Τζελ Κατά της Κυτταρίτιδας
Τζελ Κατά της Κυτταρίτιδας
Τζελ Κατά της Κυτταρίτιδας
Τζελ Κατά της Κυτταρίτιδας

Τζελ Κατά της Κυτταρίτιδας

080-327
16,50 €

(16,50 € 150 ml)

με ΦΠΑ Χρόνος παράδοσης προϊόντων χωρίς στοκ που επιτρέπονται οι προ-παραγγελίες

Για σύσφιξη & Ανάπλαση με Ασιάτικη Σεντέλλα & Ιπποφαές.

Πολυδραστική Φόρμουλα με υψηλή συγκέντρωση σε αιθέρια έλαια.

Περιγραφή

Τι είναι η κυτταρίτιδα; 

Κάτω από την εξωτερική στιβάδα της επιδερμίδας μας (υποδόριος ιστός) και γύρω από τα όργανα μας υπάρχει ένα είδος κυττάρων που ονομάζονται λιποκύτταρα και είναι εξαιρετικά χρήσιμα για τη σωστή λειτουργία του οργανισμού μας. Έχουν την ικανότητα να προστατεύουν τα οστά και τα όργανα χάρις στην ελαστικότητα τους και να παρέχουν θερμομόνωση, απαραίτητη για την επιβίωση μας σε χαμηλές θερμοκρασίες. Βασικό χαρακτηριστικό τους επίσης είναι η ικανότητα να αποθηκεύουν ενέργεια με τη μορφή λίπους ενώ παίζουν σημαντικό ρόλο στην παραγωγή ορμονών (λεπτίνη, ιντερλευκίνες κλπ).

Όταν η πρόσληψη θερμίδων είναι μεγαλύτερη από αυτή που καταναλώνουμε τότε ο οργανισμός αποθηκεύει τις επιπλέον θερμίδες με μορφή λίπους στα λιποκύτταρα ώστε όχι μόνο δημιουργούνται αποθέματα ενέργειας αλλά προστατεύονται και τα αγγεία μας από τη συσσώρευση του, κάτι το οποίο θα δημιουργούσε πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας. Αυτή η εναπόθεση λίπους στα κύτταρα του υποδόριου ιστού (κάτω από τη επιδερμίδα) είναι αυτό που ονομάζουμε κυτταρίτιδα.

Άλλος παράγοντας που οδηγεί στην αύξηση του μεγέθους των λιποκυττάρων είναι η ανεπαρκής κυκλοφορία. Όταν δεν φθάνει επαρκής ποσότητα αίματος, δηλαδή θρεπτικών συστατικών, στα κύτταρα του υποδόριου ιστού, τότε ο οργανισμός για να τα θρέψει στέλνει λίπος το οποίο και αποθηκεύεται με τη σειρά του στα λιποκύτταρα. Αυτά λοιπόν αυξάνουν σε όγκο και επιδεινώνουν το πρόβλημα της κακής αιμάτωσης, συμπιέζοντας περαιτέρω τα αγγεία.

Το πρόβλημα λοιπόν δεν είναι η παρουσία των λιποκυττάρων αλλά η επιπλέον πρόσληψη θερμίδων και η έλλειψη σωματικής άσκησης η οποία εξασφαλίζει και καύση θερμίδων αλλά και καλή κυκλοφορία του αίματος.

Τι ρόλο μπορούν να παίξουν τα βότανα;

Τα βότανα μπορούν να λειτουργήσουν πολύ βοηθητικά σε συνδυασμό με σωστή διατροφή και άσκηση.

Υπάρχουν βότανα που επιδρούν στον  μεταβολισμό με την απομάκρυνση τοξινών από το σώμα (διουρητικά, πικρά τονωτικά)  και την ενίσχυση του λεμφικού συστήματος («καθαριστές»), που προάγουν την κυκλοφορία (τονωτικά του κυκλοφορικού) και που βοηθούν στη σύσφιξη (συνοχή των κυττάρων- στυπτικά).

Τι κάνει το τζελ και τι περιέχει: 

Το γκρέιπφρουτ βοηθά στην απομάκρυνση των τοξινών από το σώμα που βοηθά στην αποτελεσματική μείωση της κυτταρίτιδας και της περαιτέρω ανάπτυξης της

Το δεντρολίβανο προκαλεί διαστολή των αγγείων και βοηθά στην καλύτερη αιμάτωσης της περιοχής

Το λεμόνι έχει στυπτική δράση και την ικανότητα να διαλύει τα συσσωρεύματα λίπους

Ο μάραθος έχει ισχυρή διουρητική δράση και βοηθά στην επιτάχυνση της απομάκρυνσης των άχρηστων προϊόντων του μεταβολισμού ενώ βοηθά στη διάσπαση του λίπους που συσσωρεύεται στον υποδόριο ιστό

Το μαύρο πιπέρι τονώνει την κυκλοφορία και βοηθά στην απομάκρυνση των τοξινών από το σώμα

Το σταφυλέλαιο είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά ενώ παράλληλα έχει στυπτική δράση, με αποτέλεσμα τη σύσφιξη των ιστών

Το εκχύλισμα ασιάτικης σεντέλλας είναι γνωστό για τη σύσφιξη των ιστών και την ενίσχυση της αποτοξίνωσης. 

Το έλαιο από ιπποφαές βελτιώνει την ελαστικότητα της επιδερμίδας & προάγει την αναγέννηση των κυττάρων της. 

Προϊόντα Myrro για την κυτταρίτιδα: Βοτανικό ρόφημα κατά της κυτταρίτιδας, Έλαιο Σώματος Αποτοξίνωση & Σύσφιξη, Τζελ κατά της κυτταρίτιδας, Σαπούνι απολέπισης σώματος κανέλα-ginger 

Κριτικές
Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.
 

 Use: Apply daily after showering and massage gently. Do not rinse off. For external use only. 


Συστατικά: Aqua**, Vitis Vinifera Seed Oil*, Xanthan Gum, Hippophae Rhamnoides Seed Oil*, Coffea Arabica Seed Oil*, Centella Gotu Kola Leaf* Extract, Citrus Limonium Peel Oil*, Citrus Paradisi Peel Oil*, Foeniculum Vulgare Dulcis Seed Oil*, Piper Nigrum Fruit Oil*, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil*, Cupressus Semprevirens Oil, Benzyl Alcohol, Glycerine, Sorbic Acid.

* certified organic

** το νερό έχει αντικατασταθεί με έγχυμα ασιάτικης σεντέλλας 

Σχετικά προϊόντα

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Το προϊόν προστέθηκε στα αγαπημένα
Το προϊόν προστέθηκε

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σας στο site μας.