vegan
  • sales
Βάση και γυαλιστικό νυχιών με λάδι...
Βάση και γυαλιστικό νυχιών με λάδι...

Βάση και γυαλιστικό νυχιών με λάδι ηλίανθου και bamboo

101636
9,03 €
12,90 € -30%

(9,03 € 8 ml)

με ΦΠΑ Χρόνος παράδοσης προϊόντων χωρίς στοκ που επιτρέπονται οι προ-παραγγελίες
Time left

Βάση και γυαλιστικό νυχιών με λάδι ηλίανθου και bamboo. Η εφαρμογή του είναι το πιο σημαντικό βήμα για ένα μανικιούρ καθαρό και με διάρκεια. Είτε πρόκειται για γαλλικό μανικιούρ είτε για παραδοσιακό μανικιούρ, μόνο το Top Coat επιτρέπει την καλύτερη απόδοση του βερνικιού. Η σύνθεση του αναπτύχθηκε στο πλαίσο των περισσότερο οικολογικών και υγιεινών προϊόντων. Έτσι, το 82% των συστατικών της νέας σύνθεσης προέρχεται από φυσικές πηγές (Καλαμπόκι, Πατάτες, Μανιόκα και Σιτάρι). Επιπλέον, είναι εγγυημένα απαλλαγμένο από τα 10 επιβλαβή συστατικά.

viologiko-makigiaz-logos

Περιγραφή

Βάση και γυαλιστικό νυχιών με λάδι ηλίανθου και bamboo. Η εφαρμογή του είναι το πιο σημαντικό βήμα για ένα μανικιούρ καθαρό και με διάρκεια. Είτε πρόκειται για γαλλικό μανικιούρ είτε για παραδοσιακό μανικιούρ, μόνο το Top Coat επιτρέπει την καλύτερη απόδοση του βερνικιού.

Η σύνθεση του αναπτύχθηκε στο πλαίσο των περισσότερο οικολογικών και υγιεινών προϊόντων. Έτσι, το 82% των συστατικών της νέας σύνθεσης προέρχεται από φυσικές πηγές (Καλαμπόκι, Πατάτες, Μανιόκα και Σιτάρι). Επιπλέον, είναι εγγυημένα απαλλαγμένο από τα 10 επιβλαβή συστατικά: τολουόλιο *, φορμαλδεΰδη *, φθαλικό διβουτύλιο *, ρητίνη φορμαλδεΰδης, παραμπέν, ξυλόλιο *, καμφορά, ροζίνη *, στυρόλιο και βενζοφαινόνη. Αφαιρέθηκαν, δηλαδή, 2 νέα επιβλαβή συστατικά: στυρόλιο και βενζοφαινόνη.

Ταυτόχρονα όταν χρησιμοποιείται σαν βάση προστατεύει και φροντίζει τα νύχια. Σαν Top coat, βελτιώνει την απόδοση του βερνικιού. Μπορεί, επίσης, να χρησιμοποιηθεί μόνο του σαν διαφανές βερνίκι.

Κριτικές
Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.
 

Βεβαιωθείτε ότι το βερνίκι των νυχιών έχει στεγνώσει εντελώς. Στη συνέχεια, εφαρμόστε το πάνω από το βερνίκι, ξεκινώντας από τη βάση του νυχιού μέχρι το άκρο.

INGREDIENTS LIST « 10 FREE » CLASSIC TOP COAT 636 (F2): ETHYL ACETATE, BUTYL ACETATE, ISOPROPYL ALCOHOL, NITROCELLULOSE, PHTHALIC ANHYDRIDE / TRIMELLITIC ANHYDRIDE / GLYCOLS COPOLYMER, ACETYL TRIBUTYL CITRATE, ADIPIC ACID / FUMARIC ACID / PHTHALIC ACID / TRICYCLODECANE DIMETHANOL COPOLYMER, BENZHOPENONE-3, PHYLLOSTACHIS BAMBUSOIDES RHIZOME EXTRACT / HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL, CI 60725.

Σχετικά προϊόντα

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Το προϊόν προστέθηκε στα αγαπημένα
Το προϊόν προστέθηκε

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σας στο site μας.