Bio
Μάσκα για Ταλαιπωρημένο/ Πανάδες δέρμα
Μάσκα για Ταλαιπωρημένο/ Πανάδες δέρμα
Μάσκα για Ταλαιπωρημένο/ Πανάδες δέρμα

Μάσκα για Ταλαιπωρημένο/ Πανάδες δέρμα

080-356
29,00 €

(29,00 € kit)

με ΦΠΑ Χρόνος παράδοσης προϊόντων χωρίς στοκ που επιτρέπονται οι προ-παραγγελίες

Μάσκα προσώπου γεμάτη αντιοξειδωτικά που βοηθά το ταλαιπωρημένο δέρμα να αποκτήσει ξανά την υγιή όψη του. Πλούσια σε βιταμίνη C, ασβέστιο, μαγνήσιο, σίδηρο και αντιβακτηριακές ιδιότητες που βοηθά και στην ακμή, στην χαλάρωση του δέρματος αλλά και την μείωση πανάδων, κηλίδων, ανοιχτών πόρων αλλά και στην παραγωγή του κολλαγόνου. 

Περιγραφή

Μάσκα προσώπου γεμάτη αντιοξειδωτικά που βοηθά το ταλαιπωρημένο δέρμα να αποκτήσει ξανά την υγιή όψη του. Πλούσια σε βιταμίνη C, ασβέστιο, μαγνήσιο, σίδηρο και αντιβακτηριακές ιδιότητες που βοηθά και στην ακμή, στην χαλάρωση του δέρματος αλλά και την μείωση πανάδων, κηλίδων, ανοιχτών πόρων αλλά και στην παραγωγή του κολλαγόνου. 

Όλα τα υλικά στο Kit χρησιμοποιούνται και μεμονωμένα εξοπλίζοντας το ράφι του μπάνιου σας με τα πιο απαραίτητα.

Βιολογικό Ανθόνερο Χαμομηλιού: Εκτός από την κατευναστική του και λευκάντική του δράση, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για  πονοκεφάλους και ημικρανίες.
Καθώς και σε αναμεμειγμένο λάδι μασάζ, ή να αραιωθεί στο μπάνιο, για να βοηθήσει στις αλλεργίες, αϋπνία, μυϊκό πόνο, αρθρίτιδα και διαταραχές του εντέρου. Χρησιμοποιείται ακόμη ως στοματικό διάλυμα για οδοντικά αποστήματα και αμυγδαλίτιδα.

Βιολογικό Έλαιο Καρότου: Περιέχει καροτίνη και βιταμίνη Α .Χρησιμοποιείται στην αρωματοθεραπεία ως αντιφλεγμονώδες, διουρητικό, για τόνωση και ανανέωση του δέρματος, εναντίον ρυτίδων, ουλών, ψωρίασης και εκζέματος, για προβλήματα περιόδου και σύλληψης. Αναμείξτε το με έλαια βάσης και κάντε μασάζ στο δέρμα ή το καλοκαίρι αρκούν λίγες σταγόνες μέσα στο αντιηλιακό σας για φυσικό μαύρισμα. 

Βιολογικό Αιθέριο έλαιο Λεμόνι: Με άρωμα φρεσκοκομμένου φρούτου, υψηλής αρωματικής νότας χρησιμοποιείται στην αρωματοθεραπεία για την εξισορρόπηση του νευρικού συστήματος και την αναζωογόνηση του σώματος και του πνεύματος.  Οι αντισηπτικές του ιδιότητες και το ευδιάκριτο, αναζωογονητικό άρωμα του το καθιστούν εξαιρετικό καθαριστικό γενικής χρήσης και απολυμαντικό για τις μεταλλικές επιφάνειες, τα πιάτα και τα ρούχα κ.τλπ. Βοηθά και στην απώλεια βάρους γιατί δημιουργεί την αίσθηση του κορεσμού και μειώνει τη βουλιμική διάθεση και την υπερβολική κατανάλωση φαγητού. Η εισπνοή του αρώματος του Λεμονιού καθαρίζει τις ρινικές οδούς και τα ιγμόρεια, αποκαθιστώντας την καλή ροή του αέρα και τη σταθερότητα στη λειτουργία της αναπνοής. Τέλος αναζωογονεί το χαλαρό, κουρασμένο και θαμπό δέρμα. Βοηθά στη μείωση της υπερβολικής λιπαρότητας και στη θεραπεία της ακμής. Χρησιμοποιείται το ίδιο αποτελεσματικά στο δέρμα του κεφαλιού για την αντιμετώπιση της λιπαρότητας και της πιτυρίδας, αποτελώντας ένα φυσικό τονωτικό για υγιή και λαμπερά μαλλιά. Αναμείξτε το με έλαια βάσης ή προσθέστε το στα καλλυντικά σας κρέμες σώματος, σαμπουάν, αφρόλουτρα για να πετύχετε όλα τα παραπάνω. Στην μάσκα μας περιέχεται ώς ένα απο τα δυνατότερα φυσικά λευκαντικά του δέρματος για πανάδες, κηλίδες και μαύρα στίγματα. 

Το κουτί περιέχει:

  • την μάσκα με Άργιλο Μπετονίτη, Μορίνγκα & Καρότο σκόνη 20γρ
  • Βιολογικό Ανθόνερο Χαμομηλιού καλλυντικό και βρώσιμο 50ml
  • Βιολογικό Έλαιο Καρότου, καλλυντικό και βρώσιμο 30ml
  • και Βιολογικό Αιθέριο έλαιο Λεμόνι 5ml
  • 1 πινέλο για την εφαρμογή της μάσκας
  • Προαιρετικά μπορείτε να προσθέσετε στη κιτ και το χειροποίητο κεραμικό μπολάκι με το κουταλάκι του για την μίξη της μάσκας. 

Τρόπος Παρασκευής:  

  1.       Αναμίξτε σε ένα μπολ
  •         3κ.γ. από το μείγμα της σκόνης
  •         2 κ.γ. Ανθόνερο Χαμομηλιού
  •         3 σταγόνες Έλαιο Καρότου
  •         2 σταγόνες Αιθέριο έλαιο Λεμόνι.

2. Απλώστε ένα λεπτό στρώμα μάσκας στο πρόσωπο με το πινέλο, αποφύγετε την περιοχή κοντά στα μάτια και με κυκλικές κινήσεις δουλέψτε στο πρόσωπο με το μείγμα για περίπου 1 λεπτό. Έπειτα αφήστε την μέχρι να στεγνώσει 10-15 λεπτά.

3. Βρέξτε τα χέρια σας με ζεστό νερό και κάντε απαλό μασάζ για να ξεβγάλετε την μάσκα. Σκουπίστε με απαλές κινήσεις με μια καθαρή πετσέτα. Εφαρμόστε έπειτα προαιρετικά το ανθόνερο και το FaceToner της σειράς MyrroSkincare.

Σημείωση: Πάντα δοκιμάζετε μια μικρή ποσότητα στο δέρμα σας για να είστε σίγουροι πως δεν παρουσιάζεται κάποια αλλεργία.

Σημειώστε στα σχόλια της παραγγελίας εάν οι οδηγίες που περιέχονται στο kit θέλετε να είναι ελληνικά ή αγγλικά.

Κριτικές
Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

Σχετικά προϊόντα

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Το προϊόν προστέθηκε στα αγαπημένα
Το προϊόν προστέθηκε

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σας στο site μας.