μπετόνικα φυτό βιολογικό

μπετόνικα φυτό βιολογικό

030-185
6,00 €

(6,00 € 100 gr)

με ΦΠΑ Χρόνος παράδοσης προϊόντων χωρίς στοκ που επιτρέπονται οι προ-παραγγελίες

Λειτουργεί ως αντιφλεγμονώδες, βελτιώνει τα αναπνευστικά προβλήματα, βελτιώνει τη λειτουργία των νεφρών, ανακουφίζει από το στρες, αντιμετωπίζει στοματικά προβλήματα, ανακουφίζει από τον πονοκέφαλο, προβλήματα πέψης, μειώνει την αρτηριακή πίεση, βελτιώνει την κυκλοφορία, ανακουφίζει από προβλήματα δέρματος, ανακουφίζει από τον πόνο της περιόδου, βελτιώνει την υγεία του ήπατος, , καθαρίζει τα δερματικά εξανθήματα, βοηθά στις  ημικρανίες

Μέγεθος

Περιγραφή

Λατινική ονομασία: Stachys officinalis

Άλλα ονόματα: μπετόνικα

Μέρος που χρησιμοποιείται: φυτό

Προφυλάξεις: Αντενδείκνυται σε όσους έχουν υπόταση και για τον ίδιο λόγω διακόπτεται 2 εβδομάδες πριν απο οποιοδήποτε χειρουργείο. Να αποφεύγεται κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού. 

ΠεριγραφήΛειτουργεί ως αντιφλεγμονώδες, βελτιώνει τα αναπνευστικά προβλήματα, βελτιώνει τη λειτουργία των νεφρών, ανακουφίζει από το στρες, αντιμετωπίζει στοματικά προβλήματα, ανακουφίζει από τον πονοκέφαλο, προβλήματα πέψης, μειώνει την αρτηριακή πίεση, βελτιώνει την κυκλοφορία, ανακουφίζει από προβλήματα δέρματος, ανακουφίζει από τον πόνο της περιόδου, βελτιώνει την υγεία του ήπατος, , καθαρίζει τα δερματικά εξανθήματα, βοηθά στις  ημικρανίες. Κατα βάση χρησιμοποιείται ως τονωτικό του νευρικού συστήματος για την καταπολέμηση νευραλγιών και ημκρανιών. Εχει αναλγητική δράση στους ρευματικούς πόνους. 

Δοσολογία: Έγχυση 3 φλιτζάνια/ μέρα, έκγχυμα 1.κ.γλ- 10-15'

Κριτικές
Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

Σχετικά προϊόντα

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Το προϊόν προστέθηκε στα αγαπημένα
Το προϊόν προστέθηκε

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σας στο site μας.