Αρωματικό Τσάι

Αρωματικό Τσάι - Αφέψημα - Μοναδική γεύση και άρωμα

Σε αυτή την κατηγορία θα βρείτε τσάι ή αφεψήματα όλων των κατηγοριών, με ή χωρίς τανίνες, έντονα αρωματικά ή χωρίς αρώματα, ζεστά ή κρύα, από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο.

Τα έχουμε χωρίσει στις πιο κλασικές κατηγορίες που είναι Τσάι Πράσινο, Μαύρο, Λευκό όπου όλα προέρχονται από το φυτό Camellia sinensis και ουσιαστικά αλλάζει η επεξεργασία του φυτού που μας δίνει και τα είδη του, αλλά και τα ποσοστά "καφεΐνης" που περιέχονται σε κάθε ένα από αυτά τα είδη. 

Στην επόμενη κατηγορία θα βρείτε τα αρωματικά χωρίς καφεΐνη Rooibos αφεψήματα και τα βοτανικά ή μείγματα φρούτων ροφήματα. Ιδιαίτερα διαδεδομένη κατηγορία ροφημάτων στην χώρα μας ιδανική και για παιδιά.

Μια κατηγορία από μόνη της είναι τα μείγματα latte όπου εκτός της εκπληκτικής τους γεύσης και των εντυπωσιακών χρωμάτων συνοδεύονται από την ευκολία χρήσης αλλά και πολυχρηστικότητάς τους στην καθημερινότητά μας. 

Τέλος έχουμε επιλέξει από όλες τις ομάδες, αυτά με προδιάθεση (λόγω συστατικών) για τους καλοκαιρινούς μήνες και σας τα παρουσιάζουμε στην κατηγορία Ice Tea. 

Τα βοτανικά ροφήματα όπως αναφέρονται είναι ροφήματα χωρίς τσάι μέσα όπου η βάση τους είναι βότανα, μπαχαρικά, λουλούδια και καρποί.

Όποιες και αν είναι οι γεύσεις σας, οι ανάγκες και τα γούστα σας το μόνο σίγουρο είναι πως για να φτιάξετε ωραίο τσάι χρειάζεται σίγουρα η ποιότητα. Για το καλύτερο ρόφημα θα χρειαστείτε το καλύτερο τσάι! Αυτό δηλαδή που σας προσφέρουμε.  Όλες μας οι πρώτες ύλες είναι επιλεγμένες μια προς μία με απόλυτο σεβασμό στην πρώτη ύλη, στην αποθήκευση και την επεξεργασία, στο τελικό αποτέλεσμα, στην φύση, στον εαυτό μας και φυσικά σε εσάς που θα το πιείτε! 

Ο τελικός κριτής όμως είναι ένας, η γεύση, η γεύση, η γεύση! 

Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να καθορίσετε τι σημαίνει ποιοτικό τσάι για εσάς. Ακριβώς όπως μια σχέση εμπιστοσύνης είναι σημαντική μεταξύ των καλλιεργητών και των αγοραστών, το ίδιο ισχύει και για το τσάι σας και τον εαυτό σας! Συνεχίστε να εξασκείστε για την σωστή διαδικασία εκχύλισης του κάθε τύπου ροφήματος και τέλος μάθετε να εμπιστεύεστε τη γνώμη σας. 

Πράσινο Τσάι- tom & cherry
Rooibos Τσαι- κουρδιστό πορτοκάλι Rooibos Τσαι- κουρδιστό πορτοκάλι 2
Τσάι βοτάνων-  γαία
Πράσινο Τσάι-  Ο μικρός... Πράσινο Τσάι-  Ο μικρός... 2
Τσάι βοτάνων- Love of life
Τσάι βοτάνων- δρυάδες Τσάι βοτάνων- δρυάδες 2
Rooibos Τσαι- Rooiboost Rooibos Τσαι- Rooiboost 2
Rooibos Τσαι- John lemon BIO Rooibos Τσαι- John lemon BIO 2
Bio
Τσάι Φρούτων- Κίτρινο πεπόνι Τσάι Φρούτων- Κίτρινο πεπόνι 2
Τσάι Φρούτων- Απόδραση... Τσάι Φρούτων- Απόδραση... 2
Rooibos Βανίλια BIO
Bio
Μαύρο Τσάι Darjeeling BIO
Bio
Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-12 από σύνολο 109

Φίλτρα κατά

Κατηγορίες
περισσότερα... λιγότερα
Φίλτρο
Το προϊόν προστέθηκε στα αγαπημένα
Το προϊόν προστέθηκε

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σας στο site μας.