vegan Bio
Βιολογική Βάση μακιγιαζ με λάδι...

Βιολογική Βάση μακιγιαζ με λάδι Jojoba και φασκόμηλο- 2 τύποι δέρματος

101750
40,90 €

(40,90 € 30 ml)

με ΦΠΑ Χρόνος παράδοσης προϊόντων χωρίς στοκ που επιτρέπονται οι προ-παραγγελίες

Σχεδιασμένη για να σταθεροποιεί το μακιγιάζ και να φωτίζει την επιδερμίδα, εμπλουτισμένη με οργανικό λάδι Jojoba, οργανικό αμυγδαλέλαιο και οργανικό εκχύλισμα Bamboo -πλούσιο σε πυρίτιο- ενυδατική, χαρίζει αίσθηση φρεσκάδας. Συνδυασμός ελαιόλαδου, φασκόμηλου και βούτυρου καριτέ!

viologiko-makigiaz-logos
Υλικό

Περιγραφή

Το μυστικό για μακράς διάρκειας και φωτεινό μακιγιάζ είναι η εφαρμογή βάσης.
Σχεδιασμένη για να σταθεροποιεί το μακιγιάζ και να φωτίζει την επιδερμίδα, καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, δημιουργεί ένα λεπτό φιλμ ανάμεσα στο δέρμα και τα προϊόντα μακιγιάζ, αποτρέποντας την απορρόφηση του make up και του concealer από το δέρμα. Ελαφρώς ιριδίζουσα, φωτίζει υπέροχα το πρόσωπο.
Εφαρμόζεται πριν το make-up και δρα σαν κρέμα ημέρας. Εγγυάται σταθερότητα και μεγάλη διάρκεια στο μακιγιάζ. Εμπλουτισμένη με οργανικό λάδι Jojoba, οργανικό αμυγδαλέλαιο και οργανικό εκχύλισμα Bamboo -πλούσιο σε πυρίτιο- ενυδατική, χαρίζει αίσθηση φρεσκάδας. Συνδυασμός ελαιόλαδου, φασκόμηλου και βούτυρου καριτέ!

Είναι κατάλληλη για κανονικό και ξηρό δέρμα και για όλους τους τόνους δέρματος.
Σύνθεση 100% φυσικής προέλευσης, πιστοποιημένη βιολογική και Vegan.

Διαθέσιμο και ανταλλακτικό.

Κριτικές
Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.
 

Χρησιμοποιήστε την μόνη της ή κάτω από το make up, για να διευκολύνετε την εφαρμογή του και να αυξήσετε τη διάρκειά του. Πάρτε τη σωστή ποσότητα με την αντλία του μπουκαλιού και απλώστε ομοιόμορφα, με φορά από το κέντρο του προσώπου και προς τα έξω και στον λαιμό, με  πινέλο ή με τα δάχτυλά σας.

100% του συνόλου των συστατικών είναι φυσικής προέλευσης.

Το 22% του συνόλου των συστατικών προέρχονται από βιολογικές καλλιέργειες.

INGREDIENTS LIGHT COMPLEXION BASE (F2): AQUA (WATER), GLYCERIN**, SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) SEED OIL*, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) OIL*, SUCROSE PALMITATE, GLYCERYL STEARATE, CETEARYL ALCOHOL, CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE), SILICA, MICA, POTASSIUM PALMITOYL HYDROLYZED WHEAT PROTEIN, TOCOPHEROL, PHYLLOSTACHYS NIGRA EXTRACT*, OLIVE GLYCERIDES, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER*, SALVIA SCLAREA (CLARY) FLOWER/LEAF/STEM WATER*, GLYCERYL CAPRYLATE, MICROCRYSTALLINE CELLULOSE, CELLULOSE GUM, PARFUM (FRAGRANCE), CI 77820 (SILVER).

* συστατικά από βιολογική γεωργία.
** από οργανικά συστατικά.

Σχετικά προϊόντα

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Το προϊόν προστέθηκε στα αγαπημένα
Το προϊόν προστέθηκε

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σας στο site μας.