Bio
Λεβάντα έλαιο βιολογικό

Λεβάντα έλαιο βιολογικό

080-379
8,50 €

(8,50 € 100 ml)

με ΦΠΑ Χρόνος παράδοσης προϊόντων χωρίς στοκ που επιτρέπονται οι προ-παραγγελίες

Το βιολογικό έλαιο λεβάντας μας παράγεται από 10% φρέσκα βιολογικά άνθη λεβάντας, τα οποία εκχυλίζονται σε βιολογικό ελαιόλαδο και στη συνέχεια φιλτράρονται. Σταθεροποιείται εν συνεχεία με εκχύλισμα φυτικής τοκοφερόλης 1% με βάση το ηλιέλαιο.

Σε αυτή την μορφή του μιας και δεν μιλάμε για αιθέριο έλαιο, μπορεί να χρησιμοποιηθεί απευθείας στο δέρμα αποκομίζοντας τα εκπληκτικά και αναρίθμητα οφέλη του μαγικού αυτού μπλέ ανθού πολύ γνωστού σε όλους.

Είναι ένα φυσικό λάδι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά και βιταμίνες  Ε, C, A ,ρεσβερατρόλη, πλούσιο σε πολυφαινόλες, οι οποίες έχουν συνδεθεί με την πρόληψη του καρκίνου και τις θεραπείες κατά της γήρανσης. Με ελαφριά, πλούσια σε θρεπτικά συστατικά σύνθεση όπου αποτελεί ιδανική επιλογή για όλους τους τύπους δέρματος  και πολύ γρήγορο ρυθμό απορρόφησης που το καθιστά ένα λάδι που πρέπει πάντα να βρίσκεται στο ράφι ή την τσάντα μας!

Περιγραφή

Το βιολογικό έλαιο λεβάντας μας παράγεται από 10% φρέσκα βιολογικά άνθη λεβάντας, τα οποία εκχυλίζονται σε βιολογικό ελαιόλαδο και στη συνέχεια φιλτράρονται. Σταθεροποιείται εν συνεχεία με εκχύλισμα φυτικής τοκοφερόλης 1% με βάση το ηλιέλαιο.

Σε αυτή την μορφή του μιας και δεν μιλάμε για αιθέριο έλαιο, μπορεί να χρησιμοποιηθεί απευθείας στο δέρμα αποκομίζοντας τα εκπληκτικά και αναρίθμητα οφέλη του μαγικού αυτού μπλέ ανθού πολύ γνωστού σε όλους.

Ξεκινώντας με την πιο διαδεδομένη της ιδιότητα, το άγχος!

Οι φυσικές οργανικές ενώσεις που υπάρχουν στα φύλλα και τα λουλούδια της μπορούν να αναδυθούν αν τρίψεις το λάδι ανάμεσα στα δάκτυλά σου και με αυτό εφαρμόσεις τοπικά στους κροτάφους αλλά και στο πρόσωπο για την ηρεμία του σώματος και του μυαλού, ανακουφίζοντας τις σκέψεις και ηρεμώντας τη διάθεσή. Τα αντιοξειδωτικά συστατικά του μπορούν να επηρεάσουν το ενδοκρινικό σου σύστημα προκειμένου να μειώσει τα επίπεδα των ορμονών του στρες στο σώμα.

Φροντίδα του δέρματος: Ένας απλός τρόπος να φροντίζεις πάντοτε το δέρμα σου είναι να χρησιμοποιήσεις το έλαιο λεβάντας ως σέρουμ ή ως κρέμα προσώπου και σώματος. Όταν θα νιώθεις το δέρμα σου ξηρό ή ερεθισμένο, απόλαυσε την γρήγορη ανακούφιση που σου προσφέρει. Αυτό μπορεί και να βοηθά σε χρόνιες παθήσεις όπως η ψωρίαση, το έκζεμα και η ακμή. Να τονίσουμε και τις αντιφλεγμονώδεις και αντισηπτικές ιδιότητες που προσφέρει το έλαιο και το καθιστά ιδανικό για την καταπολέμηση μολύνσεων, εγκαυμάτων, χτυπημάτων και πληγών. 

Φροντίδα των μαλλιών: Εάν παρατηρείς απώλεια των μαλλιών ή οποιαδήποτε άλλη πάθηση που επηρεάζει την ποιότητα των μαλλιών σου, προτίμησε να χρησιμοποιήσεις το λάδι ως μάσκα μαλλιών. 

Συμβάλλει στην καταπολέμηση των προβλημάτων του ύπνου: Εάν αντιμετωπίζεις συχνά αϋπνίες, ή έχεις ανήσυχο ύπνο η λεβάντα είναι ο πιο διαδεδομένος φυσικός τρόπος να βοηθήσεις τον οργανισμό να χαλαρώσει. Εφαρμόζοντας το λάδι στο πρόσωπο σαν κρέμα ή στο σώμα εισπνέουμε όλα τα θετικά της οφέλη. Ρίξε σε ένα πανάκι λίγες σταγόνες και βάλτες κάτω απο το μαξιλάρι για χαλάρωση. Τέλος μετά από ένα ζεστό μπάνιο όσο ακόμη υπάρχει υγρασία στο δέρμα χρησιμοποίησε το έλαιο αντί για κρέμα σώματος, πλέον του μεθυστικού αρώματος θα εκπλαγείς από την υφή και την ενυδάτωση που προσφέρει. 

Προστατεύει την υγεία της καρδιάς σου: Οι ηρεμιστικές ιδιότητες της λεβάντας, οι οποίες προέρχονται από τις οργανικές ενώσεις και τα αντιοξειδωτικά της, επίσης βοηθούν την καρδιά μειώνοντας την αρτηριακή πίεση και μειώνοντας την ένταση στα αιμοφόρα αγγεία. Αυτό το γεγονός μπορεί να αποτρέψει την αρτηριοσκλήρυνση και άλλα καρδιαγγειακά προβλήματα, μειώνοντας έτσι τον κίνδυνο εγκεφαλικού επεισοδίου και καρδιακής προσβολής.

 Αποτρέπει τα προβλήματα της πέψης: Οι πολυφαινόλες που υπάρχουν στη λεβάντα έχουν ένα ευρύ φάσμα επιδράσεων στο σώμα. Μπορούν να εμποδίσουν την ανάπτυξη επικίνδυνων βακτηριδίων και την συσσώρευση αερίων στο έντερο.  Έτσι, η λεβάντα καταπραΰνει τις στομαχικές διαταραχές, μειώνει το πρήξιμο και εξαλείφει τις κράμπες.

Συνοπτικά το έλαιο λεβάντας είναι ένα φυσικό λάδι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά και βιταμίνες  Ε, C, A ,ρεσβερατρόλη, πλούσιο σε πολυφαινόλες, οι οποίες έχουν συνδεθεί με την πρόληψη του καρκίνου και τις θεραπείες κατά της γήρανσης. Με ελαφριά, πλούσια σε θρεπτικά συστατικά σύνθεση όπου αποτελεί ιδανική επιλογή για όλους τους τύπους δέρματος  και πολύ γρήγορο ρυθμό απορρόφησης που το καθιστά ένα λάδι που πρέπει πάντα να βρίσκεται στο ράφι ή την τσάντα μας!

Κριτικές
Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

Σχετικά προϊόντα

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Το προϊόν προστέθηκε στα αγαπημένα
Το προϊόν προστέθηκε

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σας στο site μας.