vegan
φυσικές ταμπλέτες οδοντόκρεμας- μέντα...
φυσικές ταμπλέτες οδοντόκρεμας- μέντα...
φυσικές ταμπλέτες οδοντόκρεμας- μέντα...
φυσικές ταμπλέτες οδοντόκρεμας- μέντα...
φυσικές ταμπλέτες οδοντόκρεμας- μέντα...
φυσικές ταμπλέτες οδοντόκρεμας- μέντα...

φυσικές ταμπλέτες οδοντόκρεμας- μέντα χωρίς φθόριο

2 Reviews
080-270-2Μ
14,00 €
με ΦΠΑ Χρόνος παράδοσης προϊόντων χωρίς στοκ που επιτρέπονται οι προ-παραγγελίες

Ταμπλέτες οδοντόκρεμας χωρίς φθόριο με μέντα. Φυσικές, βιώσιμες, χωρίς αφρό.

Μια συνήθεια που μας ακολουθεί καθημερινά τουλάχιστον 2 φορές την ημέρα. 

Γιατί να προτιμήσουμε ταμπλέτες οδοντόκρεμας?

Σας παραθέτουμε τους 5 πρώτους λόγους και βασικότερους λόγους. 

Μέγεθος

Περιγραφή

Ταμπλέτες οδοντόκρεμας χωρίς φθόριο με μέντα. Φυσικές, βιώσιμες, χωρίς αφρό.

Μια συνήθεια που μας ακολουθεί καθημερινά τουλάχιστον 2 φορές την ημέρα. 

Γιατί να προτιμήσουμε ταμπλέτες οδοντόκρεμας?

Σας παραθέτουμε τους 5 πρώτους λόγους και βασικότερους λόγους. 

1. Είναι φυσικές, με πιστοποιήσεις COSMOS. Δεν χρησιμοποιούμε συστατικά που δεν χρειάζονται τα δόντια μας ή είναι δυνητικά επιβλαβή. Από συντηρητικά και ενισχυτικά συνοχής μέχρι parabens και μικροπλαστικά. Αντίθετα αποτελείται από 70% ανανεώσιμη κυτταρίνη. Οι ίνες κυτταρίνης προέρχονται από ξυλώδη μέρη φυτών και γυαλίζουν απαλά τα δόντια, τα αφήνουν εξαιρετικά λεία αλλά και στα μεσοδόντια διαστήματα. 

2.Είναι 100% vegan.

3. Γνωρίζετε ότι σχεδόν 500 εκατομμύρια μη ανακυκλώσιμοι σωλήνες πλαστικού παράγονται ανα χώρα της Ευρώπης κάθε χρόνο μόνο για οδοντόκρεμα; Αντίθετα οι ταμπλέτες απαιτούν περίπου 80% λιγότερη συσκευασία από την οδοντόκρεμα και συσκευάζονται σε βιομηχανικά κομποστοποιήσιμους φακελίσκους με βιολογική βάση. Λιγότερο πλαστικό και συσκευασία με περισσότερο περιεχόμενο: ένα σακουλάκι με ταμπλέτες οδοντόκρεμας ισούται με δύο σωληνάρια οδοντόκρεμας και διαρκεί για 2 μήνες. Επιπλέον, μπορούν να χρησιμοποιηθούν μέχρι και την τελευταία σε αντίθεση με τα σωληνάρια που το 14% παραμένει αχρησιμοποίητο στο σωληνάριο. Εξοικονομώντας σημαντικό βάρος και όγκο. Αυτό σημαίνει λιγότερες εκπομπές CO2 κατά τη μεταφορά. 

4.  Δεν έχουν αφρό. Γνωρίζατε ότι μπορείτε να βουρτσίζετε τα δόντια σας άριστα χωρίς αφρό; Είμαστε πεπεισμένοι ότι ο αφρός ανήκει στην μπύρα ή στην μπανιέρα αλλά όχι στο στόμα. Έχουμε επιλέξει σκόπιμα ένα ήπιο επιφανειοδραστικό:

Amisoft (γλουταμινικό λαυροϋλικό νάτριο). Αυτό είναι ένα φυσικό επιφανειοδραστικό που αποτελείται από φυτικά λιπαρά οξέα και το αμινοξύ, το γλουταμικό οξύ που απομονώνεται από φυτικές πρωτεΐνες. Κατά το βούρτσισμα, βοηθά τις πρωτεΐνες, τα λίπη και τους υδατάνθρακες να συνδυαστούν με νερό για να ξεπλυθούν. Σύμφωνα με μελέτες, η ταμπλέτα, έχει ακριβώς την ίδια καθαριστική δύναμη με τις συμβατικές οδοντόκρεμες - και με φυσικά και χαμηλής λειαντικότητας συστατικά. Οι επιθετικές επιφανειοδραστικές ουσίες έχουν το μειονέκτημα ότι μπορούν να ερεθίσουν τους βλεννογόνους και να μειώσουν το αποτέλεσμα επαναμεταλλοποίησης που περιέχει φθόριο. Οι χρήστες αναφέρουν ότι συνηθίζουν την εμπειρία χωρίς αφρό εντός 7 ημερών. Δοκιμάστε το!

