Greek
πορτοκάλι φέτες σνακ ελληνικά
πορτοκάλι φέτες σνακ ελληνικά

πορτοκάλι φέτες σνακ ελληνικά

050-347
3,60 €

(3,60 € 50 gr)

με ΦΠΑ Χρόνος παράδοσης προϊόντων χωρίς στοκ που επιτρέπονται οι προ-παραγγελίες

Τα αποξηραμένα πορτοκάλια είναι μία καλή εναλλακτική λύση για να τα χρησιμοποιήσουμε σαν σνακ. Μπορούμε να τα έχουμε στο ντουλάπι μας και να τα χρησιμοποιήσουμε ανά πάσα δεν είναι απαραίτητη η διαδικασία της ενυδάτωσης. Δοκιμάστε το σαν σνακ ή σε μίξη με ξηρούς καρπούς, σε ροφήματα ή βουτηγμένα στην σοκολάτα

Μέγεθος

Περιγραφή

Τα αποξηραμένα πορτοκάλια είναι μία καλή εναλλακτική λύση για να τα χρησιμοποιήσουμε σαν σνακ. Μπορούμε να τα έχουμε στο ντουλάπι μας και να τα χρησιμοποιήσουμε ανά πάσα δεν είναι απαραίτητη η διαδικασία της ενυδάτωσης. Δοκιμάστε το σαν σνακ ή σε μίξη με ξηρούς καρπούς, σε ροφήματα ή βουτηγμένα στην σοκολάτα

Γενικά, στον ανθρώπινο οργανισμό οι ιδιότητες αυτές του πορτοκαλιού μεταφράζονται με μια αξιόλογη αντιφλεγμονώδη και αντικαρκινική δράση. Επίσης, επιτρέπουν μια μείωση της συγκόλλησης των αιμοπεταλίων που ενεργεί θετικά προς αποτροπή ισχαιμικών αγγειακών επεισοδίων που μπορούν να προσβάλλουν την καρδιά και τον εγκέφαλο. Εκτός από τον καρκίνο μειώνει και τον κίνδυνο για πολλές άλλες σοβαρές ασθένειες. Οι ευεργετικές δράσεις του πορτοκαλιού και των άλλων εσπεριδοειδών, εκτός από την πρόσληψη του καρκίνου και των εγκεφαλικών επεισοδίων, επεκτείνονται στην πρόσληψη του διαβήτη, του καταρράκτη, της αρθρίτιδας, της παχυσαρκίας και του εκφυλισμού της ώχρας κηλίδας του ματιού που η σημαντικότερη αιτία τύφλωσης στους ηλικιωμένους. Οι βιταμίνες και άλλες φυτοχημικές ενώσεις όπως το λυκοπένιο, τα φλαβονοειδή και τα καροτενοειδή, είναι ισχυρά αντιοξειδωτικά και μας προσφέρονται άφθονα από τη φύση.
Γενικά οι αντιοξειδωτικές ουσίες προστατεύουν τον οργανισμό από βλάβες που προκαλούνται από το μεταβολισμό και άλλους περιβαλλοντικούς ή διατροφικούς παράγοντες που μας επηρεάζουν. Η προστασία του DNA και άλλων δομικών στοιχείων των κυττάρων και ιστών του σώματος γενικότερα που προσφέρεται από τις αντιοξειδωτικές ουσίες, επιβραδύνει τη γήρανση, προφυλάσσει από ασθένειες όπως ο διαβήτης, οι καρδιοπάθειες και ο καρκίνος.

Τα εσπεριδοειδή αποτελούν μια δυναμική πηγή ευεργετικών συστατικών για τον ανθρώπινο οργανισμό. Εκτός από τις φυτοχημικές και φλαβονοειδείς ουσίες το πορτοκάλι και τα υπόλοιπα εσπεριδοειδή, περιέχουν βιταμίνη C, β- καροτίνη, φυτικές ίνες και φολικό οξύ. Η περιεκτικότητά τους σε νάτριο είναι χαμηλή. Επίσης, η αύξηση της γλυκαιμίας που προκαλούν είναι χαμηλή. Ειδικότερα , το πορτοκάλι περιέχει περισσότερες από 170 φυτοχημικές ουσίες και 60 φλαβονοειδείς χημικές ενώσεις. Πολλά από τα πιο πάνω συστατικά του πορτοκαλιού αποδείχθηκαν ότι έχουν αντιοξειδωτικές ιδιότητες.

Κριτικές
Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

Σχετικά προϊόντα

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Το προϊόν προστέθηκε στα αγαπημένα
Το προϊόν προστέθηκε

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σας στο site μας.