Bio
Μάσκα απολέπισης
Μάσκα απολέπισης
Μάσκα απολέπισης

Μάσκα απολέπισης

080-261
29,00 €
με ΦΠΑ Χρόνος παράδοσης προϊόντων χωρίς στοκ που επιτρέπονται οι προ-παραγγελίες

Καθαρισμός και απολέπιση του δέρματος ταυτόχρονα με θρέψη και ενυδάτωση.

Αυτά προσφέρουν τα υλικά της μάσκας απολέπισης τα οποία χρησιμοποιούνται και μεμονωμένα ώς Λοσιόν & έλαιο ενυδάτωσης καθημερινά. 

Περιγραφή

Καθαρισμός και απολέπιση του δέρματος ταυτόχρονα με θρέψη και ενυδάτωση.

Αυτά προσφέρουν τα υλικά της μάσκας απολέπισης τα οποία χρησιμοποιούνται και μεμονωμένα ώς Λοσιόν & έλαιο ενυδάτωσης καθημερινά. 

Το μείγμα σκόνης αποτελείται από Άργιλο μπετονίτη με την δύναμη απορρόφησης, των τοξινών, τα βαρέα μέταλλα και άλλες μολυσματικές ουσίες. Αντλεί περίσσεια ελαίων και σμήγματος στην επιφάνεια του δέρματος για εύκολη αφαίρεση και καταπολεμά τα βακτήρια που σχηματίζουν κηλίδες. Καθαρίζοντας αρχικά λοιπόν το δέρμα έρχεται ο απολεπιστικός παράγοντας που είναι οι πυρήνες βερύκοκου, πλούσιοι σε αμυγδαλίνη, να βελτιώσει την ποιότητα και τον τόνο της επιδερμίδας σας επιτρέποντας τη διείσδυση βιταμινών και θρεπτικών συστατικών στο δέρμα. Το κακάο ενυδατώνει τέλεια και θρέφει το δέρμα του προσώπου είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά και λιπαρά για βαθιά ενυδάτωση. Είναι κατάλληλη για οποιοδήποτε τύπο του δέρματος, βελτιώνει την κατάσταση του δέρματος, λειαίνει τις ρυτίδες και αφήνει το δέρμα βελούδινο, με βελτιωμένο χρώμα & στιλπνότητα. Τέλος τα κυνόροδα (καρπός αγριοτριανταφυλλιάς) γεμίζει με αντιοδεδωτικά και βιταμίνη C το δέρμα μας. 

Ανθόνερο Μελισσόχορτου: Έχει καταπραϋντικά,  χαλαρωτικά αποτελέσματα, καταπολεμά την κατάθλιψη, και χρησιμοποιείται από άτομα που έχουν
προβλήματα ύπνου, μπορείτε να ψεκάσετε σαν τονερ στο πρόσωπο, το σώμα αλλά και στον χώρο σας όπως το το κρεβάτι, τα μαξιλάρια. Είναι
κατάλληλο για άτομα με υψηλή αρτηριακή πίεση, βοηθά με πονοκεφάλους και ημικρανίες που σχετίζονται με κρυολογήματα. Θεωρείτε από τα ακριβότερα ανθόνερα και όχι άδικα. Αποτελεί βασικό συστατικό στα περισσότερα ακριβά προϊόντα περιποίησης προσώπου. "Ξυπνάει" το δέρμα και συμβάλει αποφασιστικά στην αναζωογόνηση και στην αποκατάσταση της φυσικής λάμψης της επιδερμίδας. Χρησιμοποιήστε το το πρωί (πριν βγείτε από το σπίτι), για να αναδείξετε το πρόσωπο σας. Είναι σχεδόν "απαραίτητο" σε περιπτώσεις που έχετε κουραστεί ή ξενυχτήσει το προηγούμενο βράδυ

