τριβόλι φυτό

τριβόλι φυτό

030-178
5,00 €

(5,00 € 100 gr)

με ΦΠΑ Χρόνος παράδοσης προϊόντων χωρίς στοκ που επιτρέπονται οι προ-παραγγελίες

Το Tribulus terrestris είναι εγγενές σε άνυδρες περιοχές στην Ευρώπη, την Ασία, την Αφρική και τη βόρεια Αυστραλία.

Έχει χρησιμοποιηθεί για τις ιδιότητες του στην Παραδοσιακή Κινεζική Ιατρική και την Αγιουρβέδα, όπου αναφέρεται ως gokshura. Το Tribulus μπορεί να εγχυθεί ως τσάι από βότανα ή να εκχυλιστεί ως βάμμα. Υποστηρίζεται ότι έχει αφροδισιακές ιδιότητες. Υπάρχουν πράγματι ενδείξεις ότι μπορεί να βελτιώσει τη σεξουαλική επιθυμία, να αυξήσει τη σεξουαλική ικανοποίηση και να μειώσει τα συμπτώματα της στυτικής δυσλειτουργίας (ΣΔ) στους άνδρες αλλά και να ενισχύσει τη λίμπιντο στις γυναίκες. Αυτές οι επιδράσεις φαίνεται να είναι πιο εμφανείς σε άτομα που αντιμετωπίζουν κάποια μορφή σεξουαλικής δυσλειτουργίας.

Μέγεθος

Περιγραφή

Το Tribulus terrestris είναι εγγενές σε άνυδρες περιοχές στην Ευρώπη, την Ασία, την Αφρική και τη βόρεια Αυστραλία.

Έχει χρησιμοποιηθεί για τις ιδιότητες του στην Παραδοσιακή Κινεζική Ιατρική και την Αγιουρβέδα, όπου αναφέρεται ως gokshura. Το Tribulus μπορεί να εγχυθεί ως τσάι από βότανα ή να εκχυλιστεί ως βάμμα. Υποστηρίζεται ότι έχει αφροδισιακές ιδιότητες. Υπάρχουν πράγματι ενδείξεις ότι μπορεί να βελτιώσει τη σεξουαλική επιθυμία, να αυξήσει τη σεξουαλική ικανοποίηση και να μειώσει τα συμπτώματα της στυτικής δυσλειτουργίας (ΣΔ) στους άνδρες αλλά και να ενισχύσει τη λίμπιντο στις γυναίκες. Αυτές οι επιδράσεις φαίνεται να είναι πιο εμφανείς σε άτομα που αντιμετωπίζουν κάποια μορφή σεξουαλικής δυσλειτουργίας.

Το Tribulus terrestris μπορεί επίσης να έχει οφέλη για τη μείωση της αρτηριακής πίεσης και της χοληστερόλης και για τη μείωση της γλυκόζης του αίματος σε άτομα με διαβήτη. 

Προφυλάξεις: Δεν προορίζεται για χρήση στην εγκυμοσύνη παρά μόνο υπό την επίβλεψη ειδικευμένου ιατρού. Συνιστούμε να συμβουλευτείτε έναν εξειδικευμένο επαγγελματία υγείας πριν χρησιμοποιήσετε φυτικά προϊόντα, ιδιαίτερα εάν είστε έγκυος, θηλάζετε ή λαμβάνετε φάρμακα.

Κριτικές
Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

Σχετικά προϊόντα

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Το προϊόν προστέθηκε στα αγαπημένα
Το προϊόν προστέθηκε

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σας στο site μας.