Βάμμα Ανακούφισης από Στρες & Άγχος

Βάμμα Ανακούφισης από Στρες & Άγχος

080-227
25,00 €

(25,00 € 150 ml)

με ΦΠΑ Χρόνος παράδοσης προϊόντων χωρίς στοκ που επιτρέπονται οι προ-παραγγελίες

Διαχείριση Άγχους - Θρέψη Νευρικού Συστήματος

Το μείγμα που κρατάτε στα χέρια σας μπορεί να σας βοηθήσει να μειώσετε τα σωματικά και ψυχολογικά συμπτώματα του στρες.

Εάν υποφέρετε από νευρικότητα ή/και ανησυχία, αυτή μπορεί να είναι η λύση για εσάς. 

Μια βοτανική φόρμουλα που αποτελείται από προσαρμογόνα και νευροτονωτικά βότανα που έχουν μια συνολική ηρεμιστική δράση.

Θρέφουν και ενισχύουν το νευρικό σύστημα ώστε να μπορεί να προσαρμοστεί και να ανταποκριθεί καλύτερα στους στρεσογόνους παράγοντες.

Καταπολεμούν τη νευρική εξάντληση και αδυναμία, μειώνουν τις αγχώδεις διαταραχές και τη συναισθηματική ένταση. 

Περιγραφή

Διαχείριση Άγχους - Θρέψη Νευρικού Συστήματος

Το μείγμα που κρατάτε στα χέρια σας μπορεί να σας βοηθήσει να μειώσετε τα σωματικά και ψυχολογικά συμπτώματα του στρες.

Εάν υποφέρετε από νευρικότητα ή/και ανησυχία, αυτή μπορεί να είναι η λύση για εσάς. 

Μια βοτανική φόρμουλα που αποτελείται από προσαρμογόνα και νευροτονωτικά βότανα που έχουν μια συνολική ηρεμιστική δράση.

Θρέφουν και ενισχύουν το νευρικό σύστημα ώστε να μπορεί να προσαρμοστεί και να ανταποκριθεί καλύτερα στους στρεσογόνους παράγοντες.

Καταπολεμούν τη νευρική εξάντληση και αδυναμία, μειώνουν τις αγχώδεις διαταραχές και τη συναισθηματική ένταση. 

Βιολογική Ashwaghanda - Withania somnifera

Μέρος που χρησιμοποιείται: Ρίζα

Φαρμακευτικές Δράσεις: Γενικό τονωτικό, αναζωογονητικό, τονωτικό του νευρικού συστήματος, ηρεμιστικό, προσαρμογόνο, ανοσορυθμιστικό, αντινεοπλασματικό, αντιφλεγμονώδες, στυπτικό, αντιαναιμικό, αφροδισιακό.

Θεραπευτική Χρήση: Γνωστό και ως «ινδικό ginseng». Χρησιμοποιείται ως προσαρμογόνο πρώτης τάξεως.

Η μοναδικότητά του είναι ότι έχει και ηρεμιστική δράση στο κεντρικό νευρικό σύστημα.

Στη σύγχρονη βοτανοθεραπεία,χρησιμοποιείται για πνευματική και σωματική ενδυνάμωση. Στην παραδοσιακή ινδική ιατρική - Αγιουρβέδα, το φυτό έχει γενικές θεραπευτικές ιδιότητες και παρατείνει τη ζωή.

Χρησιμοποιείται για την αποκατάσταση της υγείας του νευρικού συστήματος και ανακουφίζει από το στρες και την ψυχική εξάντληση, καθώς προάγει τη διανοητική διαύγεια και βελτιώνει τη μνήμη και την αντοχή.

Κλινικά αποδεδειγμένο ότι βοηθά στη μείωση του στρες, του άγχους και της κατάθλιψης και μπορεί να αυξήσει τη γνωστική λειτουργία του εγκεφάλου, να υποστηρίξει τη λειτουργία του θυρεοειδούς, να υποστηρίξει την υγεία των επινεφριδίων, καθώς και να βοηθήσει στην εξισορρόπηση των επιπέδων σακχάρου στο αίμα.

