Milky Oolong

Milky Oolong

010-64
10,00 €

(10,00 € 50 gr)

με ΦΠΑ Χρόνος παράδοσης προϊόντων χωρίς στοκ που επιτρέπονται οι προ-παραγγελίες

Αυτό το τσάι είναι απαλό και βουτυρένιο, με κρεμώδη αίσθηση στο στόμα, λουλουδένιες και φυτικές νότες και ελαφρώς όξινο φινίρισμα.

Μέγεθος

Περιγραφή

Βραβευμένο για το γαλακτώδες άρωμα και τη γεύση του, το Milk Oolong παράγεται στο χέρι στην επαρχία Fujian της Κίνας, εντός του νομού Quanzhou. Αυτά τα φύλλα που τυλίγονται στο χέρι έχουν πλούσιο λαδοπράσινο χρώμα και καταλήγουν ως ένα όμορφο χρυσαφένιο ποτό. Αυτή η σχετικά νέα ποικιλία τσαγιού έχει μια χαρακτηριστική απαλή, βουτυρώδη γεύση και είναι ιδιαίτερα περιζήτητη τόσο από τους λάτρεις του τσαγιού όσο και από τους νεοφερμένους. Περιέχει χαμηλή έως μέτρια ποσότητα καφεΐνης (λιγότερη από τη μισή ποσότητα από ένα φλιτζάνι καφέ).

Γευστικές νότες: Αυτό το τσάι είναι απαλό και βουτυρένιο, με κρεμώδη αίσθηση στο στόμα, λουλουδένιες και φυτικές νότες και ελαφρώς όξινο φινίρισμα.

Φύλλα: Φύλλα πράσινα σφιχτά τυλιγμένα

Το Milk Oolong αναφέρεται μερικές φορές ως τσάι Golden Lily. Ενώ υπάρχουν μύθοι και ιστορίες για τα φύλλα τσαγιού Milk Oolong που όντως βυθίζονται ή ξεπλένονται με γάλα για να επιτύχουν τη μοναδική τους γεύση, το Milk Oolong δεν περιέχει γάλα (ή οποιοδήποτε άλλο γαλακτοκομικό προϊόν.) 

Θα πρέπει να χρησιμοποιείτε περίπου ένα κουταλάκι του γλυκού φύλλα τσαγιού για κάθε φλιτζάνι σας. Ζεσταίνουμε το νερό μέχρι να αχνίσει αλλά όχι να βράσει. Βάλτε το τσάι σας για δύο με τρία λεπτά και μετά απολαύστε!

Το δικό μας Milk Oolong αποτελείται από φύλλα τσαγιού σφιχτά τυλιχτά με πλούσιο, μεθυστικό άρωμα. Ενώ το Milk Oolong παρασκευάζεται διαυγές με μια ελαφριά, χρυσαφένια απόχρωση, έχει μια χαρακτηριστική γαλακτώδη γεύση με νότες λουλουδιών και ένα αφράτο, βουτυρένιο φινίρισμα. Όπως πολλά oolong, το Milk Oolong μπορεί να εγχυθεί περισσότερες από μία φορές, με τις γεύσεις να αλλάζουν και να αναπτύσσονται με την πάροδο του χρόνου. Επειδή το Milk Oolong μπορεί να εγχυθεί πολλές φορές χωρίς να χάσει τη χαρακτηριστική του γεύση, είναι ένα υπέροχο τσάι για να το απολαύσετε κατά τη διάρκεια ενός απογεύματος, επιτρέποντάς σας να απολαύσετε τις διακριτικά διαφορετικές γεύσεις κάθε αφεψήματος. Είτε είστε λάτρης του oolong εδώ και πολύ καιρό είτε απλά αναζητάτε κάτι νέο, το Milk Oolong είναι σίγουρο ότι θα σας εκπλήξει!

Κριτικές
Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

Σχετικά προϊόντα

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Το προϊόν προστέθηκε στα αγαπημένα
Το προϊόν προστέθηκε

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σας στο site μας.