Bio
καφές βιολογικός

καφές βιολογικός

090-479
7,90 €
με ΦΠΑ Χρόνος παράδοσης προϊόντων χωρίς στοκ που επιτρέπονται οι προ-παραγγελίες

Τονώνει την κυκλοφορία του αίματος, με αποτέλεσμα να δημιουργείται σύσφιξη του δέρματος και μείωση ρυτίδων. 

Περιγραφή

Καφές

Λατινική ονομασία: Coffea Arabica

Μέρη φυτού που αποστάζονται: Καρποί

Βασικές ιδιότητες: Το αιθέριο έλαιο του Καφε χρησιμοποιείται ευρέως σε lip balm, σε προϊόντα εναντίον της κυτταρίτιδας . Θεωρείται σπουδαίο αντιοξειδωτικό και αντικαταθλιπτικό ενώ χρησιμοποιείται για πυρετό, ναυτία και τσιμπήματα. 

Το αιθέριο έλαιο του Καφε χρησιμοποιείται ευρέως σε lip balm, σε προϊόντα εναντίον της κυτταρίτιδας . Θεωρείται σπουδαίο αντιοξειδωτικό και αντικαταθλιπτικό ενώ χρησιμοποιείται για πυρετό, ναυτία και τσιμπήματα.

Βελτιώνει την υγεία του δέρματος καθώς προστατεύει από την καταστρεπτική δραστηριότητα των ελευθέρων ριζών, την γονιδιακή εκφύλιση και τα ηλιακά εγκαύματα λόγω της υψηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά οξέα, στερόλες, και βιταμίνη Ε. Η καφεΐνη τονώνει την κυκλοφορία του αίματος, με αποτέλεσμα να δημιουργείται σύσφιξη του δέρματος και μείωση ρυτίδων. Καθίσταται επομένως ένα υπέροχο συστατικό, που χρησιμοποιείται σε προϊόντα κατά της κυτταρίτιδας, όπως σε κρέμες σώματος, κρέμες προσώπου και μάσκες προσώπου. Επίσης το έλαιο των κόκκων του Καφέ είναι κατάλληλο για την δημιουργία και τον αρωματισμό προϊόντων περιποιήσεις χειλιών, ενώ ειδικά στη φροντίδα των μαλλιών με τη χρήση του ελαίου ενισχύεται και τονώνεται η ρίζα της τρίχας. Η τοπική εφαρμογή του αιθέριου ελαίου του καφέ μπορεί να προσφέρει ανακούφιση από τους πόνους των αρθρώσεων και τις μυϊκές καταπονήσεις, αυξάνοντας την κυκλοφορία του αίματος, χαλαρώνοντας τους μυς και επιταχύνοντας τη διαδικασία της αποθεραπείας. Επίσης  περιέχει αντιοξειδωτικά στοιχεία που ελαττώνουν το οξειδωτικό στρες και βελτιώνουν την κυκλοφορία του αίματος. Αυτό μπορεί να συνολικά να βοηθήσει στη διαχείριση ή και πρόληψη κατά των χρόνιων ασθενειών και λοιμώξεων.

 

Η εισπνοή αιθέριων ελαίων Καφέ μπορεί να βοηθήσει στην αποσυμφόρηση της βουλωμένης μύτης και να βελτιώσει τις αναπνευστικές σας λειτουργίες. Επίσης, τα ισχυρά αντιφλεγμονώδη συστατικά που περιέχονται στο αιθέριο έλαιο του καφέ βοηθούν στην πρόληψη κατά των μολύνσεων της αναπνευστικής οδού, ενώ παράλληλα ανακουφίζουν από τις λοιμώξεις που συσχετίζονται με τη γρίπη, τον βήχα και το κρύωμα.

 

Το βιολογικό αιθέριο έλαιο του καφέ μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συσκευές αρωματοθεραπείας, αρώματα, ατμοθεραπεία προσώπου και κεριά καθώς μπορούν να ανεβάσουν τη διάθεσή σας και να ενισχύσουν την ικανότητά σας για συγκέντρωση.

 

Το βιολογικό αιθέριο έλαιο Καφέ χρησιμοποιείται στην κουζίνα χάρη στην αρωματική γεύση του. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πραλίνες, επιδόρπια, παγωτά, τούρτες και διάφορα προϊόντα αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής.

 

Κριτικές
Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Το προϊόν προστέθηκε στα αγαπημένα
Το προϊόν προστέθηκε

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σας στο site μας.