Bio
Αντιρυτιδική Μάσκα προσώπου
Αντιρυτιδική Μάσκα προσώπου
Αντιρυτιδική Μάσκα προσώπου

Αντιρυτιδική Μάσκα προσώπου

080-263
29,00 €
με ΦΠΑ Χρόνος παράδοσης προϊόντων χωρίς στοκ που επιτρέπονται οι προ-παραγγελίες

Προσφέρει βαθιά ενυδάτωση στο δέρμα, ενώ παράλληλα βελτιώνει σημαντικά την ελαστικότητα της επιδερμίδας. Υποστηρίζει την γρήγορη αναγέννηση των κυττάρων και καθυστερεί την εμφάνιση και ανάπτυξη των ρυτίδων. Ανακαλύψτε την ομορφιά που η φύση μπορεί να προσφέρει με Σιβηριανό Τζίνσενγκ, Baobap και Ελίχρυσο.

Περιγραφή

Κιτ μάσκας για αντιγήρανση και λείανση ρυτίδων.

Προσφέρει βαθιά ενυδάτωση στο δέρμα, ενώ παράλληλα βελτιώνει σημαντικά την ελαστικότητα της επιδερμίδας. Υποστηρίζει την γρήγορη αναγέννηση των κυττάρων και καθυστερεί την εμφάνιση και ανάπτυξη των ρυτίδων.

Η πράσινη Άργιλος αποτοξινώνει και συσφίγγει, δίνει υπέροχη λάμψη στο θαμπό δέρμα αφού αφαιρεί τις ακαθαρσίες που συγκεντρώνονται στους πόρους ενώ παράλληλα φρεσκάρει. Σε συνδυασμό με το σιβηριανό τζίνσενγκ που το δέρμα μας το αγαπά! Περιέχει μεγάλη ποσότητα φυτοθρεπτικών συστατικών, που μπορούν να τονώσουν και να ενεργοποιήσουν το μεταβολισμό του δέρματος. Περιέχει, επίσης, ορισμένα συστατικά που μπορούν να αυξήσουν την παραγωγή κολλαγόνου στο μεσαίο στρώμα του δέρματος, γνωστό ως χόριο. Το κολλαγόνο κάνει το δέρμα πιο ελαστικό και τονωμένο, μειώνοντας έτσι τις ρυτίδες ή λεπτές γραμμές στο πρόσωπο και άλλα μέρη του σώματος. Ο μεταβολισμός των κυττάρων του δέρματος διευκολύνει την αποβολή των νεκρών κυττάρων για να παράξει νέα υγιή επιδερμίδα. Αναζωογονεί τα κύτταρα του δέρματος με την αύξηση οξυγόνωσης. Παρ’ ότι οι ιδιότητες του ginseng είναι εξαιρετικά ευεργετικές για όλα τα δέρματα, στα πιο ώριμα έχει αποδειχθεί ακόμα πιο αποτελεσματικό! 

Λάδι και σκόνη Baopap Βιολογικό:  Η βασική του περιεκτικότητα σε λιπαρά οξέα το καθιστά ένα πολύ προστατευτικό, θρεπτικό, μαλακτικό, ενυδατικό, καταπραϋντικό και αναζωογονητικό λάδι. Προφυλάσσει επίσης το δέρμα από την πρόωρη γήρανση και αποτρέπει την εμφάνιση ρυτίδων. Η χρήση του συνιστάται και σε περίπτωση εγκαυμάτων ή ατυχημάτων. Έχει θεραπευτική δράση και παραδοσιακά χρησιμοποιείται ως λάδι μασάζ λόγω των μαλακτικών και μαλακτικών ιδιοτήτων του και της ευκολίας διείσδυσης, ανακουφίζει τις συσπάσεις και τον μυϊκό πόνο. Καθαρό ή αναμεμιγμένο, μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τον καθαρισμό του δέρματος (μικρές πληγές, σκασμένο δέρμα) ή ως μάσκα περιποίησης μαλλιών (ξηρά, εύθραυστα, σπασμένα μαλλιά). 

Βιολογικό Ανθόνερο Ελίχρυσου: Ενεργοποιεί την κυκλοφορία της επιδερμίδας, μειώνει τις κοκκινίλες και αναζωογονεί τα κύτταρα. Ενδείκνυται και για προβλήματα κυτταρίτιδας. Επιπλέον, διαθέτει ισχυρή επουλωτική και κύτταρο-αναπλαστική δράση με πλείστες εφαρμογές σε πολλά δερματικά προβλήματα, αλλά και ισχυρές αντιοξειδωτικές και καταπραϋντικές ιδιότητες, οι οποίες προάγουν την υγιή και νεανική όψη της επιδερμίδας! Τέλος, μπορεί να αντικαταστήσει το νερό στις συσκευές αρωματισμού χώρου ώστε να δημιουργηθεί μια ευχάριστη, αισιόδοξη και χαλαρωτική ατμόσφαιρα στον χώρο σας. Tips: Κλείνετε τα μάτια και ψεκάζετε το πρόσωπο, τον λαιμό ή τις υπόλοιπες περιοχές ενδιαφέροντος όσο συχνά επιθυμείτε. Το αφήνετε να δράσει χωρίς να το σκουπίζετε.

Φτιάξτε μια απλή καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς με ότι πιο φυσικό υπάρχει.. 

Το κουτί περιέχει:

  • την μάσκα με Πράσινη άργιλο, Σιβηριανό Τζίνσενγκ , Baobap σκόνη 30γρ
  • Βιολογικό Ανθόνερο Ελίχρυσου, καλλυντικό και βρώσιμο 50ml
  • Βιολογικό Λάδι Baobap ψυχρής έκθλιψης 30ml
  • 1 πινέλο για την εφαρμογή της μάσκας
  • Προαιρετικά μπορείτε να προσθέσετε στο κιτ και το χειροποίητο κεραμικό μπολάκι με το κουταλάκι του για την μίξη της μάσκας. 

 Τρόπος Παρασκευής:  

  1.       Αναμίξτε σε ένα μπολ
  •         2,5κ.γ. από το μείγμα της σκόνης
  •         1 κ.σ. ανθόνερο ελίχρυσου
  •         3 σταγόνες λάδι baobap

2. Απλώστε ένα λεπτό στρώμα μάσκας στο πρόσωπο με το πινέλο, αποφύγετε την περιοχή κοντά στα μάτια και με κυκλικές κινήσεις δουλέψτε στο πρόσωπο με το μείγμα για περίπου 1 λεπτό. Έπειτα αφήστε την μέχρι να στεγνώσει 10-15 λεπτά.

3. Βρέξτε τα χέρια σας με ζεστό νερό και κάντε απαλό μασάζ για να ξεβγάλετε την μάσκα. Σκουπίστε με απαλές κινήσεις με μια καθαρή πετσέτα. Εφαρμόστε έπειτα προαιρετικά το ανθόνερο και το FaceToner της σειράς MyrroSkincare. Η μάσκα προτείνεται για χρήση 1 φορά την εβδομάδα (εξαρτάται πάντα και τις ανάγκες του κάθε δέρματος).

Σημείωση: Πάντα δοκιμάζετε μια μικρή ποσότητα στο δέρμα σας για να είστε σίγουροι πως δεν παρουσιάζεται κάποια αλλεργία.

Σημειώστε στα σχόλια της παραγγελίας εάν οι οδηγίες που περιέχονται στο kit θέλετε να είναι ελληνικά ή αγγλικά.

Κριτικές
Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

Σχετικά προϊόντα

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Το προϊόν προστέθηκε στα αγαπημένα
Το προϊόν προστέθηκε

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σας στο site μας.