Έλαιο Μαλλιών & Κεφαλής  Εντατικής...

Έλαιο Μαλλιών & Κεφαλής Εντατικής Φροντίδας

3 Reviews
080-493
14,50 €

(14,50 € 50 ml)

με ΦΠΑ Χρόνος παράδοσης προϊόντων χωρίς στοκ που επιτρέπονται οι προ-παραγγελίες

Έλαιο "Δενδρολίβανο- Argan" για ενυδάτωση της κεφαλής & προστασία των μαλλιών. Με βιολογικά αιθέρια έλαια & ψυχρής έκθλιψης έλαια βάσης.

Περιγραφή

Ελαφριά σύνθεση για αδύναμα, άτονα μαλλιά. Ενυδατώνει βαθειά την τρίχα, τη δυναμώνει και συντελεί στην αναδόμηση της. Περιέχει:

• έλαιο αργκάν, ιδανικό μαλακτικό για τα μαλλιά που μπορεί ακόμη και να βοηθήσει στη θεραπεία της ψαλίδας και του φριζαρίσματος.
• έλαιο jojoba με παρόμοια μοριακή δομή με το σμήγμα (το φυσικό έλαιο του τριχωτού της κεφαλής) αποτελείται από 98% μονοακόρεστα λίπη και 2% κορεσμένα λίπη που διεισδύουν στο θυλάκιο των τριχών και ενισχύουν τις ίνες των μαλλιών από το εσωτερικό
• καστορέλαιο περιέχει ρικινελαϊκό οξύ, ένα από τα απαραίτητα αμινοξέα που απαιτούνται από το ανθρώπινο σώμα. Είναι ένα ωμέγα-9 λιπαρό οξύ που μπορεί να διεισδύσει στους πόρους του δέρματος και των τριχοθυλακίων. Παρέχει θρέψη, επιτρέποντας στα θυλάκια των τριχών να επαναφέρουν την ανάπτυξη σε ένα φυσιολογικό επίπεδο
• αιθέρια έλαια γκρέιπφρουτ, το οποία θεραπεύει την πιτυρίδα και προάγει την ανάπτυξη υγιούς θυλακίου
• λεβαντίνη βοηθά στον έλεγχο της απώλειας μαλλιών και στη βελτίωση της ανάπτυξης των τριχών με την αύξηση της κυκλοφορίας του αίματος
• δενδρολίβανο διεγείρει επίσης τη ροή του αίματος στο κεφάλι και ενθαρρύνει την ανάπτυξη των τριχών

*με πιστοποιημένες βιολογικές πρώτες ύλες

Κριτικές
3 Κριτικές

❤️
Loved it as a treatment on my scalp. I definitely felt the difference :)
στις

Τελειο
Παρά πολύ καλό λάδι όντως μυρίζει πολύ Ωραια και βλέπω διαφορά στο μαλλί μου έναν μήνα που το χρησιμοποιώ
στις

Πολύ καλό
Καλό ενυδατικό λάδι και μυρίζει υπέροχα το χρησιμοποιώ συνέχεια
στις
 

Χρήση: Εφαρμόστε από τις άκρες εως τις ρίζες και κάνετε ελαφρύ μασάζ. Αφήστε να δράσει 10-15’. Λουστείτε και ξεβγάλετε με χλιαρό νερό. Σε περίπτωση ψαλίδας εφαρμόστε λίγες σταγόνες σε βρεγμένες άκρες μετά το λούσιμο και μη ξεβγάλετε. Εξωτερική χρήση μόνον.  

Συστατικά : Ricinus Communis Seed Oil*, Prunus Amygdalus Dulcis Seed Oil*, Simmondsia Chinensis Seed Oil*, Citrus Aurantium Paradisi Peel Oil*, Rosmarinus Officinalis Oil*, Lavandula Angustifolia Flower Oil*.

* certified organic

Σχετικά προϊόντα

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Το προϊόν προστέθηκε στα αγαπημένα
Το προϊόν προστέθηκε

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σας στο site μας.