Κοπάλ ρετσίνι

Κοπάλ ρετσίνι

050-826
6,00 €

(6,00 € 100 gr)

με ΦΠΑ Χρόνος παράδοσης προϊόντων χωρίς στοκ που επιτρέπονται οι προ-παραγγελίες

Το Copal είναι ένα γενικό όνομα που περιγράφει τη ρητινώδη ουσία που εκχέεται από μια ποικιλία δέντρων. Συνήθως, αυτά τα δέντρα προέρχονται από τροπικά κλίματα και η ρητίνη τους έχει ιστορικές χρήσεις από ιθαγενείς φυλές σε τελετουργικό περιβάλλον. Η ρητίνη copal μας προέρχεται από την Ινδονησία. Το Copal παραδοσιακά καίγεται ως θυμίαμα.

Περιγραφή

Το Copal είναι ένα γενικό όνομα που περιγράφει τη ρητινώδη ουσία που εκχέεται από μια ποικιλία δέντρων. Συνήθως, αυτά τα δέντρα προέρχονται από τροπικά κλίματα και η ρητίνη τους έχει ιστορικές χρήσεις από ιθαγενείς φυλές σε τελετουργικό περιβάλλον. Η ρητίνη copal μας προέρχεται από την Ινδονησία. Το Copal παραδοσιακά καίγεται ως θυμίαμα.

Γενικότερα, ο όρος copal περιγράφει ρητινώδεις ουσίες σε ένα ενδιάμεσο στάδιο πολυμερισμού και σκλήρυνσης μεταξύ "gummier" ρητινών και κεχριμπαριού. Η λέξη copal προέρχεται από τη λέξη των Ναουάτλ copalli, που σημαίνει «λιβάνι». Το Copal χρησιμοποιείται από καιρό στις αρχαίες τελετές των Μάγια και των Αζτέκων ως τελετουργική προσφορά στους θεούς. Εξακολουθεί να χρησιμοποιείται από αρκετούς αυτόχθονες πληθυσμούς στο νότιο Μεξικό και την Κεντρική Αμερική κατά τη διάρκεια τελετών οικοδόμησης καταφυγίων καθώς και ιερών τελετών μανιταριών. Το Copal βρίσκεται επίσης στην Ανατολική Αφρική. Τελετουργικά, η ρητίνη τοποθετείται σε αναμμένα κάρβουνα για πνευματικό καθαρισμό.

Κριτικές
Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

Σχετικά προϊόντα

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Το προϊόν προστέθηκε στα αγαπημένα
Το προϊόν προστέθηκε

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σας στο site μας.