Greek
καρότο σκόνη ελληνικό χωρίς συντηρητικά

καρότο σκόνη ελληνικό χωρίς συντηρητικά

050-411
3,80 €

(3,80 € 100 gr)

με ΦΠΑ Χρόνος παράδοσης προϊόντων χωρίς στοκ που επιτρέπονται οι προ-παραγγελίες

Γενικά, το καρότο περιέχει 86% υγρασία. Μετά την αφυδάτωση, η αλλαγή στην περιεκτικότητα σε υγρασία κάνει τεράστια διαφορά στη συνολική περιεκτικότητα σε θρεπτικά συστατικά. Μπορεί να ενισχύσει το ανοσοποιητικό σας, είναι καλό για την υγεία των ματιών, βοηθά στη μείωση της αρτηριακής πίεσης και στη βελτίωση της υγείας της καρδιάς, στη μείωση της φλεγμονής και στην πρόληψη του καρκίνου, στη μείωση του βάρους, στην ανακούφιση από τη δυσκοιλιότητα, στην υγεία του δέρματος!

Μέγεθος

Περιγραφή

Η θρεπτική αξία των 100 g της βρώσιμης μερίδας καρότου και σκόνης καρότου.

Γενικά, το καρότο περιέχει 86% υγρασία. Μετά την αφυδάτωση, η αλλαγή στην περιεκτικότητα σε υγρασία κάνει τεράστια διαφορά στη συνολική περιεκτικότητα σε θρεπτικά συστατικά.

Η περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες, υδατάνθρακες, φυτικές ίνες, μέταλλα, βιταμίνες αυξάνει πολλές πτυχές στη μορφή σκόνης.

10 g σκόνης καρότου την ημέρα μπορεί να καλύψει την ημερήσια απαίτηση (με βάση τις διατροφικές ανάγκες 2000 kcal)

- 45% βήτα καροτίνη

- 10% σιδήρου,

- 4% της βιταμίνης C και 2% ασβεστίου

Μπορεί να ενισχύσει το ανοσοποιητικό σας, είναι καλό για την υγεία των ματιών, βοηθά στη μείωση της αρτηριακής πίεσης και στη βελτίωση της υγείας της καρδιάς, στη μείωση της φλεγμονής και στην πρόληψη του καρκίνου, στη μείωση του βάρους, στην ανακούφιση από τη δυσκοιλιότητα, στην υγεία του δέρματος!

Πώς να χρησιμοποιήσετε τη σκόνη καρότου;

Ο ευκολότερος τρόπος για να καταναλώσετε σκόνη καρότου είναι να προσθέσετε 1 κουταλάκι του γλυκού σε ένα ποτήρι (250 ml) νερό και να ανακατέψετε ως στιγμιαίο ρόφημα.

Εάν θέλετε να το προχωρήσετε, σκεφτείτε να προσθέσετε σε φρέσκο ​​χυμό πορτοκαλιού. Μπορείτε επίσης να σκεφτείτε να προσθέσετε σε smoothies, σε μπισκότα, την ζαχαροπλαστική, σε κρέπες ή όπου σας κάνει κέφι! Μπορείτε επίσης να προσθέσετε στο γιαούρτι σας ή σε σούπες. 


Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε να το προσθέσετε ενώ φτιάχνετε ζύμη για roti/paratha ή στο κτύπημα idli/dosa.


Πολλοί προτιμούν ακόμη και να προσθέτουν τη σκόνη στη ζύμη για τηγανίτες ή για μάφιν.


Εάν είστε λάτρης του χούμους, μπορείτε να το προσθέσετε και στο χούμους.

Κριτικές
Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

Σχετικά προϊόντα

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Το προϊόν προστέθηκε στα αγαπημένα
Το προϊόν προστέθηκε

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σας στο site μας.