ακατέργαστο μέλι βελανιδιά-καστανια
ακατέργαστο μέλι βελανιδιά-καστανια

ακατέργαστο μέλι βελανιδιά-καστανια

011-019
23,50 €

(23,50 € 1 kilo)

με ΦΠΑ Χρόνος παράδοσης προϊόντων χωρίς στοκ που επιτρέπονται οι προ-παραγγελίες

Για όσους δοκίμασαν της δικής μας παραγωγής από την Κρήτη το θυμαρίσιο μέλι χωρίς καμία επεξεργασία, μπορούν να καταλάβουν την διαφορά και για αυτό το μέλι. Μέλι Πηλίου Βελανίδι με κάστανο και ελάχιστο τίλιο και γαιδουράγκαθο. Εξαιρετικό μέλι περιορισμένης διαθεσιμότητας που με μια κουταλιά θα σας γυρίσει πολλά χρόνια πριν. Ας δούμε παρακάτω τι είναι το ακατέργαστο μέλι. 

Περιγραφή

Για όσους δοκίμασαν της δικής μας παραγωγής από την Κρήτη το θυμαρίσιο μέλι χωρίς καμία επεξεργασία, μπορούν να καταλάβουν την διαφορά και για αυτό το μέλι. Μέλι Πηλίου Βελανίδι με κάστανο και ελάχιστο τίλιο και γαιδουράγκαθο. Εξαιρετικό μέλι περιορισμένης διαθεσιμότητας που με μια κουταλιά θα σας γυρίσει πολλά χρόνια πριν. Ας δούμε παρακάτω τι είναι το ακατέργαστο μέλι. 

Εξάγουμε το μέλι από την κηρήθρα χωρίς καμία επεξεργασία, στην πιο αγνή μορφή του, άθερμο. Γι’ αυτό το λόγο το μέλι μας δεν θερμαίνεται σε κανένα στάδιο της παραγωγής του.  Αυτό το κάνουμε για λόγους συνείδησης και φιλοσοφίας.

Το ακατέργαστο μέλι διατηρεί τα θρεπτικά του συστατικά που χάνονται σε ένα βαθμό στο κοινό μέλι με τη θέρμανση του. Δεύτερον και πολύ σημαντικό είναι η γύρη που περιέχει. Το ακατέργαστο μέλι περιέχει μια μεγάλη ποικιλία θρεπτικών ουσιών. Έχει περίπου 31 διαφορετικά μέταλλα, 22 αμινοξέα και ένα ευρύ φάσμα βιταμινών και ενζύμων. Ωστόσο, τα θρεπτικά συστατικά υπάρχουν μόνο σε ιχνοστοιχεία.

Το ακόμα πιο εντυπωσιακό για το μέλι είναι ότι περιέχει περίπου 30 τύπους βιοδραστικών φυτικών ενώσεων. Οι οποίες ονομάζονται πολυφαινόλες και δρουν ως αντιοξειδωτικά.

Βασικά δεν έχει θερμανθεί και φιλτραριστεί και αυτό το κάνει ανώτερο ποιοτικά από το κοινό μέλι, και δικαιολογείται έτσι και η διαφορά που βρίσκουμε και στη τιμή αγοράς του.

Κριτικές
Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

Σχετικά προϊόντα

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Το προϊόν προστέθηκε στα αγαπημένα
Το προϊόν προστέθηκε

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σας στο site μας.