vegan Bio
Φυσικο οργανικό αντηλιακό SPF50
Φυσικο οργανικό αντηλιακό SPF50
Φυσικο οργανικό αντηλιακό SPF50

Φυσικο οργανικό αντηλιακό SPF50

080-285
24,99 €

(24,99 € 100 ml)

με ΦΠΑ Χρόνος παράδοσης προϊόντων χωρίς στοκ που επιτρέπονται οι προ-παραγγελίες

Φυσικό αντηλιακό, με ένα πρωτοποριακό συνδυασμό ορυκτών. Τα φίλτρα UV και τα έλαια σπόρων οδηγούν σε μειωμένη λευκαντική δράση. Εξαιρετικά απαλή σύνθεση με καταπραϋντική Aloe Vera και χαμομήλι και των έλαιο σπόρου Glabra .

Περιγραφή

Φυσικό και Βιολογικό Αντηλιακό με δείκτη προστασίας SPF50 ιδανικό για ανοιχτόχρωμες και ευαίσθητες επιδερμίδες. Προστατεύει από την έντονη ηλιακή ακτινοβολία, ακόμα και τα πιο ευαίσθητα δέρματα.

Χωρίς να περιέχει νανο-σωματίδια Οξειδίου του Ψευδαργύρου, αυτό το βιολογικό αντηλιακό παρέχει προστασία ευρέου φάσματος από τις UVA & UVB ακτινοβολίες από την πρώτη στιγμή εφαρμογής του!  Χωρίς αλλεργιογόνα και κατάλληλο για παιδιά και ευαίσθητο δέρμα

Η φυσική του φόρμουλα προστατεύει την επιδερμίδα από τη γήρανση που προκαλείται από τον ήλιο και προφυλάσσει τα κύτταρα από το οξειδωτικό στρες. Εξαιρετικό αντηλιακό για πρόσωπο και σώμα!

Πρωτοποριακό βιολογικό αντηλιακό για vegan , δημιουργημένο με ευαισθησία ως προς την προστασία των υφάλων, με καταπραϋντική Aloe Vera και χαλαρωτικό χαμομήλι.

✔100% φυσικό. Ασφαλές για εσάς και τη φύση.

✔Ηλιακή Προστασία υψηλής απόδοσης. Πολύ ανθεκτικό στο νερό και στον ιδρώτα.

✔ Ο καινοτόμος συνδυασμός ορυκτών φίλτρων UV και των ελαίων σπόρου Glabra κάνει αυτό το αντηλιακό ελάχιστα ορατό στο δέρμα.

✔Απαλό vegan αντηλιακό με καταπραϋντική Aloe Vera και χαλαρωτικό χαμομήλι. Χωρίς αλλεργιογόνα και κατάλληλο για παιδιά και ευαίσθητο δέρμα.

✔Ορυκτά Φίλτρα UV / Ασφάλεια υφάλων. Επιστημονικά επικυρωμένη προστασία ευρέος φάσματος από τις ακτίνες UVA & UVB χάρη στο μη-νανοξείδιο του ψευδαργύρου και το διοξείδιο του τιτανίου. Αποκλείει το 98% των ακτίνων UVB.

Κριτικές
Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.
 

Caprylic / Capric Triglyceride, (Non-Nano) Titanium Dioxide, Pongamia Glabra Seed Oil°, Aloe Barbadensis Leaf Water°, (Non-Nano) Zinc Oxide, Polyglyceryl-2 Dipolyhydroxystearate, Polyglyceryl-3 Diisostearate, Butyrospermum Parkii Butter°, Isoamyl Laurate, Cocos Nucifera Oil°, Alumina, Stearic Acid, Glycerin, Glyceryl Oleate, Oenothera Biennis Oil°, Olea Europaea Fruit Oil°, Oryza Sativa Bran Oil, Magnesium Sulfate, Polyhydroxystearic Acid, Dipotassium Glycyrrhizate, Glyceryl Caprylate, Levulinic Acid, Helianthus Annuus Seed Oil°, Sodium Levulinate, Tocopherol, Bisabolol°.

°Certified organic

Έως 36 μήνες

Φυλάσσετε σε ξηρό μέρος σε θερμοκρασία δωματίου ή πιο δροσερό (5 έως 20 βαθμούς).

Φυλάξτε το μακριά από το άμεσο ηλιακό φως.

Σχετικά προϊόντα

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Το προϊόν προστέθηκε στα αγαπημένα
Το προϊόν προστέθηκε

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σας στο site μας.