• Πακέτο
υλικά σούπας για τόνωση του...
υλικά σούπας για τόνωση του...
υλικά σούπας για τόνωση του...

υλικά σούπας για τόνωση του ανοσοποιητικού

333-200
30,00 €

(30,00 € 350gr)

Αντί για 31,00 €

με ΦΠΑ Χρόνος παράδοσης προϊόντων χωρίς στοκ που επιτρέπονται οι προ-παραγγελίες

Μια σούπα για αναζωογόνηση, ανάρρωση ή βαθιά ανοσολογική προστασία. Μην διστάσετε να γίνετε δημιουργικοί και να προσθέσετε τοπικά και εποχιακά συστατικά που εσείς αγαπάτε. 

Περιγραφή

Τα βότανα και τα μανιτάρια που προσθέτουμε ονομάζονται προσαρμογόνα (θα μιλήσουμε αργότερα πολύ διεξοδικά για αυτά) και η χρήση τους προορίζεται στο να μας επαναφέρουν στην ισορροπία είτε αυτό σημαίνει να μας «ανεβάσουν» ή να μας καλμάρουν. Δεν είναι κάποιο μαγικό φίλτρο. Απλά έτσι δουλεύουν. 

Καθώς το φάρμακό μας είναι η τροφή μας το κάθε συστατικό που βάζουμε μέσα όχι μόνο πρέπει να είναι της καλύτερης δυνατής ποιότητας που μπορούμε αλλά πρέπει να δουλεύουν μεταξύ τους- να συνεργάζονται για τα μεγαλύτερα δυνατά οφέλη και να ενισχύει το ένα την δράση του άλλου. Όλα τα συστατικά αυτής της συνταγής έχουν παρόμοιες ιδιότητες που είναι θρεπτικές & ενδυναμωτικές. 

Μας βοηθούν να προσαρμοστούμε στο άγχος ή να το αντιμετωπίζουμε αποτελεσματικά. Λειτουργούν είτε ηρεμώντας τα επινεφρίδια είτε εμποδίζοντας την απόλυτη ενεργοποίηση της φυσικής απόκρισης στο στρες.  

Αυτή η σούπα είναι ιδιαίτερα χρήσιμη κατά την μετάβαση των εποχών όπως από το φθινόπωρο στον χειμώνα ή από τον χειμώνα στην άνοιξη ώστε να θωρακίσουμε το ανοσοποιητικό μας.

Στο πακέτο που σας προσφέρουμε εδώ έχουμε βάλει ορισμένα μόνο από τα συστατικά τα οποία είναι αρκετά για τουλάχιστον 6-7 σούπες. Τα υπόλοιπα υλικά μπορείτε να τα προσθέσετε στο καλάθι σας μεμονωμένα.

Διαβάστε ολόκληρη την συνταγή στο blog μας ή πατώντας εδώ!

Κριτικές
Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

Σχετικά προϊόντα

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Το προϊόν προστέθηκε στα αγαπημένα
Το προϊόν προστέθηκε

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σας στο site μας.