Βάμμα Ανοσοποιητικού

Βάμμα Ανοσοποιητικού

080-223
25,00 €

(25,00 € 150 ml)

με ΦΠΑ Χρόνος παράδοσης προϊόντων χωρίς στοκ που επιτρέπονται οι προ-παραγγελίες

Tο βοτανικό μείγμα που κρατάτε στα χέρια σας είναι η βάση μιας προληπτικής προσέγγισης για την υγεία και την ευεξία.

Εάν θέλετε να βελτιώσετε τη γενική κατάσταση υγείας και προσαρμοστικότητας του σώματός σας, αυτή μπορεί να είναι η λύση για εσάς.

Ένα μείγμα προσαρμογόνων και ανοσοενισχυτικών βοτάνων που διεγείρουν και ενεργοποιούν βαθιά το ανοσοποιητικό σύστημα.

Προάγουν τον πολλαπλασιασμό των Β-κυττάρων και την παραγωγή αντισωμάτων και είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά.

Αποκαθιστούν τη λειτουργία των επινεφριδίων και αντιμετωπίζουν την κούραση και την αδυναμία, ενώ παρέχουν επίσης υποστήριξη κατά την ανάρρωση από ασθένεια ή τραυματισμό.

Περιγραφή

Tο βοτανικό μείγμα που κρατάτε στα χέρια σας είναι η βάση μιας προληπτικής προσέγγισης για την υγεία και την ευεξία.

Εάν θέλετε να βελτιώσετε τη γενική κατάσταση υγείας και προσαρμοστικότητας του σώματός σας, αυτή μπορεί να είναι η λύση για εσάς.

Ένα μείγμα προσαρμογόνων και ανοσοενισχυτικών βοτάνων που διεγείρουν και ενεργοποιούν βαθιά το ανοσοποιητικό σύστημα.

Προάγουν τον πολλαπλασιασμό των Β-κυττάρων και την παραγωγή αντισωμάτων και είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά.

Αποκαθιστούν τη λειτουργία των επινεφριδίων και αντιμετωπίζουν την κούραση και την αδυναμία, ενώ παρέχουν επίσης υποστήριξη κατά την ανάρρωση από ασθένεια ή τραυματισμό.

Περιέχει: 

Βιολογικός Αστράγαλος -Astragalus membranaceous

Μέρος που χρησιμοποιείται: ρίζα

Φαρμακευτικές δράσεις: Προσαρμογόνο, Αντιοξειδωτικό, Καρδιοτονωτικό, Διουρητικό, Ηπατοπροστατευτικό, Υπογλυκαιμικό, Ανοσορυθμιστικό, Νευροπροστατευτικό, Περιφερικό αγγειοδιασταλτικό.

Φαρμακευτική χρήση: Ένα κλασικό ενεργειακό τονωτικό που βελτιώνει τη φυσική αντοχή βοηθώντας το σώμα να προσαρμοστεί στις εξωτερικές στρεσογόνες επιρροές. Χρησιμοποιείται από την αρχαιότητα στην παραδοσιακή κινεζική ιατρική ως θερμαντικό (γιανγκ) τονωτικό.

Ορίζεται από τους Κινέζους ως φυτό που ενισχύει τη σπλήνα, τον πνεύμονα τσι και το αίμα και χρησιμοποιείται κυρίως για τη θεραπεία της εξάντλησης, της αδυναμίας και των συχνών λοιμώξεων. Στη σύγχρονη βοτανοθεραπεία, το φυτό χρησιμοποιείται κυρίως ως αντιιικό και ως ρυθμιστής του ανοσοποιητικού, για τη θεραπεία και την πρόληψη λοιμώξεων και ακόμη και ως υποστηρικτική θεραπεία κακοήθων νοσημάτων. Ο αστράγαλος θεωρείται ένα ήπιο φυτό κατάλληλο για μακροχρόνια χρήση ακόμα και για θεραπεία παιδιών.

Προειδοποιήσεις: Το φυτό είναι εξαιρετικά ασφαλές στη χρήση. Δεν υπάρχει καταγραφή οποιονδήποτε παρενεργειών. Σύμφωνα με την κινεζική ιατρική, το φυτό δεν συνιστάται για χρήση σε οξείες λοιμώξεις. Το φυτό μπορεί να μειώσει την αποτελεσματικότητα των ανοσοκατασταλτικών φαρμάκων (τακρόλιμους, κυκλοσπορίνη).

Βιολογική Ashwaghanda- Withania somnifera

Μέρος που χρησιμοποιείται: Ρίζα

Φαρμακευτικές Δράσεις: Γενικό τονωτικό, αναζωογονητικό, τονωτικό του νευρικού συστήματος, ηρεμιστικό, προσαρμογόνο, ανοσορυθμιστικό, αντινεοπλασματικό, αντιφλεγμονώδες, στυπτικό, αντιαναιμικό, αφροδισιακό.

Θεραπευτική Χρήση: Γνωστό και ως «ινδικό ginseng». Χρησιμοποιείται ως προσαρμογόνο πρώτης τάξεως.

Η μοναδικότητά του είναι ότι έχει και ηρεμιστική δράση στο κεντρικό νευρικό σύστημα.

Στη σύγχρονη βοτανοθεραπεία,χρησιμοποιείται για πνευματική και σωματική ενδυνάμωση. Στην παραδοσιακή ινδική ιατρική - Αγιουρβέδα, το φυτό έχει γενικές θεραπευτικές ιδιότητες και παρατείνει τη ζωή.

