Greek Handmade
κεραμικό φλυτζάνι με τετράγωνο...
κεραμικό φλυτζάνι με τετράγωνο...

κεραμικό φλυτζάνι με τετράγωνο πιατάκι σε 4 αποχρώσεις

060-154W
23,50 €
με ΦΠΑ Χρόνος παράδοσης προϊόντων χωρίς στοκ που επιτρέπονται οι προ-παραγγελίες

Kεραμικό χειροποίητο φλυτζανάκι με τετράγωνο πιατάκι, σε υπέροχα γήινα χρώματα για καθημερινές "πολυτελής" απολαύσεις. Ιδανικές για κάθε είδους ροφήματα. Σχέδιο που ξεφεύγει από τις κλασικές συμμετρικές φόρμες και τους τυποποιημένους τρόπους κατασκευής. Λιτή χωρίς περιττές διακοσμήσεις με έντονη την χειροποίητη ταυτότητα και κύριο σκοπό τη χρήση τους στην καθημερινή σας ζωή. 

Απόχρωση
  • Τυρκουάζ
  • Λευκό
  • καφέ-μαύρο
  • Γκρι-καφέ

Περιγραφή

Kεραμικό χειροποίητο φλυτζανάκι με τετράγωνο πιατάκι, σε υπέροχα γήινα χρώματα για καθημερινές "πολυτελής" απολαύσεις. Ιδανικές για κάθε είδους ροφήματα. Σχέδιο που ξεφεύγει από τις κλασικές συμμετρικές φόρμες και τους τυποποιημένους τρόπους κατασκευής. Λιτή χωρίς περιττές διακοσμήσεις με έντονη την χειροποίητη ταυτότητα και κύριο σκοπό τη χρήση τους στην καθημερινή σας ζωή. 

Όλα τα χειροποίητα σκεύη αυτής της σειράς είναι κατασκευασμένα με την τεχνική slab building. Έχουμε φροντίσει έτσι ώστε κάθε κομμάτι να είναι άνετο στη χρήση και πλήρως λειτουργικό και ταυτόχρονα όμορφο και ενδιαφέρον στο μάτι. Με τη χρήση υψηλής ποιότητας stoneware πηλού και ψήσιμο πάνω από τους 1200 βαθμούς Κελσίου εξασφαλίζεται μεγαλύτερη αντοχή και ανθεκτικότητα σε σχέση με τον earthware πηλό. Όλα τα σμάλτα που χρησιμοποιούνται είναι ελεγμένα και ασφαλή για χρήση σε τρόφιμα.

Τα χρώματα επειδή είναι χειροποίητα αναφέρονται ενδεικτικά. Το καφέ του είναι το αντίστοιχο καφέ που θα δείτε στην φωτογραφία με τις 4 άλλες κούπες.

Διαστάσεις φλ. Ύψος 6cm x Διάμετρο 5 cm.

Κριτικές
Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

Σχετικά προϊόντα

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Το προϊόν προστέθηκε στα αγαπημένα
Το προϊόν προστέθηκε

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σας στο site μας.