Bio
Σιτέλαιο βιολογικό

Ιπποφαές έλαιο βιολογικό

080-568
24,00 €

(24,00 € 30 ml)

με ΦΠΑ Χρόνος παράδοσης προϊόντων χωρίς στοκ που επιτρέπονται οι προ-παραγγελίες

Το έντονα χρωματισμένο κόκκινο-πορτοκαλί έλαιο ιπποφαούς συγκαταλέγεται ανάμεσα στις καλύτερες πηγές καροτενοειδών, ενώ επίσης, περιέχει και πολλές άλλες σημαντικές φυτικές ουσίες. Αυτό το καθιστά ένα από τα πιο πολύπλοκα έλαια ενεργών συστατικών στα φυσικά καλλυντικά.

Περιγραφή

Λάδι Ιπποφαές βιολογικό

Λατινική ονομασια: Hippophae Rhamnoides Fruit οil

Χρήση: Βρώσιμο-Καλλυντική χρήση

Το έντονα χρωματισμένο κόκκινο-πορτοκαλί έλαιο ιπποφαούς συγκαταλέγεται ανάμεσα στις καλύτερες πηγές καροτενοειδών, ενώ επίσης, περιέχει και πολλές άλλες σημαντικές φυτικές ουσίες. Αυτό το καθιστά ένα από τα πιο πολύπλοκα έλαια ενεργών συστατικών στα φυσικά καλλυντικά. Η απαλή εκχύλιση με την χρήση διοξειδίου του άνθρακα, προστατεύει τα πολύτιμα θρεπτικά συστατικά κατά την παραγωγή του ελαίου. Το έλαιο ιπποφαούς περιέχει παλμιτολεϊκό οξύ το οποίο είναι σπάνιο στα φυτικά έλαια. Έχει υψηλή περιεκτικότητα σχεδόν όλων των λιποδιαλυτών βιταμινών.

Το έλαιο ιπποφαούς καταπολεμά δερματικούς ερεθισμούς. Μπορεί να εφαρμοστεί απευθείας στο δέρμα για την πρόληψη και την ανακούφιση ηλιακών εγκαυμάτων και την επούλωση τραυμάτων. Το έλαιο υπποφαούς ενδεχομένως να μειώσει ή να προλάβει τα συμπτώματα της ακμής, της δερματίτιδας, της ξηροδερμίας, του εκζέματος, των δερματικών ελκών και των ραγάδων. Επίσης περιέχει ισχυρά φυτοθρεπτικά συστατικά, διαθέτει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες και προστατεύει το ήπαρ απο τις αφλατοξίνες.

Λόγω των ισχυρών χρωστικών ιδιοτήτων του, το λάδι χρησιμοποιείται μόνο σε μικρές ποσότητες.

Κριτικές
Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

Σχετικά προϊόντα

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Το προϊόν προστέθηκε στα αγαπημένα
Το προϊόν προστέθηκε

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σας στο site μας.