Μπορεί να μειώσει σημαντικά τα επίπεδα κορτιζόλης, το στρες, το άγχος και τα συμπτώματα κατάθλιψης, μπορεί να βοηθήσει να ξεπεραστεί η κόπωση των επινεφριδίων.

Βοηθά επίσης στη σταθεροποίηση της διάθεσης, στην ανακούφιση από την αϋπνία και στην αναζωογόνηση του σώματος.

Προειδοποιήσεις: Δεν υπάρχουν γνωστές παρενέργειες ή αντενδείξεις ως αποτέλεσμα της χρήσης ιατρικών δόσεων του φυτού. Πρέπει να δίνεται προσοχή σε συνδυασμό με ηρεμιστικά από τις οικογένειες των βαρβιτουρικών και των βενζοδιαζεπινών, λόγω φόβου αύξησης της δράσης των φαρμάκων αυτών.

Βιολογική Βερβένα- Verbena officinalis

Μέρος που χρησιμοποιείται: Υπέργειο.

Φαρμακευτικές δράσεις: Ενισχύει/θρέφει το νευρικό σύστημα, διεγείρει την παραγωγή και έκκριση χολής, διεγερτικό στομάχου, ηρεμιστικό, ήπιο καθαρτικό, βελτιώνει την παραγωγή του μητρικού γάλακτος, αντικαταθλιπτικό, αντισπασμωδικό.

 Φαρμακευτικές χρήσεις: Είναι χρήσιμο σε περιπτώσεις νευρικής εξάντλησης, ή σε καταθλιπτική διάθεση. Θα τονώσει και θα ενισχύσει ολόκληρο το νευρικό σύστημα ενώ θα χαλαρώσει κάθε ένταση ή στρες. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ανακουφίσει την κατάθλιψη και τη μελαγχολία, ειδικά όταν αυτό ακολουθεί ασθένεια όπως η γρίπη.

Προειδοποιήσεις: Δεν υπάρχουν γνωστές σημαντικές παρενέργειες ή αντενδείξεις ως αποτέλεσμα της χρήσης ιατρικών δόσεων του φυτού. Να μη χρησιμοποιείται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Άγρια Βρώμη- Avena Sativa

Μέρη που χρησιμοποιούνται: Γαλακτώδης σπόρος

Φαρμακευτική δράση: Μειώνει τα επίπεδα λίπους/χοληστερόλης στο αίμα, εξισορροπεί/θρέφει το ορμονικό σύστημα (γυναίκες), δυναμώνει την καρδιά, ενισχύει/θρέφει το νευρικό σύστημα, χαλαρώνει, βελτιώνει την παραγωγή του μητρικού γάλακτος, βελτιώνει τη σεξουαλική λειτουργία.

Θεραπευτικές χρήσεις: Συνολικά είναι τροφοθεραπευτικό του νευρικού συστήματος, είναι θρεπτικό σε περιπτώσεις αδυναμίας από άγχος, κατάθλιψη και κόπωση. Η λήψη με την πάροδο του χρόνου θα αυξήσει την αντοχή και τη δύναμή του. Θα «θρέψει» το νευρικό σύστημα ειδικά όταν βρίσκεται υπό στρες, και σε περιπτώσεις νευρικής ανεπάρκειας και εξάντλησης, ειδικά όταν σχετίζονται με κατάθλιψη, αϋπνία και «αδυναμία των νεύρων». Βοηθά επίσης στην απεξάρτηση  από εθισμούς (π.χ. όπιο, καπνός).

Προειδοποιήσεις: Δεν υπάρχουν γνωστές παρενέργειες από την ιατρική χρήση του φυτού στο συνιστώμενο δοσολογικό εύρος.

Εγκυμοσύνη και θηλασμός: Το φυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού.

