vegan Bio
Refill Kραγιόν Matt υγρό σε 7 αποχρώσεις

Refill Kραγιόν Matt υγρό σε 7 αποχρώσεις

1140
12,90 €
με ΦΠΑ Χρόνος παράδοσης προϊόντων χωρίς στοκ που επιτρέπονται οι προ-παραγγελίες

Για έντονο και τέλειο χρώμα χειλιών, 100% φυσικά, πιστοποιημένα συστατικά οργανικά και vegan. Πολύ λεπτή σύνθεση που εφαρμόζει τέλεια στην καμπύλη των χειλιών, χωρίς να αισθάνεστε ότι φοράτε κραγιόν. Χαρίζουν τέλειο χρώμα στα χείλη, με μεγάλη διάρκεια και έξτρα ματ τελείωμα.

viologiko-makigiaz-logos
Απόχρωση
  • Nude
  • Red Tango
  • Strawberry
  • Coral Pink
  • 101450

Περιγραφή

Ανταλλακτικό των υγρό matt lipstick. To σύστημα αναπλήρωσης της Zao είναι απλό, οικολογικό και πολύ πιο οικονομικό. Αρκούν μόνο 2 απλές κινήσεις και η συσκευασία του κραγιόν σας γίνεται καινούρια, χωρίς απορρίμματα και περιττά έξοδα.

Για έντονο και τέλειο χρώμα χειλιών. Πολύ λεπτή σύνθεση που εφαρμόζει τέλεια στην καμπύλη των χειλιών, χωρίς να αισθάνεστε ότι φοράτε κραγιόν. Χαρίζουν τέλειο χρώμα στα χείλη, με μεγάλη διάρκεια και έξτρα ματ τελείωμα. Από οργανικό Καστορέλαιο, γνωστό για τις ενυδατικές του ιδιότητες, οργανικό κερί Carnauba, το οποίο προστατεύει το δέρμα και εγγυάται μεγάλη διάρκεια και τοκοφερόλη (βιταμίνη E), ως φυσικό αντιοξειδωτικό. 

Είναι ιδανικά για όλη τη μέρα, για τη δουλειά ή για το βράδυ. Εάν χρειάζεστε έντονο, μεγάλης διάρκειας κραγιόν και δεν έχετε χρόνο, τότε είναι τα κατάλληλα για σας!

Σύνθεση 100% φυσικής προέλευσης, πιστοποιημένη βιολογική και Vegan.

Κριτικές
Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

Σχετικά προϊόντα

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Το προϊόν προστέθηκε στα αγαπημένα
Το προϊόν προστέθηκε

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σας στο site μας.