yuzu αιθέριο έλαιο
yuzu αιθέριο έλαιο

yuzu αιθέριο έλαιο

090-171
30,00 €

(30,00 € 5 ml)

με ΦΠΑ Χρόνος παράδοσης προϊόντων χωρίς στοκ που επιτρέπονται οι προ-παραγγελίες

Ψυχρής έκθλιψης από τις κίτρινες και πράσινες φλούδες των φρέσκων φρούτων Citrus junos που καλλιεργούνται στους ηλιόλουστους ιαπωνικούς οπωρώνες. Το λαμπερό, δυνατό, ελαφρώς λουλουδάτο άρωμα εσπεριδοειδών του έντονα αρωματικού αιθέριου ελαίου Yuzu είναι εκπληκτικά στιβαρό και προσφέρει μια νότα κορυφής εσπεριδοειδών που διαρκεί.

Περιγραφή

Latin name: Citrus junos (Yuzu) Peel Oil

Μέρη φυτού που αποστάζονται: Φλούδες

Method of extraction: Cold Pressed Essential Oil

Το βιολογικά παρασκευασμένο αιθέριο έλαιο Yuzu είναι ψυχρής έκθλιψης από τις κίτρινες και πράσινες φλούδες των φρέσκων φρούτων Citrus junos που καλλιεργούνται στους ηλιόλουστους ιαπωνικούς οπωρώνες. Το λαμπερό, δυνατό, ελαφρώς λουλουδάτο άρωμα εσπεριδοειδών του έντονα αρωματικού αιθέριου ελαίου Yuzu είναι εκπληκτικά στιβαρό και προσφέρει μια νότα κορυφής εσπεριδοειδών που διαρκεί.

Στην Ιαπωνία, το μπάνιο με το Yuzu κατά το χειμερινό ηλιοστάσιο είναι ένα αρχαίο οικογενειακό έθιμο που χρονολογείται από αιώνες. Σε αντίθεση με άλλα έλαια φλούδας εσπεριδοειδών, οι δυνητικά φωτοτοξικές φουρανοκουμαρίνες δεν υπάρχουν στο αιθέριο έλαιο Yuzu - καθιστώντας το μια αξιόλογη προσθήκη σε προϊόντα που προορίζονται να βοηθήσουν στην αναζωογόνηση του δέρματος και στην καταπολέμηση των σημαδιών γήρανσης. Μια ανασκόπηση των χημικών συστατικών του Citrus junos δείχνει αξιοσημείωτη ποικιλία από άλλα έλαια εσπεριδοειδών - την παρουσία συστατικών που συμβάλλουν σημαντικά στις μοναδικές αρωματικές του πτυχές: Yuzunone και Yuzuol που αυξάνουν τους βαλσαμικούς, γλυκούς και λεπτούς τόνους λουλουδιών.

Χρήση και οφέλη: 
Το αιθέριο έλαιο Yuzu είναι επίσης μια ισχυρή επιλογή όταν θέλετε να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σύστημα, να μειώσετε τον πόνο και τη φλεγμονή ή να καταπραΰνετε τους ανεπιθύμητους μυϊκούς σπασμούς. Το αιθέριο έλαιο Yuzu υποστηρίζει την υγιή λειτουργία των πνευμόνων και έχει ισχυρή αντιβακτηριδιακή δράση που το καθιστά αποτελεσματικό κατά του κρυολογήματος και της γρίπης, γεγονός που θα εξηγούσε την επιτυχία και τη δημοτικότητά του στην Ιαπωνική λαϊκή ιατρική. Χρησιμοποιείται συχνά σε καθαριστικά προσώπου και σώματος για τις καθαριστικές του ιδιότητες και το αναζωογονητικό άρωμα. Μπορεί επίσης να βοηθήσει στην προώθηση μιας νεανικής εμφάνισης, μειώνοντας την εμφάνιση των λεπτών γραμμών, την αποσπασματική μελάγχρωση και την απώλεια ελαστικότητας.

Όντας αναζωογονητικό και αναζωογονητικό για το σώμα ενώ ηρεμεί το μυαλό, το αιθέριο έλαιο χρησιμοποιείται συχνά στην αρωματοθεραπεία. Το ευχάριστο άρωμά του το καθιστά καλό υποψήφιο για αναζωογονητικά μείγματα διάχυσης που προορίζονται να βοηθήσουν με το άγχος, την κατάθλιψη και τη νευρικότητα.Εφαρμόστε τοπικά, με απαλές κινήσεις, στην πάσχουσα περιοχή 2-3 φορές την ημέρα. Αποφύγετε την άμεση έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία μετά την εφαρμογή.

Κατάλληλο για σώμα και πρόσωπο.

Κριτικές
Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

Σχετικά προϊόντα

Το προϊόν προστέθηκε στα αγαπημένα
Το προϊόν προστέθηκε

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σας στο site μας.