μπλέ λωτός
μπλέ λωτός
μπλέ λωτός

μπλέ λωτός

2 Reviews
080-365
45,00 €

(45,00 € 5 ml)

με ΦΠΑ Χρόνος παράδοσης προϊόντων χωρίς στοκ που επιτρέπονται οι προ-παραγγελίες

Είναι ένα φυσικό αφροδισιακό, βοηθητικό ύπνου και αγχολυτικό πλούσιο και σε αντιοξειδωτικά, με εκπληκτικό άρωμα.  Όταν αραιώνεται με άλλα έλαια, αποτελεί ένα αποτελεσματικό ελιξίριο για το δέρμα και τα μαλλιά. Σβήνει ρυτίδες, κλείνει τους πόρους και βοηθά στη βελτίωση της εμφάνισης του δέρματος και των μαλλιών, ενώ παρέχει επίσης αντιοξειδωτικά οφέλη. Το πρόσθετο πλεονέκτημα είναι το άρωμα του αιθέριου ελαίου μπλε λωτού που σας κάνει να αισθάνεστε καταπληκτικά.

Χρησιμοποιείται πάντα σε διάλυμα με άλλο έλαιο 0,5% όταν θέλουμε να το χρησιμοποιήσουμε στο δέρμα. 

Περιγραφή

Latin name: Nymphaea caerulea

Είναι γνωστό για την πνευματική ανάπτυξη, την αναζωογόνηση, τη διόραση, τη θεραπεία και την εξισορρόπηση. 

Το έλαιο Blue Lotus προέρχεται από την Ινδία, και είναι ένα από τα σπάνια και παραδοσιακά φυτά τους.

Το λουλούδι του μπλε λωτού (Nymphaea caerulea) είναι ένα ψυχοδραστικό φυτό, γνωστό και ως μπλε αιγυπτιακός λωτός, μπλε νούφαρο και ιερό μπλε κρίνο.

Είναι ένα φυσικό αφροδισιακό, βοηθητικό ύπνου και αγχολυτικό πλούσιο και σε αντιοξειδωτικά, με εκπληκτικό άρωμα. 

Οι κύριες δραστικές ενώσεις του μπλε λωτού είναι η απομορφίνη και η νουσιφερίνη. Αυτά τα δύο αλκαλοειδή είναι υπεύθυνα για τα ηρεμιστικά και ανακουφιστικά του αποτελέσματα. Η απομορφίνη είναι μια ψυχοδραστική ένωση που δρα ως αγωνιστής ντοπαμίνης, που σημαίνει ότι μπορεί να προκαλέσει συναισθήματα ευτυχίας και ευφορίας. Η Nuciferine χαλαρώνει τα λεία μυϊκά κύτταρα και αποτρέπει τις συσπάσεις των λείων μυών. Έχει επίσης ηρεμιστικό αποτέλεσμα.

Μελέτες έχουν δείξει ότι το εκχύλισμα μπλε λωτού μπορεί να βοηθήσει στη μείωση του στρες και του άγχους, στη βελτίωση της ποιότητας του ύπνου και στην ενίσχυση της γνωστικής λειτουργίας. Τα ηρεμιστικά αποτελέσματα του φυτού το καθιστούν μια αποτελεσματική φυσική θεραπεία για την αϋπνία και άλλες διαταραχές ύπνου. Το εκχύλισμα μπλε λωτού λέγεται επίσης ότι έχει αντιφλεγμονώδεις και αναλγητικές ιδιότητες, καθιστώντας το ένα χρήσιμο φυσικό φάρμακο για καταστάσεις όπως η αρθρίτιδα και οι ημικρανίες.

Περιποίηση δέρματος: Όταν αραιώνεται με άλλα έλαια, αποτελεί ένα αποτελεσματικό ελιξίριο για το δέρμα και τα μαλλιά. Σβήνει ρυτίδες, κλείνει τους πόρους και βοηθά στη βελτίωση της εμφάνισης του δέρματος και των μαλλιών, ενώ παρέχει επίσης αντιοξειδωτικά οφέλη. Το πρόσθετο πλεονέκτημα είναι το άρωμα του αιθέριου ελαίου μπλε λωτού που σας κάνει να αισθάνεστε καταπληκτικά.

Χρήσεις: 

Χρησιμοποιείται πάντα σε διάλυμα με άλλο έλαιο 0,5% όταν θέλουμε να το χρησιμοποιήσουμε στο δέρμα. 

1-3 σταγόνες σε ένα αισθησιακό βοτανικό λουτρό

1 σταγόνα για κάψιμο με θυμίαμα.

Κριτικές
2 Κριτικές

Θειικό
Ο λόγος που οι Εισαγγελείς δεν αυτοκτονούν
στις

Εξαιρετικό
Είναι το καλύτερο των Αιθερίων Ελαίων, η βασίλισσα, η νύμφη των ουρανών κυριολεκτικά.

Ευλογημένοι να είστε.
στις

Σχετικά προϊόντα

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Το προϊόν προστέθηκε στα αγαπημένα
Το προϊόν προστέθηκε

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σας στο site μας.