Greek
λεμόνι φλούδα τριμμένη ελληνική
λεμόνι φλούδα τριμμένη ελληνική

λεμόνι φλούδα τριμμένη ελληνική

050-340
8,00 €

(8,00 € 100 gr)

με ΦΠΑ Χρόνος παράδοσης προϊόντων χωρίς στοκ που επιτρέπονται οι προ-παραγγελίες

H Φλούδα λεμονιού περιέχει περισσότερες βιταμίνες, θρεπτικά συστατικά και οφέλη για την υγεία από ό,τι o χυμός λεμονιού. Ιδιαίτερα έντονο αρωματικό, ιδανικό για γλυκά, ζαχαροπλαστική και μαγειρική αρκεί ελάχιστη ποσότητα για να δώσει το άρωμα και την γεύση. Επίσης προτείνεται σε σούπες, μαρινάρισα ψαριού, σε μορφή πούδρας μέσα σε γλυκά και σε αφεψήματα . Χαρίζει πλούσια γεύση, χρώμα και άρωμα.

Μέγεθος

Περιγραφή

H Φλούδα λεμονιού περιέχει περισσότερες βιταμίνες, θρεπτικά συστατικά και οφέλη για την υγεία από ό,τι o χυμός λεμονιού (περίπου 5-10 φορές περισσότερες βιταμίνες από χυμό λεμονιού). Ρυθμίζει την πίεση του αίματος, καταπολέμηση του καρκίνου,  υψηλή υγιεινή της στοματικής κοιλότητας & βοηθά στη μείωση του βάρους. Ιδιαίτερα έντονο αρωματικό, ιδανικό για γλυκά, ζαχαροπλαστική και μαγειρική αρκεί ελάχιστη ποσότητα για να δώσει το άρωμα και την γεύση. Επίσης προτείνεται σε σούπες, μαρινάρισα ψαριού, σε μορφή πούδρας μέσα σε γλυκά και σε αφεψήματα . Χαρίζει πλούσια γεύση, χρώμα και άρωμα.

Ο χυμός του λεμονιού περιέχει μεγάλη ποσότητα από Βιταμίνες και κυρίως βιταμίνη C. Παλιότερα τον χυμό του λεμονιού τον χρησιμοποιούσαν σαν αντισκορβουτικό. Πέρα από την βιταμίνη C περιέχει σε βιταμίνες Β1, Β2, Β3, Β6, το λεμόνι αποτελεί μια μικρή διατροφική έκπληξη, πλούσια σε πολύτιμα θρεπτικά συστατικά. Αρκεί να αναφέρουμε, πως κάθε λεμόνι πέρα από τις σημαντικές βιταμίνες, που περιέχει, είναι πλούσιο και σε πρωτεΐνες, υδατάνθρακες, κάλιο, και ανόργανα άλατα όπως το ασβέστιο, φώσφορο, μαγνήσιο, πυρίτιο, ασβέστιο καθώς και σε μεταλλικά άλατα.

0% Χρωστικές, Συντηρητικά & Πρόσθετα Σάκχαρα. 

Κριτικές
Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

Σχετικά προϊόντα

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Το προϊόν προστέθηκε στα αγαπημένα
Το προϊόν προστέθηκε

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σας στο site μας.