Organic
Καμέλια έλαιο σπόρων βιολογικό
Καμέλια έλαιο σπόρων βιολογικό

Καμέλια έλαιο σπόρων βιολογικό

080-338
15,00 €

(15,00 € 30 ml)

με ΦΠΑ Χρόνος παράδοσης προϊόντων χωρίς στοκ που επιτρέπονται οι προ-παραγγελίες

Είναι ένα από τα έλαια πρώτης επιλογής για χρήση σε ορούς ματιών και κρέμες ματιών καθώς απορροφάται όπως είπαμε πολύ γρήγορα και αφήνει το δέρμα απαλό και ενυδατωμένο. Περιέχει φυσικά σκουαλένιο. Είναι προστατευτικό για το δέρμα καθώς περιέχει βιταμίνες A, D, E, K. Ιδανικό για όλους τους τύπους δέρματος.

Αφήνει υπέροχο το δέρμα είτε σαν ενυδατικό για το πρόσωπο, το σώμα, τα μαλλιά. 

Περιγραφή

Βιολογικό έλαιο σπόρων καμέλιας

Inci: Camellia Oleifera Seed Oil

Ένα διαυγές, ανοιχτό κίτρινο ελαιώδες υγρό με πολύ λίγη οσμή που παράγεται με ψυχρή έκθλιψη των σπόρων του βιολογικού θάμνου / δέντρου Camellia. 

Χρησιμοποιείται πάντα σε μείγμα με άλλα έλαια βάσης και αναλογία 1%. 

Ελαιοδιαλυτό, επομένως δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο του σε νερό.

Φροντίδα του δέρματος:  Το Camellia Seed Oil είναι εξαιρετικό για χρήση ως ενυδατικό γιατί διεισδύει πολύ γρήγορα και βαθιά στο δέρμα, δίνοντας στο δέρμα σας βέλτιστη ενυδάτωση χωρίς να έχει αίσθηση λιπαρότητας. Το δέρμα σας θα νιώσει ανανεωμένο, λείο και σφριγηλό. Δίνει στο δέρμα σας μια ελαστική και λαμπερή λάμψη που μπορείτε να δείτε και να αισθανθείτε. Μπορεί να βελτιώσει την όψη του θαμπού και άτονου δέρματος που το κάνει να φαίνεται νεότερο και πιο φρέσκο. Καθώς περιέχει υψηλά επίπεδα αντιοξειδωτικών, χρησιμοποιήστε αυτό το πλεονέκτημα σε κρέμες, λοσιόν και ορούς σαν αντιγηραντικό. Εξαιρετικό για όλους τους τύπους δέρματος, συμπεριλαμβανομένου του μικτού δέρματος. Είναι ένα εξαιρετικό καθαριστικό από μόνο του καθώς απομακρύνει τους ρύπους και αφαιρεί το μακιγιάζ, ώστε να μπορεί να σκουπιστεί. 

Είναι ιδανικό για χρήση ως λάδι μασάζ για μωρά ή λάδι μετά το μπάνιο, όπου μόνο μερικές σταγόνες θα απορροφηθούν γρήγορα και θα κλειδώσουν την υγρασία στο δέρμα. 

Χρησιμοποιήστε το και μετά από μπάνια και ντους ενηλίκων, ειδικά στους αγκώνες, τα γόνατα και τα πόδια. Είναι ιδανικό για χρήση ως λάδι επιδερμίδας καθώς απορροφάται τόσο γρήγορα και μαλακώνει τα πετσάκια και δυναμώνει τα νύχια. 

Είναι ένα από τα έλαια πρώτης επιλογής για χρήση σε ορούς ματιών και κρέμες ματιών καθώς απορροφάται όπως είπαμε πολύ γρήγορα και αφήνει το δέρμα απαλό και ενυδατωμένο. Περιέχει φυσικά σκουαλένιο. Είναι προστατευτικό για το δέρμα καθώς περιέχει βιταμίνες A, D, E, K καθώς και πολυφαινόλες και φυσικά αντιοξειδωτικά που προστατεύουν το δέρμα σας από τις βλαβερές συνέπειες της έκθεσης στην υπεριώδη ακτινοβολία. 

Χρήση σε κρέμες, λοσιόν και τζελ καθημερινής φροντίδας. Μια καλή επιλογή για προβληματικές επιδερμίδες καθώς βοηθά να διατηρούνται καθαροί οι πόροι και δεν είναι λιπαρό στην εφαρμογή.

Φροντίδα μαλλιών Το έλαιο σπόρων καμέλιας δίνει στα μαλλιά λεία και μεταξένια λάμψη. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί όταν τα μαλλιά είναι βρεγμένα και απαλά με τα δάχτυλα ομοιόμορφα, ενώ προσθέτουμε λίγο επιπλέον στις άκρες. Μπορεί επίσης να εφαρμοστεί σε στεγνά μαλλιά και να τυλιχθούν με αλουμινόχαρτο ή μια ζεστή πετσέτα για να διεισδύσει πιο γρήγορα στο στέλεχος της τρίχας. Εάν τα μαλλιά μπλέκονται πολύ, κάντε μασάζ στα στεγνά μαλλιά πριν τα λούσετε και θα είναι πιο εύκολο να χτενιστούν μετά. Περιποιείται το τριχωτό της κεφαλής, γι' αυτό χρησιμοποιήστε τα σε σαμπουάν και μαλακτικά.

Κριτικές
Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

Σχετικά προϊόντα

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Το προϊόν προστέθηκε στα αγαπημένα
Το προϊόν προστέθηκε

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σας στο site μας.