Bio
τσίλι BIO

τσίλι Bio

090-170
6,80 €
με ΦΠΑ Χρόνος παράδοσης προϊόντων χωρίς στοκ που επιτρέπονται οι προ-παραγγελίες

Περιέχει την ουσία Capsaicin, η οποία θεωρείται πως αντιμετωπίζει τις φλεγμονές της επιδερμίδας και η οποία είναι κατάλληλη για την αντιμετώπιση μυικών πόνων καθώς και πόνων που σχετίζονται με την αρθρίτιδα.

Περιγραφή

Λατινική ονομασία: Capsicum annum

Μέρη φυτού που αποστάζονται: σπόροι

Βασικές ιδιότητες: Το αιθέριο έλαιο του Τσίλι προέρχεται από την επεξεργασία των σπόρων του φυτού Capsicum annuum . Περιέχει την ουσία Capsaicin, η οποία θεωρείται πως αντιμετωπίζει τις φλεγμονές της επιδερμίδας και η οποία είναι κατάλληλη για την αντιμετώπιση μυικών πόνων καθώς και πόνων που σχετίζονται με την αρθρίτιδα. Το αιθέριο έλαιο Τσιλι έχει αρκετά έντονη μυρωδιά και δεν συνίσταται για χρήση σε άτομα με "υπερευαίσθητη" επιδερμίδα.

Έχει υπέροχες θεραπευτικές ιδιότητες, συμπεριλαμβανομένης της ικανότητας τόνωσης της κυκλοφορίας του αίματος, καθιστώντας το ιδιαίτερα ευεργετικό για την επούλωση πληγών και βοηθώντας στην ανάπτυξη των μαλλιών, παρέχοντας ζωτικά θρεπτικά συστατικά στο τριχωτό της κεφαλής. Οι πρόσθετες θεραπευτικές ιδιότητες του ελαίου τσίλι περιλαμβάνουν: Αντιφλεγμονώδες - μειώνει τη φλεγμονή, Αναλγητικό - ισχυρό ανακουφιστικό, Υπογλυκαιμικό - μπορεί να μειώσει τα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα, Αντιοξειδωτικό - Ο σπόρος τσίλι είναι γνωστός για τις ισχυρές αντιοξειδωτικές του ιδιότητες. Είναι εξαιρετικά καυτό και θέλει ιδιαίτερη προσοχή ή την συμβουλή του γιατρού σας πριν από την χρήση του.

Το αιθέριο έλαιο τσίλι είναι μια μοναδική προσθήκη σε καλλυντικές εφαρμογές, σκευάσματα προσωπικής φροντίδας, σαπούνια, αρώματα, κεριά και την αρωματοθεραπεία γενικότερα. Χρησιμοποιείται επίσης και στην μαγειρική.

Συνδυάζεται με: Μέντα, Ευκάλυπτο, Κάμφορα, Κανέλα, Γωλθερια και Γαρύφαλλο.

Θυμηθείτε, τα αιθέρια έλαια είναι ισχυρά και χρειάζονται μόνο ελάχιστες ποσότητες ιδίως το chilly...

Κριτικές
Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

Σχετικά προϊόντα

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Το προϊόν προστέθηκε στα αγαπημένα
Το προϊόν προστέθηκε

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σας στο site μας.