5. Άσπρα δόντια: Γυαλίζει τα δόντια σας με υψηλή στιλπνότητα. Αυτό τους δίνει μια μοναδική λάμψη, την οποία κατά τα άλλα έχετε μόνο για λίγες μέρες μετά από έναν επαγγελματικό οδοντικό καθαρισμό στον οδοντίατρο.

Λεία δόντια: Λόγω της κυτταρίνης στην καρτέλα, τα δόντια σας γυαλίζονται εξαιρετικά ακόμη και μέχρι τα μεσοδόντια διαστήματα. Ως εκ τούτου, νέα σωματίδια απλώς κυλούν στην επιφάνεια του δοντιού. Η πλάκα, πρακτικά δεν μπορεί να προκύψει εύκολα. 

Υγιή δόντια: Οι ταμπλέτες οδοντόκρεμας χωρίς νερό παρέχουν ένα αποδεδειγμένο μοναδικό αποτέλεσμα, το οποίο προστατεύει τα δόντια σας από την τερηδόνα μακροπρόθεσμα.

Πώς να βουρτσίζετε με την ταμπλέτα?

Χρησιμοποιήστε το πρωί και το βράδυ.

1. Μασήστε μια στους γομφίους.

2. Βάλτε στο στόμα την βρεγμένη οδοντόβουρτσα.

3. Βουρτσίστε τα δόντια ως συνήθως.

Εύκολη στην μεταφορά και ιδανική φυσικά για ταξίδια!

Η συσκευασία των 2 μηνών είναι του αλουμινίου με καπάκι. Και η συσκευασία των 3 μηνών είναι το γυάλινο μπουκαλάκι με πώμα φελλού. 

Κριτικές
2 Κριτικές

τέλειο
Είναι εύχρηστες, καθώς δεν χρειάζεται να κουβαλάς σωληνάριο σε ταξίδι ή όταν βρίσκεσαι έξω και θες να πλύνεις τα δόντια σου, εγώ τις χρησιμοποιώ στη δουλειά και με βολεύουν πολύ!
στις

ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ!!!
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ!!
ΣΕ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑΝ ΟΙ 7 ΗΜΕΡΕΣ. ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΦΙΛΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ! ΚΑΘΑΡΑ ΔΟΝΤΙΑ, ΔΡΟΣΕΡΗ ΑΝΑΠΝΟΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ ΣΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ.
ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΩ ΝΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΕΤΕ....ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ!
στις
 

Χρησιμοποιούμε αυτά τα συστατικά: 

Μικρολεπτές ίνες κυτταρίνης (Μικροκρυσταλλική Κυτταρίνη)

Οι ίνες κυτταρίνης στις ταμπλέτες οδοντόκρεμας λαμβάνονται από ξυλώδη μέρη φυτών. Φυσικά, FSC πιστοποιημένο και αναπτυγμένο στην Ε.Ε. Είναι ένας πολυσακχαρίτης μακράς αλυσίδας που μπορεί να γυαλίσει τα δόντια σας εξαιρετικά 

Κιτρικό οξύ: Διεγείρει τη ροή του σάλιου. Η αυξημένη ροή του σάλιου με φυσικά ιόντα ασβεστίου και φωσφορικού άλατος προκαλεί ταχύτερη αναμετάλλωση του σμάλτου και των δοντιών.

Πυρίτιο: Λειτουργεί ως απαλό σώμα καθαρισμού.

Amisoft (λαυροϋλ γλουταμινικό νάτριο):Ένα ήπιο και φυσικό επιφανειοδραστικό που αποτελείται από φυτικά λιπαρά οξέα και το αμινοξύ γλουταμινικό οξύ που απομονώνεται από φυτικές πρωτεΐνες. 

Eugenol: Μέρος της φυσικής μας γεύσης μέντας. Η ευγενόλη είναι επίσης γνωστή ως χαρακτηριστικό άρωμα από γαρίφαλο.

Φυσική γεύση μέντας: Παρέχει μαζί με το εκχύλισμα στέβιας και τη μενθόλη για την ευχάριστη αίσθηση φρεσκάδας στο στόμα.

Μινθόλη:Προσφέρει φρεσκάδα στο στόμα

Στεατικό μαγνήσιο:Ένα φυτικό έκδοχο απαραίτητο για την παραγωγή ταμπλετών.

Φθοριούχο νάτριο (Φθοριούχο νάτριο)

Εξυπηρετεί την αναμετάλλωση του σμάλτου των δοντιών και μπορεί να βοηθήσει ιδιαίτερα σε ευαίσθητα δόντια, αλλά και με ανερχόμενη τερηδόνα.

Σχετικά προϊόντα

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Το προϊόν προστέθηκε στα αγαπημένα
Το προϊόν προστέθηκε

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σας στο site μας.