Βιολογικό Έλαιο Άργκαν: Το έλαιο argan από το Μαρόκο θεωρείται ένα από τα σπουδαιότερα αντιγηραντικά προϊόντα της φύσης. Πλούσιο σε άλφα – τοκοφερόλη (alpha-tocopherol) περιέχει την ισχυρότερη μορφή Βιταμίνης Ε, ενώ πάνω από το 80% του ελαίου αποτελείται από ακόρεστα λιπαρά οξέα. Το έλαιο argan είναι ευρέως γνωστό ως "υγρός χρυσός". Προέρχεται από το κουκούτσι των φρούτων Argan και είναι ένα από τα πιο ακριβά λάδια του κόσμου. Οι μαροκινές χρησιμοποιούσαν έλαιο argan από αρχαιοτάτων χρόνων για τη θεραπεία της ξηροδερμίας, της ακμής, τις ρυτίδες, τον πόνο στις αρθρώσεις και τις ραγάδες. Μπορείτε να το απλώσετε στο δέρμα και τα μαλλιά σας αλλά μπορείτε επίσης και να το καταναλώσετε. Τα οφέλη του είναι πολλά! Λίγα από αυτά,  καθυστερεί την πρόωρη γήρανση, ενυδατώνει την επιδερμίδα, καταπραϋνει το ευαίσθητο δέρμα, φροντίζει τα χείλη, αποτρέπει και θεραπεύει την ακμή, μειώνει τις ραγάδες, ενισχύει τα αδύναμα νύχια, επιδιορθώνει τα κατεστραμένα μαλλιά, σβήνει τους μαύρους κύκλους...

Βιολογικό αιθέριο έλαιο λεβάντας:  Χρησιμοποιήστε την και μόνη της για πονοκεφάλους, για ηρεμία, κατά του άγχους. Στο σπίτι μπορεί εκτός του αρωματοποιητή να την προσθέσετε στο καθημερινό σας καθάρισμα μιας και πλην του αρώματός της έχει εκπληκτικές αντισηπτικές ιδιότητες. Προσθέστε λίγες σταγόνες στο μπάνιο ή το ποδόλουτρο και κρατήστε την πάντα στην τσάντα σας για τσιμπήματα και εγκαύματα. 

Φτιάξτε την καθημερινη σας ρουτίνα με τα πιο φυσικά προϊόντα και τις πολλαπλές τους χρήσεις και φυσικά τιμήστε το δέρμα σας με μια μάσκα απολέπισης την εβδομάδα! 

Το κουτί περιέχει:

  • την μάσκα με Άργιλος Μπετονίτης, Πυρήνες Βερύκοκου, Βιολογικά Κυνόροδα & Κακάο, 30γρ
  • Βιολογικό Ανθόνερο Μελισσόχορτου καλλυντικό και βρώσιμο 50ml
  • Βιολογικό Έλαιο Άργκαν ψυχρής έκθλιψης 30ml
  • και Βιολογικό Αιθέριο έλαιο Λεβάντας 5ml
  • 1 πινέλο για την εφαρμογή της μάσκας
  • Προαιρετικά μπορείτε να προσθέσετε στο κιτ και το χειροποίητο κεραμικό μπολάκι με το κουταλάκι του για την μίξη της μάσκας. 

Τρόπος Παρασκευής:  

  1.       Αναμίξτε σε ένα μπολ
  •         3κ.γ. από το μείγμα της σκόνης
  •         2 κ.σ. ανθόνερο Μελισσόχορτου
  •         3 σταγόνες έλαιο Άργκαν
  •         2 σταγόνες αιθέριο έλαιο λεβάντας

2. Απλώστε ένα λεπτό στρώμα μάσκας στο πρόσωπο με το πινέλο, αποφύγετε την περιοχή κοντά στα μάτια και με κυκλικές κινήσεις δουλέψτε στο πρόσωπο με το μείγμα για περίπου 1 λεπτό. Έπειτα αφήστε την μέχρι να στεγνώσει 10-15 λεπτά.

3. Βρέξτε τα χέρια σας με ζεστό νερό και κάντε απαλό μασάζ για να ξεβγάλετε την μάσκα. Σκουπίστε με απαλές κινήσεις με μια καθαρή πετσέτα. Εφαρμόστε έπειτα προαιρετικά το ανθόνερο και το FaceToner της σειράς MyrroSkincare. Η μάσκα προτείνεται για χρήση 1 φορά την εβδομάδα.(εξαρτάται πάντα και τις ανάγκες του κάθε δέρματος.)

Σημείωση: Πάντα δοκιμάζετε μια μικρή ποσότητα στο δέρμα σας για να είστε σίγουροι πως δεν παρουσιάζεται κάποια αλλεργία.

Σημειώστε στα σχόλια της παραγγελίας εάν οι οδηγίες που περιέχονται στο kit θέλετε να είναι ελληνικά ή αγγλικά.

Κριτικές
Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

Σχετικά προϊόντα

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Το προϊόν προστέθηκε στα αγαπημένα
Το προϊόν προστέθηκε

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σας στο site μας.