Τρόποι αποστολής

Οι παραγγελίες εντός Ελλάδας αποστέλλονται με την συνεργαζόμενη κατα βάση εταιρία Courier center (τηλέφωνο 24ωρης εξυπηρέτησης πελατών 210-7512000). Επιπρόσθετα μετά από απαίτηση σας μπορούν να σταλλούν και με Acs, Γενική Ταχυδρομική και ΕΛΤΑ πόρτα-πόρτα courier εάν η περιοχή είναι δυσπρόσιτη όπου αποστέλλονται αυτόματα.

Ο χρόνος εκτέλεσης της παραγγελίας εξαρτάται από την περίοδο. Υπο κανονικές συνθήκες χρειαζόμαστε 2-3 ημέρες να την ετοιμάσουμε και ο χρόνος παράδοσης είναι 1-2 εργάσιμες ημέρες ανάλογα με τον τόπο παράδοσης. Σε νησιωτικούς ή απομακρυσμένους προορισμούς η παράδοση γίνεται από 2-4 ημέρες.

Έως 2 κιλά η χρέωση είναι 4.00 ευρώ για ελεύθερα δέματα που έχουν προπληρωθεί δηλαδή με Visa Card, ή κατάθεση. Για κάθε επιπλέον κιλό πέρα των 2 η χρέωση είναι 1 ευρώ επιπλέον. Επιπλέον κόστος σε περίπτωση αντικαταβολής 2 ευρώ.

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ισχύουν για παραγγελίες άνω των 45€ έως 2 κιλά για αποστολές εντός Ελλάδας που έχουν προπληρωθεί όπως αναφέρουμε παραπάνω. Για τις αντικαταβολές υπάρχει μια επιπλέον χρέωση 2,00€. 

Για αποστολές στο εξωτερικό, εντός Ευρωπαϊκής ένωσης συνεργαζόμαστε με την FedEx Courier (για χώρες που δεν έχουν εκτελωνιστικά έξοδα) και για τις υπόλοιπες χώρες με τα Ελληνικά ταχυδρομεία.  Η χρέωση των μεταφορικών είναι ανάλογη με το βάρος και σας εμφανίζεται μέσα στην παραγγελία σας η δυνατότητα επιλογής.

Σε περιόδους που ο όγκος των μεταφορικών εταιριών είναι αυξημένος παρατηρούνται καθυστερήσεις από τις μεταφορικές, εάν η παραγγελία σας καθυστερήσει αρκετά παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Για παραγγελίες οι οποίες αποστέλλονται από εμάς και δεν παραλαμβάνονται, για να ξανασταλλούν θα πρέπει να προεξοφληθούν με χρέωση επιπλέον των πρώτων μεταφορικών της παραγγελίας που επιστράφηκε.

Σχετικά με τα εκπτωτικά κουπόνια σημειώνουμε πως σε είδη ή περιόδους που έχουμε γενικές εκπτώσεις ΔΕΝ ισχύουν.

Σας καλωσορίζουμε στο Myrro!

Το προϊόν προστέθηκε στα αγαπημένα
Το προϊόν προστέθηκε

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σας στο site μας.