τριαντάφυλλο πέταλα ροζ
τριαντάφυλλο πέταλα ροζ

τριαντάφυλλο πέταλα ροζ

030-609
8,00 €

(8,00 € 50 gr)

με ΦΠΑ Χρόνος παράδοσης προϊόντων χωρίς στοκ που επιτρέπονται οι προ-παραγγελίες

Τα τριαντάφυλλα είναι ευρέως γνωστά κυρίως για την ομορφιά, το άρωμα και τις θεραπευτικές τους ιδιότητες.  Τα πέταλα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη δημιουργία αφεψημάτων ή καλλυντικών προσώπου έως μαρμελάδες φρούτων. Τα ροζ ροδοπέταλα συλλέγονται από την ποικιλία Rosa damascena και αποξηραίνονται ιδιαίτερα προσεκτικά. 

Μέγεθος

Περιγραφή

Botanical Name: Rosa damascena

Origin: Morocco

Τα τριαντάφυλλα είναι ευρέως γνωστά κυρίως για την ομορφιά, το άρωμα και τις θεραπευτικές τους ιδιότητες.  Τα πέταλα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη δημιουργία αφεψημάτων ή καλλυντικών προσώπου έως μαρμελάδες φρούτων. Τα ροζ ροδοπέταλα συλλέγονται από την ποικιλία Rosa damascena και αποξηραίνονται ιδιαίτερα προσεκτικά. 

Η ενέργεια των ροδοπέταλων είναι ζεστή και γλυκιά. Αυτός είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους προστίθενται στα αφροδισιακά μείγματα τσαγιού. Επειδή θερμαίνουν, τα ροδοπέταλα μπορούν να βοηθήσουν να "στεγνώσουν" απαλά την περίσσεια των βλεννογόνων .

Τα ροδοπέταλα μπορούν να βοηθήσουν στην ανακούφιση της δυσπεψίας, του φουσκώματος, της συμφόρηση στο στήθος, ακόμη και να βοηθήσουν στην εξισορρόπηση της εμμήνου ρύσεως. 

Κριτικές
Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

Σχετικά προϊόντα

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Το προϊόν προστέθηκε στα αγαπημένα
Το προϊόν προστέθηκε

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σας στο site μας.