Bio
Μάσκα Αποτοξίνωσης
Μάσκα Αποτοξίνωσης
Μάσκα Αποτοξίνωσης

Μάσκα Αποτοξίνωσης

080-262
29,00 €
με ΦΠΑ Χρόνος παράδοσης προϊόντων χωρίς στοκ που επιτρέπονται οι προ-παραγγελίες

Μάσκα αποτοξίνωσης με πράσινη άργιλο και σκόνη Matcha.  H χλωροφύλλη που περιέχεται προστατεύει το δέρμα μας από τη βλάβη που μπορεί να προκαλέσει η μεγάλη έκθεση στον ήλιο και να μειώσει τη φωτογήρανση, πράγμα που σημαίνει λιγότερες ρυτίδες και ηλιακές κηλίδες. Επίσης το καθαρίζει από ακαθαρσίες και χημικές ουσίες στο περιβάλλον μας που θα μπορούσαν να φράξουν τους πόρους μας. Έχει εξαιρετικές αντιβακτηριακές και αντιβιοτικές ιδιότητες που βοηθούν επίσης στην επιρρεπή στην ακμή δέρμα. 

Περιγραφή

Μάσκα αποτοξίνωσης με πράσινη άργιλο και σκόνη Matcha H χλωροφύλλη που περιέχεται προστατεύει το δέρμα μας από τη βλάβη που μπορεί να προκαλέσει η μεγάλη έκθεση στον ήλιο και να μειώσει τη φωτογήρανση, πράγμα που σημαίνει λιγότερες ρυτίδες και ηλιακές κηλίδες. Επίσης το καθαρίζει από ακαθαρσίες και χημικές ουσίες στο περιβάλλον μας που θα μπορούσαν να φράξουν τους πόρους μας. Έχει εξαιρετικές αντιβακτηριακές και αντιβιοτικές ιδιότητες που βοηθούν επίσης στην επιρρεπή στην ακμή δέρμα. Εκτός από τα οφέλη του για τις κηλίδες, αυτό το αντιοξειδωτικό προάγει πιο λείο και πιο ελαστικό δέρμα λόγω της ικανότητάς του να αναζωογονεί τα κύτταρα του δέρματος και να υποστηρίζει τη δομή του. Έχει επίσης τη δύναμη να μειώσει το πρήξιμο, τη φλεγμονή του δέρματος και τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια λόγω της υψηλής περιεκτικότητάς του σε βιταμίνη Κ, βιταμίνη που προάγει την καλύτερη κυκλοφορία του αίματος. 

Βιολογικό Ανθόνερο Τσάι Βουνού : Έχει σημαντικές αντιοξειδωτικές, επουλωτικές & ενυδατικές ιδιότητες. Συμβάλλει στην αντιμετώπιση της πρόωρης γήρανσης, προκαλεί ανανέωση των κυττάρων. Η χρήση του βοηθά σημαντικά στην επούλωση των ουλών από σημάδια ή ακμή. Παράλληλα αναζωογονεί, τονώνει και προστατεύει την επιδερμίδα από τους εξωγενείς επιβαρυντικούς παράγοντες, προσφέροντάς της ταυτόχρονα μία ανεπανάληπτη αίσθηση δροσιάς. Χρησιμοποιείστε το και μεμονωμένα σαν τονερ ή λοσιόν προσώπου. Tips: Ψεκάστε τις ρίζες των βαμμένων, ξηρών και ταλαιπωρημένων μαλλιών σας και χαρίστε τους προστασία από το ξεθώριασμα και άμεση τόνωση. 

