μανιτάρι chaga σκόνη

μανιτάρι chaga σκόνη

012-346
13,00 €

(13,00 € 50 gr)

με ΦΠΑ Χρόνος παράδοσης προϊόντων χωρίς στοκ που επιτρέπονται οι προ-παραγγελίες

Το μανιτάρι Chaga, γνωστό στη Σιβηρία ως ο «Βασιλιάς των Μανιταριών» έχει απίστευτη συσσώρευση θρεπτικών συστατικών.  Συσκευασμένο με πάνω από 215+ φυτοθρεπτικά συστατικά, είναι ένα από τα ισχυρότερα φαρμακευτικά μανιτάρια που υπάρχουν.

Απολαύστε τα οφέλη του εντάσσοντάς το στην καθημερινότητά σας με οποιονδήποτε τρόπο, αναμεμειγμένο σε νερό, τσάι, καφέ, κακάο, χυμούς, smoothies και οτιδήποτε σας είναι πιο πρακτικό. 

Περιγραφή

Το μανιτάρι Chaga, γνωστό στη Σιβηρία ως ο «Βασιλιάς των Μανιταριών» έχει απίστευτη συσσώρευση θρεπτικών συστατικών.

Συσκευασμένο με πάνω από 215+ φυτοθρεπτικά συστατικά, είναι ένα από τα ισχυρότερα φαρμακευτικά μανιτάρια που υπάρχουν.


Επιγραμματικά: 
- Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και καταπολεμά τις φλεγμονές.
- Καταπολεμά τον καρκίνο και επιβραδύνει την ανάπτυξη των όγκων.
- Βοηθά στη προστασία του σώματος από τις ελεύθερες ρίζες. Θεωρείται ότι τα αντιοξειδωτικά του μανιταριού Chaga βοηθούν στην προστασία των κυτταρικών βλαβών από τις επιπτώσεις των ελεύθερων ριζών.
- Βοηθά στη μείωση των επιπέδων σακχάρου στο αίμα.
- Καθώς και στην μείωση της χοληστερίνης και της χοληστερόλης.
- Βοηθά στην βελτίωση της γνωστικής λειτουργίας. Έχει αποδειχθεί ότι το μανιτάρι Chaga που λαμβάνεται σε διάστημα 7 ημερών ή περισσότερο έχει ισχυρή επίδραση στη γνωστική λειτουργία του εγκεφάλου. Με αυτό, είναι μεγάλη πιθανότητα η καθημερινή χρήση του να βελτιώσει δραστικά την απώλεια μνήμης.

Χρήση:

Το μανιτάρι Chaga έχει αρκετές χρήσεις.

Σε μορφή σκόνης προσθέστε 1-2 κουταλιές της σούπας (5-10g) την ημέρα αναμεμειγμένο σε νερό, τσάι, καφέ, κακάο, χυμούς, smoothies και οτιδήποτε σας είναι πιο πρακτικό. Ο παραδοσιακός τρόπος παρασκευής τσαγιού μανιταριού Chaga είναι απλός. Ζεστάνετε 1-2 κουταλάκια του γλυκού μανιτάρι σε ένα φλιτζάνι νερό σε χαμηλή θερμοκρασία (75 βαθμούς ή λιγότερο για να σταματήσετε τη διάσπαση των βιοδραστικών συστατικών).

Βράζετε και σιγοβράζετε για 15-20 λεπτά μέχρι το νερό να πάρει ένα σκούρο καφέ χρώμα. Σουρώνουμε και σερβίρουμε! Δοκιμάστε το επίσης στα μείγματα latte που θα βρείτε στο myrro για όσους θέλουν πιο έντονα αρωματικές γεύσεις.

Κριτικές
Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

Σχετικά προϊόντα

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Το προϊόν προστέθηκε στα αγαπημένα
Το προϊόν προστέθηκε

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σας στο site μας.