Χρησιμοποιείται για την αποκατάσταση της υγείας του νευρικού συστήματος και ανακουφίζει από το στρες και την ψυχική εξάντληση, καθώς προάγει τη διανοητική διαύγεια και βελτιώνει τη μνήμη και την αντοχή.

Χρησιμοποιείται επίσης ως τονωτικό για τους ηλικιωμένους και για την προώθηση της ανάπτυξης στα παιδιά και την ενίσχυση της αθλητικής απόδοσης, προάγει επίσης την ανάρρωση μετά από ασθένεια και κατά τη διάρκεια της ανάρρωσης και έχει μεγάλη χρήση σε διάφορες χρόνιες ασθένειες που περιλαμβάνουν φλεγμονές.

Θα βοηθήσει κατά του εκφυλισμού των οστών, των ρευματισμών, τον πόνο στις αρθρώσεις και τις νευραλγίες και μπορεί να χρησιμοποιηθεί τοπικά για πληγές και πρήξιμο.

Μπορεί να είναι αποτελεσματικό κατά των φλεγμονών γενικά και της αρθρίτιδας, και σε συνδυασμό με άλλα σκευάσματα το φυτό χρησιμοποιείται για τη θεραπεία του καρκίνου.

Προειδοποιήσεις: Δεν υπάρχουν γνωστές παρενέργειες ή αντενδείξεις ως αποτέλεσμα της χρήσης ιατρικών δόσεων του φυτού. Πρέπει να δίνεται προσοχή σε συνδυασμό με ηρεμιστικά από τις οικογένειες των βαρβιτουρικών και των βενζοδιαζεπινών, λόγω φόβου αύξησης της δράσης των φαρμάκων αυτών.

Βιολογική Γλυκόριζα- Glycyrrhiza glabra

Μέρη που χρησιμοποιούνται: Αποξηραμένη ρίζα & ρίζωμα

Φαρμακευτικές δράσεις: Γενικό τονωτικό, αντικαταθλιπτικό, υποστηρικτικό  & τονωτικό των επινεφριδίων, αντικαρκινικό, αντιιικό, αντιφλεγμονώδες, αντιβηχικό, βλεννοπροστατευτικό, αποχρεμπτικό, αποτοξινωτικό, καταπραϋντικό, ηπατοπροστατευτικό, κατά του έλκους, ήπιο καθαρτικό, μιμείται δράση αλδοστερόνης, αντισπασμωδικό.

Φαρμακευτική χρήση: Το βότανο είναι περισσότερο γνωστό για την υποστήριξη της λειτουργίας των επινεφριδίων. Είναι ένα βότανο κατά του στρες που είναι γνωστό ότι αυξάνει την ενέργεια, την αντοχή και τη ζωτικότητα και δρα ως ήπιο τονωτικό. Έχει χρησιμοποιηθεί για την τόνωση των ορμονών, για αντιφλεγμονώδη δράση, καθώς και για την φυσική ενίσχυση των επιπέδων κορτιζόνης – αναμφισβήτητα την πιο σημαντική ορμόνη του στρες και για την κόπωση των επινεφριδίων.

Στη σύγχρονη βοτανοθεραπεία χρησιμοποιείται συχνά για τον σκοπό της «εξισορρόπησης» της φόρμουλας και της «αρμονικής σύνδεσης» μεταξύ των διαφόρων συστατικών της, καθώς και για τη βελτίωση της γεύσης του και την προστασία του στομάχου από άλλα φυτά που περιλαμβάνονται στη φόρμουλα.

Στην Παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική χρησιμοποιείται ως το φυτό που εναρμονίζει τα φυτά στη φόρμουλα και το βοηθά να απορροφηθεί και να αφομοιωθεί καλά από τον ασθενή.

Προειδοποιήσεις: Μελέτες δείχνουν ότι η τάση για παρενέργειες εντείνεται σε άτομα με υπέρταση, άτομα που πάσχουν από λειτουργικές διαταραχές του ήπατος, άτομα με αργή δραστηριότητα του εντέρου, με διακοπή από αλκοολισμό και γυναίκες που λαμβάνουν αντισυλληπτικά χάπια. Οι ανεπιθύμητες ενέργειες μπορεί να περιλαμβάνουν πονοκεφάλους, υπέρταση, απώλεια καλίου (υποκαλιαιμία), κατακράτηση νατρίου και κατακράτηση υγρών (οίδημα), κόπωση και πιθανή βλάβη της καρδιακής λειτουργίας. Οι παρενέργειες εξαφανίζονται με μείωση της δόσης/διακοπή χρήσης του φυτού.

* σημειώνεται ότι στο ποσοστό που χρησιμοποιείται στις φόρμουλες μας δεν προκαλεί τις παραπάνω παρενέργειες.

Κριτικές
Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.
 

1 κουταλάκι του γλυκού (5ml) σε ¼ ποτήρι νερού, 2 φορές την ημέρα με άδειο στομάχι. 

Να μη χρησιμοποιείται κατά τη διάρκεια οξειών λοιμώξεων.

Να μη χρησιμοποιείται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Κατάλληλο & για παιδιά. Παιδιά: ½ της δόσης ενηλίκων.

Aqua, Alcohol, Astragalus Membranaceous Root Extract, Withania Somnifera Root* Extract, Glycyrrhiza Glabra Root* Extract, Zingiber Officinalis Root* Extract. * Certified organic

Σχετικά προϊόντα

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Το προϊόν προστέθηκε στα αγαπημένα
Το προϊόν προστέθηκε

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σας στο site μας.