vegan Bio
Refill βιολογικού για υγρού make up...

Refill βιολογικού για υγρού make up σε 5 αποχρώσεις

111711
27,90 €
με ΦΠΑ Χρόνος παράδοσης προϊόντων χωρίς στοκ που επιτρέπονται οι προ-παραγγελίες

Χάρη στην ελαφριά και βελούδινη υφή του, απλώνεται εύκολα στο δέρμα, αφήνοντάς το φωτεινό και φυσικό. Το πυρίτιο που περιέχεται στο υδρόλυμα οργανικών φύλλων Bamboo, καθώς επίσης, και το οργανικό Αμυγδαλέλαιο και το οργανικό Shea Butter (βούτυρο Καριτέ), του δίνουν υψηλές ενυδατικές ιδιότητες, χωρίς αίσθηση λιπαρότητας στο δέρμα. 

viologiko-makigiaz-logos
Απόχρωση
  • Neutral
  • Chocolate
  • Light Peach
  • Light Sand
  • Fair Beige

Περιγραφή

To σύστημα αναπλήρωσης είναι απλό, οικολογικό και πολύ πιο οικονομικό. Αρκούν μόνο 2 απλές κινήσεις και η συσκευασία του make up σας γίνεται καινούρια, χωρίς απορρίμματα και περιττά έξοδα. Για ομοιόμορφο, φρέσκο και φωτεινό δέρμα.

Χάρη στην ελαφριά και βελούδινη υφή του, απλώνεται εύκολα στο δέρμα, αφήνοντάς το φωτεινό και φυσικό. Το πυρίτιο που περιέχεται στο υδρόλυμα οργανικών φύλλων Bamboo, καθώς επίσης, και το οργανικό Αμυγδαλέλαιο και το οργανικό Shea Butter (βούτυρο Καριτέ), του δίνουν υψηλές ενυδατικές ιδιότητες, χωρίς αίσθηση λιπαρότητας στο δέρμα. Περιέχει επίσης ελαιόλαδο & jojoba.

Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος.

Σύνθεση 100% φυσικής προέλευσης, πιστοποιημένη βιολογική και Vegan.

Κριτικές
Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.
 

Ξεκινήστε εφαρμόζοντας εάν επιθυμείτε την βάση μακιγιαζ, για να προετοιμάσετε το δέρμα. Πάρτε με το πάτημα της αντλίας μία δόση υγρού make up στην πίσω πλευρά του χεριού σας, ζεστάνετέ το με τα δάχτυλά σας και εφαρμόστε σε μικρά σημεία σ’ όλο το πρόσωπο. Απλώστε το με  πινέλo ή με Sponge, με φορά από το εσωτερικό του προσώπου προς τα έξω, σβήνοντας προσεκτικά στον λαιμό.

How to replace: 

100% του συνόλου των συστατικών είναι φυσικής προέλευσης.

To 20% του συνόλου των συστατικών προέρχονται από βιολογικές καλλιέργειες.

INGREDIENTS SOIE DE TEINT (F4): AQUA (WATER), PHYLLOSTACHYS NIGRA EXTRACT*, PROPANEDIOL, SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) SEED OIL*, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) OIL*, SUCROSE PALMITATE, CETEARYL ALCOHOL, GLYCERYL STEARATE, POTASSIUM PALMITOYL HYDROLYZED WHEAT PROTEIN, OLIVE GLYCERIDES, TOCOPHEROL, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER*, GLYCERYL CAPRYLATE, MICROCRYSTALLINE CELLULOSE, CELLULOSE GUM, CI 77820 (SILVER), PARFUM (FRAGRANCE).

Μπορεί να περιέχει +/-: CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE), CI 77491 (IRON OXIDES), CI 77492 (IRON OXIDES), CI 77499 (IRON OXIDES).

*συστατικά προερχόμενα από βιολογικές καλλιέργειες.

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Το προϊόν προστέθηκε στα αγαπημένα
Το προϊόν προστέθηκε

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σας στο site μας.