Άλκηστις Δεληγιάννη

Άντυ Καπανίδης

Παναγιώτης Ψήφος

Φωτεινή Σιαμέτη

Βρισκόμαστε από το Νοέμβριο του 2011, στον κεντρικό δρόμο της Πορταριάς Πηλίου όπου στεγάζεται το κατάστημά μας και το εργαστήριό μας.

Με πολύ μεράκι, τεχνογνωσία και όρεξη μεταποιούμε ή επεξεργαζόμαστε τις πρώτες ύλες και φέρνουμε στα βάζα ή τα ράφια μας τα καλύτερα βότανα ή σκευάσματα.

Στο Myrro πιστεύουμε στην ενδυνάμωση της υγείας μας σε αρμονία με τη φύση, με τα μέσα θεραπείας που μας παρέχει αβίαστα η ίδια.

Η δραστηριότητά μας αφορά τόσο την συλλογή βοτάνων, την παρασκευή καλλυντικών και θεραπευτικών σκευασμάτων από αυτά, την τυποποίησή τους, την συνεχή έρευνα και αναζήτηση. Μέλημα μας να δημιουργούμε προϊόντα υψηλής ποιότητας, σε λογικό κόστος που καλύπτουν τις σύγχρονες ανάγκες του ανθρώπου. Του ανθρώπου που επιθυμεί να γνωρίζει τι ακριβώς είναι αυτό που χρησιμοποιεί, από τι αποτελείται και σε τι συνθήκες έχει παρασκευαστεί.

Τι θα βρείτε εδώ

 • Βότανα και φαρμακευτικά φυτά. Τα έχουμε διαχωρίσει έτσι ώστε στην κατηγορία Βότανα να βρείτε τα πιο δημοφιλή για την Ελλάδα και στα φαρμακευτικά φυτά αυτά τα οποία κατά κύριο λόγο χρησιμοποιούμε σαν βάση για τα μίγματά μας και που δεν είναι τόσο γνωστά στο ευρύ κοινό.
 • Μείγματα βοτάνων που βασίζονται στην βοτανολογία και βοτανοθεραπεία, επιλέγοντας ένα ευρύτερο φάσμα αποκατάστασης της υγείας, τα οποία δρουν υποστηρικτικά και συνδυαστικά με την διατροφή μας, τον τρόπο ζωής μας και τις θεραπείες που έχουμε επιλέξει ο κάθε ένας να ακολουθήσει.
 • Αρωματικό τσάι και αφεψήματα βοτάνων, φρούτων και μπαχαρικών με τα πιο φρέσκα υλικά πάντα εσοδείας του έτους που διανύουμε, φυσικά αρωματισμένα ή μη, συνδυάζοντας με απόλυτη επιτυχία την γεύση και τα θρεπτικά συστατικά που μπορεί κάποιος να αποκομίσει στο έπακρον. Ποικιλίες από όλο τον κόσμο που ανανεώνουμε κάθε χρόνο με σκοπό την συνεχή ανανέωση τόσο στα δικά μας ράφια όσο και στα δικά σας.
 • Μπαχαρικά. Διαθέτουμε μια τεράστια ποικιλία σε μπαχαρικά από όλο τον κόσμο αλλά και μείγματα δική μας παραγωγής. Τολμηρές γεύσεις, πλούσια χρώματα, αρώματα που αποτυπώνονται αλλά και θρεπτικά συστατικά που περιέχονται μέσα σε αυτά αποτελούν την παλέτα των μπαχαρικών μας.
 • Στο μενού διατροφή περιέχονται
 • Τα μανιτάρια μας
 • Μέλι από τοπικούς παραγωγούς, χωρίς προσμίξεις και με σεβασμό και διαφάνεια προς τον καταναλωτή
 • Βάμματα βοτάνων
 • Φυσικά Καλλυντικά. Προϊόντα περιποίησης, προσώπου, σώματος, μαλλιών, θεραπευτικά, βρεφικά, αντηλιακά. Επιλέγουμε:

  - πρώτες ύλες φυτικής προέλευσης, διαλεγμένες μια προς μια, ενώ φροντίζουμε να είναι κυρίως από βιολογικές καλλιέργειες.

  - καθαρά αιθέρια έλαια & ψυχρής έκθλιψης έλαια βάσης

  - παράγωγα της μέλισσας (πρόπολη, μέλι, κερί) δικής μας παραγωγής

  - αντιοξειδωτικά εκχυλίσματα βοτάνων αντί για νερό

  - συσκευασίες κυρίως από ανακυκλώσιμα ή βιοδιασπώμενα υλικά όπως γυαλί, αλουμίνιο, ζαχαροκάλαμο έχοντας ως στόχο να μειώσουμε τη χρήση πλαστικού.

  - να παράγουμε μικρές παρτίδες ώστε κάθε προϊόν να φθάνει φρέσκο από τα δικά μας χέρια στα δικά σας.

  - όλες οι διαδικασίες παραγωγής & τυποποίησης να γίνονται στο χέρι ώστε κάθε προϊόν να παρασκευάζεται με λεπτομέρεια και φροντίδα.

 • Υπερτροφές κατά βάση βιολογικές και αποξηραμένες με τρόπο που διατηρεί τις ιδιότητες τους αναλλοίωτες.
 • Σκεύη για τα αφεψήματά σας ή το τσάι σας, είτε ακολουθείτε παραδοσιακή τελετουργία είτε απλώς απολαμβάνετε το αγαπημένο σας ρόφημα.

Σας περιμένουμε να μας γνωρίσετε είτε από κοντά είτε διαδικτυακά.

Κατάστημα Πορταριάς

Το προϊόν προστέθηκε στα αγαπημένα
Το προϊόν προστέθηκε

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σας στο site μας.