Ανθόνερο ελίχρυσου βιολογικό

Ανθόνερο ελίχρυσου βιολογικό

080-331
8,50 €

(8,50 € 100 ml)

με ΦΠΑ Χρόνος παράδοσης προϊόντων χωρίς στοκ που επιτρέπονται οι προ-παραγγελίες

Διαθέτει ισχυρή επουλωτική και κύτταρο-αναπλαστική δράση με πλείστες εφαρμογές σε πολλά δερματικά προβλήματα, αλλά και ισχυρές αντιοξειδωτικές και καταπραϋντικές ιδιότητες

Περιγραφή

Το ανθόνερο είναι κάτι παραπάνω από ευωδιαστό νερό: Πρόκειται για προϊόν απόσταξης βοτάνων ή λουλουδιών και διαθέτει αρκετές από τις ιδιότητες των αιθέριων ελαίων των φυτών από τα οποία προέρχεται. Τα ανθόνερα χρησιμοποιούνται στην αρωματοθεραπεία, μόνα τους ή ως βάσεις για τα αιθέρια έλαια ενώ θεωρούνται ευεργετικά για την περιποίηση του προσώπου.

Το ανθόνερο ελίχρυσου  (Ο Ιταλικός Ελίχρυσος, Helychrisum italicum),είναι 100% φυσικό προϊόν που παράγεται κατά την απόσταξη του ελίχρυσου ταυτόχρονα με την παραγωγή του αιθέριου ελαίου του. Το ανθόνερο ελίχρυσου ενεργοποιεί την κυκλοφορία της επιδερμίδας, μειώνει τις κοκκινίλες και αναζωογονεί τα κύτταρα. Ενδείκνυται και για προβλήματα κυτταρίτιδας. Επιπλέον, διαθέτει ισχυρή επουλωτική και κύτταρο-αναπλαστική δράση με πλείστες εφαρμογές σε πολλά δερματικά προβλήματα, αλλά και ισχυρές αντιοξειδωτικές και καταπραϋντικές ιδιότητες, οι οποίες προάγουν την υγιή και νεανική όψη της επιδερμίδας!

Μπορεί να ενσωματωθεί στην υδατική φάση στα καλλυντικά που φτιάχνετε στο σπίτι και είναι ιδανικό για Gel ματιών για τους μαύρους κύκλους, για Κρέμες προσώπου ενάντια στους ερεθισμούς, αλλά και για Gel αδυνατίσματος, αφού όπως φαίνεται συμβάλλει και στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας.

Τέλος, μπορεί να αντικαταστήσει το νερό στις συσκευές αρωματισμού χώρου ώστε να δημιουργηθεί μια ευχάριστη, αισιόδοξη και χαλαρωτική ατμόσφαιρα στον χώρο σας.

Χρήση: Κλείνετε τα μάτια και ψεκάζετε το πρόσωπο, τον λαιμό ή τις υπόλοιπες περιοχές ενδιαφέροντος όσο συχνά επιθυμείτε. Το αφήνετε να δράσει χωρίς να το σκουπίζετε.

Κριτικές
Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

Σχετικά προϊόντα

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Το προϊόν προστέθηκε στα αγαπημένα
Το προϊόν προστέθηκε

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σας στο site μας.