τριβόλι σκόνη κάψουλα

τριβόλι σκόνη κάψουλα

080-196
20,00 €

(20,00 € 50 τεμαχια)

με ΦΠΑ Χρόνος παράδοσης προϊόντων χωρίς στοκ που επιτρέπονται οι προ-παραγγελίες

Το Tribulus είναι ένα φυσικό προϊόν που αυξάνει με φυσικό τρόπο την παραγωγή τεστοστερόνης του οργανισμού έως και 40%

Περιγραφή

Είναι ένα ισχυρό βότανο το οποίο έχει την ιδιότητα να αυξάνει με ασφαλή και φυσικό τρόπο τα επίπεδα τεστοστερόνης, αυξάνοντας έτσι τη δύναμη και τη μυϊκή μάζα.

Αυξάνει το χρόνο ανάρρωσης, την ενέργεια και την ευεξία. Το προϊόν αυτό είναι ιδανικό για αθλητές δύναμης και γενικότερα από άτομα που ασκούνται σκληρά. Ένα από τα ιδανικά συμπληρώματα διατροφής, εάν θέλετε να αυξήσετε δραματικά την μυϊκή σας δύναμη χωρίς να προκαλέσετε ανεπιθύμητες παρενέργειες.

Το Tribulus είναι ένα φυσικό προϊόν που αυξάνει με φυσικό τρόπο την παραγωγή τεστοστερόνης του οργανισμού έως και 40%. Σε αντίθεση με άλλες ουσίες το Tribulus είναι ένα προϊόν που δεν προσφέρει έτοιμη τεστοστερόνη στον οργανισμό, αλλά βοηθά φυσικά στην παραγωγή της ενδογενούς τεστοστερόνης. Το βότανο αυτό επιδρά στους άνδρες, αυξάνοντας την ανδρική ορμόνη, τεστοστερόνη, βοηθά στη σπερματογένεση αυξάνοντας τον αριθμό και την κινητικότητα των σπερματοζωαρίων, και αυξάνει τη σεξουαλική διάθεση. Στις γυναίκες επίσης τονώνει τη σεξουαλική διάθεση και βοηθά να ξεπεραστούν τα διάφορα ψυχοσωματικά προβλήματα που συνοδεύουν την εμμηνόπαυση όπως αϋπνία, υπερένταση, απάθεια, υπερευαισθησία και υπεραιμία. Το ίδιο βοηθά σε περιπτώσεις που παρουσιάζονται τα προβλήματα αυτά σε πρόωρη αφαίρεση των μητρικών. Το φυτό είναι χωρίς παρενέργειες και μπορεί να παίρνεται για απεριόριστο χρόνο. Όμως συστήνεται να γίνονται μικρά διαλείμματα μετά την πρώτη δίμηνη ή τρίμηνη συνεχή λήψη του, που κανονικά αυξάνει τα επίπεδα των ορμονών και διορθώνει τη σεξουαλική διάθεση.

Συσκευασία των 40τεμαχίων, 250ml/ κάψουλα. 
Το προϊόν δεν είναι φάρμακο, ούτε υποκαθιστά την φαρμακευτική αγωγή. Συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον φαρμακοποιό σας.
Κριτικές
Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

Σχετικά προϊόντα

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Το προϊόν προστέθηκε στα αγαπημένα
Το προϊόν προστέθηκε

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σας στο site μας.