Ανανεωμένη σειρά καλλυντικών Myrro

Οι αρχαίοι φιλόσοφοι πίστευαν ότι ο κόσμος μας δομείται από τέσσερα βασικά στοιχεία - Γη, Νερό, Φωτιά και Αέρα, κυρίως ως ποιότητες και όχι ως ύλη. Αυτά θεωρούνταν οι βασικές δυνάμεις που διατηρούν τη ζωή. Όλα τα στοιχεία είναι αναπόσπαστο μέρος της φύσης και του ανθρώπου κατ’επέκταση. Η διατήρηση της ισορροπίας μεταξύ τους ήταν και είναι απαραίτητη τόσο για τη φυσική όσο και την ψυχική ευημερία.

Το Myrro Artisan Skincare εμπνέεται από τη φύση και τα τέσσερα στοιχεία που την απαρτίζουν, εκφράζεται μέσα από αυτά και δίνει νέα υπόσταση στην κάθε ξεχωριστή σειρά προσωπικής φροντίδας και περιποίησης.

Κάθε σειρά ταυτίζεται και με ένα στοιχείο, αντλεί από αυτό τη δύναμη της θεραπείας και την προσφέρει μέσα από κάθε προϊόν.

Το φωτογραφικό υλικό του κάθε στοιχείου είναι μοναδικό, τραβηγμένο από διαφορετικά μέρη της γης από την Photo Artist "Tonia Photography".

Αναζητάμε πάντοτε την αρμονική σύνθεση, δίνοντας αξία στην παραμικρή λεπτομέρεια, από την επιλογή μια προς μια των πρώτων υλών μας από τα διάφορα μέρη της γης, το συνδυασμό τους σε ισορροπημένες συνταγές και τη χρήση ανακυκλώσιμων συσκευασιών μέχρι την τελική τους διάθεση σε εσάς.

Το προϊόν προστέθηκε στα αγαπημένα
Το προϊόν προστέθηκε

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σας στο site μας.