Bio
Καφές έλαιο βιολογικό

Καφές έλαιο βιολογικό

080-573
16,50 €

(16,50 € 100 ml)

με ΦΠΑ Χρόνος παράδοσης προϊόντων χωρίς στοκ που επιτρέπονται οι προ-παραγγελίες

Έχει υψηλή περιεκτικότητα σε φυσικά λιπαρά οξέα που είναι ευεργετικά στα προϊόντα φροντίδας του δέρματος.  Η καφεΐνη του καφέ τονώνει την κυκλοφορία του αίματος με αποτέλεσμα να δημιουργείται σύσφιξη του δέρματος. 

Περιγραφή

Λάδι Καφέ βιολογικό 

Λατινική ονομασία: Coffea arabica seed oil

Χρήση: Βρώσιμο-Καλλυντική χρήση

Το βρώσιμο βιολογικό έλαιο από κόκκους καφέ έχει πράσινο – καφέ χρώμα και η υφή του είναι ρευστή. Το βιολογικό έλαιο από κόκκους καφέ έχει χαρακτηριστική και πλούσια οσμή.

Το βιολογικό έλαιο από κόκκους καφέ, προσφέρει φρεσκάδα στο δέρμα. Έχει υψηλή περιεκτικότητα σε φυσικά λιπαρά οξέα που είναι ευεργετικά στα προϊόντα φροντίδας του δέρματος.  Η καφεΐνη του καφέ τονώνει την κυκλοφορία του αίματος με αποτέλεσμα να δημιουργείται σύσφιξη του δέρματος. Αυτή η ιδιότητα μετατρέπει το έλαιο από κόκκους καφέ σε ένα υπέροχο συστατικό που χρησιμοποιείται σε προϊόντα κατά της κυτταρίτιδας. Χάρη στην περιεκτικότητα του σε καφεΐνη, είναι κατάλληλο για την περιποίηση των ματιών καθώς μειώνει τους μαύρους κύκλους των ματιών. Η αρωματική γεύση του ελαίου από κόκκους καφέ μπορεί να προστεθεί σε πραλίνες, επιδόρπια, παγωτά, τούρτες και διάφορα προϊόντα αρτοποιίας καθώς και σε προϊόντα ζαχαροπλαστικής.  

 

Κριτικές
Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

Σχετικά προϊόντα

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Το προϊόν προστέθηκε στα αγαπημένα
Το προϊόν προστέθηκε

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σας στο site μας.