• sales
  • Πακέτο
Πακέτο κρυολόγηματος "Βρέφη και Παιδιά"

Πακέτο κρυολόγηματος "Βρέφη και Παιδιά"

080-502
26,00 €
32,50 € -20%

(26,00 € πακέτο)

Αντί για 32,50 €

με ΦΠΑ Χρόνος παράδοσης προϊόντων χωρίς στοκ που επιτρέπονται οι προ-παραγγελίες

Αποχρεμπτική και αντιμικροβιακή δράση με 100% φυσικά συστατικά για παιδιά και βρέφη από 3 μηνών. Ιδανικό για τα συμπτώματα της γρίπης και του κοινού κρυολογήματος.

Περιγραφή

Αποχρεμπτική και αντιμικροβιακή δράση με 100% φυσικά συστατικά για παιδιά και βρέφη από 3 μηνών. Ιδανικό για τα συμπτώματα της γρίπης και του κοινού κρυολογήματος.

Το έλαιο κρυολογήματος "Θυμάρι- Τζίντζερ" χαρίζει ανακούφιση από τα συμπτώματα του κρυολογήματος. Η φυσική σύνθεση του από βιολογικά έλαια και βότανα, του προσδίδει αντιμικροβιακή, αντιφλεγμονώδη, αποχρεμπτική και καταπραϋντική δράση. Ανακουφίζει από τον βήχα και το φλέγμα, διευκολύνοντας την αναπνοή και την σωστή λειτουργία των πνευμόνων. 

Προϊόν κατάλληλο για όλη την οικογένεια, με αρκετά ήπια σύνθεση ώστε να χρησιμοποιείται άφοβα σε μικρά παιδιά και βρέφη άνω των τριών μηνών. Με απαλές και ευχάριστες φυσικές οσμές που φέρνουν χαλάρωση.

Οι σταγόνες αυτιού με φλώμο και χαμομήλι, , καταπραΰνουν τους πόνους ενώ θεραπεύουν και αποτρέπουν τις μολύνσεις και τις φλεγμονές στην περιοχή του αυτιού. Με απαλή σύνθεση που δεν επιβαρύνει τα ευαίσθητα αυτιά των παιδιών, μπορούν να χρησιμοποιηθούν με απόλυτη ασφάλεια σε όλες τις ηλικίες άνω των τριών μηνών.

Οι σταγόνες για αποσυμφόρηση της μύτης σε βρέφη και παιδιά με έλαιo Κυνόροδου και Βιταμίνη Α είναι ιδανικές για ρινική αποσυμφόρηση.

Με αντιμικροβιακή δράση που καταπολεμά τις μολύνσεις και λιπαρή σύσταση που λειτουργεί μαλακτικά για τις βλεννογόνους μεμβράνες της μύτης και των ιγμορείων. Ανακουφίζει από την συμφόρηση και διευκολύνει άμεσα την αναπνοή.

Κριτικές
Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

Σχετικά προϊόντα

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Το προϊόν προστέθηκε στα αγαπημένα
Το προϊόν προστέθηκε

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σας στο site μας.