρωμά τους, τα ροδοπέταλα έχουν επίσης γαστρονομικές χρήσεις, προσδίδοντας το ασύγκριτο άρωμά τους και μία ελαφριά, γλυκιά γεύση σε σιρόπια, λάδια, σάλτσες, ψητά, ποτά και άλλα.

Στα πλεονεκτήματά της είναι και η υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνη C. 

Χρησιμοποιήστε την για να εγχύσετε λάδι, νερό, σιρόπι ή ζάχαρη. Πολύ συχνά θα την βρείτε σε σπιτικά μείγματα μπαχαρικών, τα οποία χρησιμοποιούνται συνήθως για να καρυκεύσετε στιφάδο, τατίνες και δημητριακά. Προσθέστε στο ρύζι και στα κουσκούς καθώς και στα λαχανικά, κρέατα και πουλερικά. 

Βάλτε τη γεύση και το άρωμα τριαντάφυλλου σε αλκοολούχα ποτά, τσάι, μέλι, ζελέ, μαρμελάδα, βούτυρο, βινεγκρέτες, σάλτσες, ξύδι, ψητά, παγωτά.

Απολαύστε  μια κούπα με φυτικό γάλα της επιλογής σας, κακάο, μανιτάρι σκόνη!

Κριτικές
Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

Σχετικά προϊόντα

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Το προϊόν προστέθηκε στα αγαπημένα
Το προϊόν προστέθηκε

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σας στο site μας.