Βιολογικό Αιθέριο έλαιο Γκρέιπφρουτ: Πλούσιο σε αντιοξειδωτικά και βιταμίνη C, συνδυασμός πολύτιμος κατά των τοξινών και των ελεύθερων ριζών. Είναι ιδανικό για τον καθαρισμό της λιπαρής επιδερμίδας και την αποσυμφόρηση των φραγμένων πόρων, ενώ είναι ιδιαίτερα ευεργετικό στην πρόληψη των ρυτίδων και του χαλαρού περιγράμματος του προσώπου. Επιπλέον μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε μεμονωμένα για εφαρμογή σε μώλωπες, πληγές, κοψίματα , λόγω της αντισηπτικής του ιδιότητας ή να το προσθέσετε στο σαμπουάν ή την κρέμα μαλλιών κατά της τριχόπτωσης. Στην αρωματοθεραπεία χρησιμοποιείται για την αναζωογονητική του επίδραση στο νου και την ψυχή, καθώς φτιάχνει την διάθεση και εξαφανίζει φόβους, κούραση, γλυκαίνει τις αισθήσεις και διεγείρει τη σεξουαλική επιθυμία. Ρίξτε μερικές σταγόνες και στον αρωματοποιητή ή στο μαξιλάρι, την ντουλάπα αλλά και στο νερό καθαρισμού του σπιτιού. 

Αφιερώστε 15 λεπτά την εβδομάδα με μια κούπα τσάι και ευχάριστη μουσική για μια μάσκα περιποίησης πάντα με ότι πιο απλό και καθαρό μας προσφέρει η φύση και εντάξτε στην καθημερινότητά σα όλα αυτά τα μικρά δώρα για να την κάνετε πιο ευχάριστη. Δυο σταγόνες αιθέριο έλαιο, ένα ψέκασμα με φυσικό Ανθόνερο και ένα χαμόγελο μπορούν να αλλάξουν πολλά!

 

Το κουτί περιέχει:

  • την μάσκα με Πράσινη άργιλο, τσάι Matcha 20gr,
  • Βιολογικό Ανθόνερο Τσάι Βουνού καλλυντικό και βρώσιμο 50ml
  • και Βιολογικό Αιθέριο έλαιο Γκρέιπφρουτ 5ml
  • 1 πινέλο για την εφαρμογή της μάσκας
  • Προαιρετικά μπορείτε να προσθέσετε στο κιτ και το χειροποίητο κεραμικό μπολάκι με το κουταλάκι του για την μίξη της μάσκας. 

Τρόπος Παρασκευής:  

1.      Αναμίξτε σε ένα μπολ

·        3κ.γ. από το μείγμα της σκόνης

·        2 κ.σ. ανθόνερο τσάι του βουνού

·        2 σταγόνες αιθέριο έλαιο γκρέιπφρουτ

2. Απλώστε ένα λεπτό στρώμα μάσκας στο πρόσωπο με το πινέλο, αποφύγετε την περιοχή κοντά στα μάτια και με κυκλικές κινήσεις δουλέψτε στο πρόσωπο με το μείγμα για περίπου 1 λεπτό. Έπειτα αφήστε την μέχρι να στεγνώσει 10-15 λεπτά.

3. Βρέξτε τα χέρια σας με ζεστό νερό και κάντε απαλό μασάζ για να ξεβγάλετε την μάσκα. Σκουπίστε με απαλές κινήσεις με μια καθαρή πετσέτα. Εφαρμόστε έπειτα προαιρετικά το ανθόνερο και το Face Toner της σειράς MyrroSkincare. Η μάσκα προτείνεται για χρήση 1 φορά την εβδομάδα.(εξαρτάται πάντα και τις ανάγκες του κάθε δέρματος.)

Σημείωση: Πάντα δοκιμάζετε μια μικρή ποσότητα στο δέρμα σας για να είστε σίγουροι πως δεν παρουσιάζεται κάποια αλλεργία.

Σημειώστε στα σχόλια της παραγγελίας εάν οι οδηγίες που περιέχονται στο kit θέλετε να είναι ελληνικά ή αγγλικά.

Κριτικές
Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

Σχετικά προϊόντα

Το προϊόν προστέθηκε στα αγαπημένα
Το προϊόν προστέθηκε

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σας στο site μας.