Βιολογική Γλυκόριζα- Glycyrrhiza glabra

Μέρη που χρησιμοποιούνται: Αποξηραμένη ρίζα & ρίζωμα

Φαρμακευτικές δράσεις: Γενικό τονωτικό, αντικαταθλιπτικό, υποστηρικτικό  & τονωτικό των επινεφριδίων, αντικαρκινικό, αντιιικό, αντιφλεγμονώδες, αντιβηχικό, βλεννοπροστατευτικό, αποχρεμπτικό, αποτοξινωτικό, καταπραϋντικό, ηπατοπροστατευτικό, κατά του έλκους, ήπιο καθαρτικό, μιμείται δράση αλδοστερόνης, αντισπασμωδικό.

Φαρμακευτική χρήση: Το βότανο είναι περισσότερο γνωστό για την υποστήριξη της λειτουργίας των επινεφριδίων. Είναι ένα βότανο κατά του στρες που είναι γνωστό ότι αυξάνει την ενέργεια, την αντοχή και τη ζωτικότητα και δρα ως ήπιο τονωτικό. Έχει χρησιμοποιηθεί για την τόνωση των ορμονών, για αντιφλεγμονώδη δράση, καθώς και για την φυσική ενίσχυση των επιπέδων κορτιζόνης – αναμφισβήτητα την πιο σημαντική ορμόνη του στρες και για την κόπωση των επινεφριδίων.

Στη σύγχρονη βοτανοθεραπεία χρησιμοποιείται συχνά για τον σκοπό της «εξισορρόπησης» της φόρμουλας και της «αρμονικής σύνδεσης» μεταξύ των διαφόρων συστατικών της, καθώς και για τη βελτίωση της γεύσης του και την προστασία του στομάχου από άλλα φυτά που περιλαμβάνονται στη φόρμουλα.

Στην Παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική χρησιμοποιείται ως το φυτό που εναρμονίζει τα φυτά στη φόρμουλα και το βοηθά να απορροφηθεί και να αφομοιωθεί καλά από τον ασθενή.

Προειδοποιήσεις: Μελέτες δείχνουν ότι η τάση για παρενέργειες εντείνεται σε άτομα με υπέρταση, άτομα που πάσχουν από λειτουργικές διαταραχές του ήπατος, άτομα με αργή δραστηριότητα του εντέρου, με διακοπή από αλκοολισμό και γυναίκες που λαμβάνουν αντισυλληπτικά χάπια. Οι ανεπιθύμητες ενέργειες μπορεί να περιλαμβάνουν πονοκεφάλους, υπέρταση, απώλεια καλίου (υποκαλιαιμία), κατακράτηση νατρίου και κατακράτηση υγρών (οίδημα), κόπωση και πιθανή βλάβη της καρδιακής λειτουργίας. Οι παρενέργειες εξαφανίζονται με μείωση της δόσης/διακοπή χρήσης του φυτού.

* σημειώνεται ότι στο ποσοστό που χρησιμοποιείται στις φόρμουλες μας δεν προκαλεί τις παραπάνω παρενέργειες.

Κριτικές
Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.
 

1 κουταλάκι του γλυκού (5ml) σε ¼ ποτήρι νερού, 2 φορές την ημέρα με άδειο στομάχι.

Πρέπει να δίνεται προσοχή όταν συνδυάζεται με ηρεμιστικά από τις οικογένειες των βαρβιτουρικών και των βενζοδιαζεπινών, λόγω πιθανής αύξησης της δράσης των φαρμάκων.

Αποφύγετε τη χρήση κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Aqua, Alcohol, Withania Somnifera Root* Extract, Verbena Officinalis Leaf* Extract, Avena Sativa Extract, Glycyrrhiza Glabra Root* Extract.  * Certified organic.

Αποφύγετε τη χρήση κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Σχετικά προϊόντα

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Το προϊόν προστέθηκε στα αγαπημένα
Το προϊόν προστέθηκε

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σας στο site μας.